Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Jedi: Fallen Order Çıkış Fragmanı

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment, Star Wars Jedi: Fallen Order'ın çıkış fragmanını yayınladı.

Star Wars Jedi: Fallen Order 15 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC (Origin & Steam) için çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Tüm galaksiyi kapsayan bir macera, Respawn Entertainment imzalı yeni 3. şahıs aksiyon-macera oyunu STAR WARS Jedi: Fallen Order’da sizi bekliyor. Bu hikaye temelli tek oyunculu oyunda, Bölüm 3: Sith’in İntikamı’ndaki olayların ardından Emir 66’nın elinden güç bela kurtulan bir Jedi Padawan’ın yerine geçeceksiniz. Jedi Düzeni’ni yeniden kurma amacıyla geçmişinizdeki eksik parçaları toplayarak eğitiminizi tamamlamalı, yeni Güç yetenekleri edinmeli ve ikonik ışın kılıcı sanatında ustalaşmalısınız. Tabii bu sırada İmparatorluğun ve ölümcül Engizisyoncuların bir adım önünde olmak zorundasınız.
 
Yeteneklerinizde ustalaşırken, STAR WARS filmlerindeki ışın kılıcı savaşlarının heyecanını yansıtmak üzere tasarlanan sinematik tadındaki ışın kılıcı ve Güç düellolarına katılacaksınız. Karşılaşacağınız düşmanların güçlü ve zayıf yönlerini göz önünde bulundurarak strateji geliştirmeniz ve aldığınız Jedi eğitiminden akıllıca faydalanarak rakiplerinizi alt edip gizemleri çözmeniz gerekecek.
 
STAR WARS hayranlarının anımsayacağı ikonik yerler, silahlar, donanımlar ve düşmanların yanı sıra, STAR WARS’a ilk kez eklenen yeni karakterler, yerler, yaratıklar, droidler ve düşmanlar da bulunuyor. Bu özgün STAR WARS hikayesinde, kısa süre önce İmparatorluk tarafından ele geçirilen galakside gezineceksiniz. Jedi’ları tamamen ortadan kaldırmaya çalışan İmparatorluk karşısında, kaçak bir Jedi kahramanı olarak hayatta kalmak için savaşarak ve yok olan bir uygarlığın sırlarını çözerek Jedi Düzeni’ni yeniden kurmaya çalışacaksınız.
 
ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

- Sinematik ve Sürükleyici Bir Savaş – Jedi: Fallen Order, vurma, savuşturma ve kaçınma temelli yenilikçi ışın kılıcı düellosu sistemi ve karşınıza çıkacak engellerin üstesinden gelmenizi kolaylaştıracak etkili Güç yetenekleriyle birlikte Jedi olma hayallerinizi gerçekleştirmenize imkan tanıyor. Bu düello sistemi sezgisel yolla öğreniliyor, ancak ince ayrıntılarının tamamen ustası olarak maceranızda yeni kuvvetlere ve yeteneklere kavuşmak için eğitim ve pratik şart.

- Yeni Bir Jedi Hikayesi Başlıyor - İmparatorluk’tan kaçan eski bir Padawan olarak, İmparatorluk Engizisyoncuları Jedi Düzenini yeniden kurma planınızı öğrenmeden önce eğitiminizi tamamlamanız gerekiyor. Bu hikaye temelli macerada eski bir Jedi Şövalyesi, inatçı bir pilot ve korkusuz bir droid ile birlikte İmparatorluğun korkunç planlarından kaçmalısınız. Savaş, keşif ve bulmaca çözme odaklı çeşitli görevleri keşfedin ve başarıyla tamamlayın.

- Galaksi Sizi Bekliyor - Jedi: Fallen Order’da keşfedeceğiniz eşsiz bölgeler arasında antik ormanlar, rüzgarlı kayalıklar ve lanetli ormanlar bulunuyor. Nereye gideceğiniz ise tamamen size kalmış. Yeni kuvvetleri ve yetenekleri açtıkça haritaları farklı yollarla yeniden gezebilir, Gücün yardımıyla daha etkili bir keşif yapabilirsiniz. Ancak hızlı hareket etmelisiniz. Jedi Düzeni’nin tüm kalıntılarını ortadan kaldırmak isteyen İmparatorluk, her adımınızı takip ediyor.


Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Star Wars Jedi: Fallen Order tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Electronic Arts Respawn Entertainment
EA Oyunları ve EA Access Steam'e Geliyor World War Z ‘Kill it with Fire’ Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

31.10.2019 22:14:51

0
Düşününce Rusya'da da bizim gibi neden korsan revaçta çözmek zor değil.11200 Ruble asgari ücret.1/3'i oyun fiyatı.Bizde de 500 lira desen 1/4'i ediyor.Ezelden beri orijinal kullanım savunucusu olarak son 1.5 yıldır ben de çıkış fiyatıyla almıyorum.Çoğunu artık almıyorum bile (maalesef).400 lira aylık doğalgaz faturası artık.

aykut291

30.10.2019 08:37:25

0
Valla EA damgasını görünce korkuyorum ama genede alacam sebebi başka Oyun yok Death Stranding den iyice ümidimi kestim bundanda pek ümitlede değilim ama başka altarnetif yok çok sıkıldım bu ay oyunsuzluktan İnşallah şaşırtır busefer de güzel bir Oyun çıkar.

BSC Misafiri

29.10.2019 22:16:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Fiyat ülkemizle alakalı bir durum yurt dışında fix 60 dolar. Yorum yap ama içi dolu olsun biraz... Star wars evrenini hiç bilmememe rağmen firmayı çok sevdiğim için bu oyun oynanır.
60 dolar 400tl mi ediyor. Boş yorum yapma diyene kadar açıp bakaydın neden öyle denildi diye.

mehmetalpertr

29.10.2019 20:45:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: kataaay yok hocam global olarak her yerde fiyatlar yüksek bu oyunda. misal normalde oyunlar rusya'da 30-35 dolar bandına satılır steam'de yerel fiyatlandırma nedeniyle (ubisoft dahil uyguluyor bunu). ea bu oyunu rusya'da bile 55 dolara denk gelecek bir fiyata satıyor (3500 rubleymiş rusya fiyatı). diğer ülkelerde daha da pahalı fiyatı oyunun. akıl alır bir durum değil her yerde pahalı oyun. <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: mehmetalpertr &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: kataaay Pislik ea steam için fiyatı 400 tl olarak vermiş.&lt;/blockquote&gt; O konuda yanlış düşündüğünüzü sanıyorum. EA Türkiye Distrübitörü Aral İth.. Muhtemel Steam'e baskı yapıp fiyatı o belirlemiştir.</blockquote>
PM gönderdim bi bakarsın bi ara.

kataaay

29.10.2019 20:39:19

0
yok hocam global olarak her yerde fiyatlar yüksek bu oyunda. misal normalde oyunlar rusya'da 30-35 dolar bandına satılır steam'de yerel fiyatlandırma nedeniyle (ubisoft dahil uyguluyor bunu). ea bu oyunu rusya'da bile 55 dolara denk gelecek bir fiyata satıyor (3500 rubleymiş rusya fiyatı). diğer ülkelerde daha da pahalı fiyatı oyunun. akıl alır bir durum değil her yerde pahalı oyun.
quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalpertr <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: kataaay Pislik ea steam için fiyatı 400 tl olarak vermiş.</blockquote> O konuda yanlış düşündüğünüzü sanıyorum. EA Türkiye Distrübitörü Aral İth.. Muhtemel Steam'e baskı yapıp fiyatı o belirlemiştir.

mehmetalpertr

29.10.2019 20:31:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: kataaay Pislik ea steam için fiyatı 400 tl olarak vermiş.
O konuda yanlış düşündüğünüzü sanıyorum. EA Türkiye Distrübitörü Aral İth.. Muhtemel Steam'e baskı yapıp fiyatı o belirlemiştir.

BSC Misafiri

29.10.2019 18:34:25

+1
Oynanış konusunda Dark Souls’dan etkilendikleri çok belli,umarım iyi olur lakin EA ismi yetiyor.A Way Out çıkarken de ulan EA umarım yapan adamları harbiden de özgür bırakmışsındır diye söyleniyordum

BSC Misafiri

29.10.2019 18:13:43

+1
Fiyat ülkemizle alakalı bir durum yurt dışında fix 60 dolar. Yorum yap ama içi dolu olsun biraz... Star wars evrenini hiç bilmememe rağmen firmayı çok sevdiğim için bu oyun oynanır.

BSC Misafiri

29.10.2019 17:54:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bence baya sağlam bir oyun geliyor.
Fiyatından belli ne kadar sağlam.. Oyun olduğu.

omris2013

29.10.2019 17:51:48

+2
Oyun fiyatlarına acilen çözüm gelmeli sanki ekonomi çok iyiymiş gibi bir oyuna 300 - 400 tl mi vereceğiz. Oyun oynamak da zengin işi oldu.

kataaay

29.10.2019 17:45:22

+1
Pislik ea steam için fiyatı 400 tl olarak vermiş.

BSC Misafiri

29.10.2019 17:41:20

+3
Bence baya sağlam bir oyun geliyor.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Jedi: Fallen Order
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız