Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Disney Infinity 3.0 İçin Disney, Disney-Pixar ve Marvel ile Güçlerini Birleştiriyor

 
     Disney Interactive, Disney Infinity'in yeni versiyonu olan Disney Infinity 3.0’de Star Wars evreninin de Disney, Disney-Pixar ve Marvel’a katılacağını duyurdu. Disney Infinity 3.0 Başlangıç Paketi bu sonbaharda piyasada olacak ve Disney Infinity 3.0 çocuklara ve ailelere Disney Infinity dünyasının kapılarını açacak.

     Disney Interactive Başkanı James Pitaro yaptığı açıklamada "Disney Infinity oyuncuların Disney, Pixar, Marvel ve Star Wars karakterlerini tek deneyimde birleştirebilecekleri yegane oyun. Geçmiş, günümüz ve gelecekten en ikonik hikayelerden ve karakterlerden bazılarını içeren otantik bir Star Wars oyun deneyimi yaratmak için Lucasfilm’le birlikte çalıştık." şeklinde konuştu.
 
     Disney Infinity Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü John Blackburn ise "Star Wars nesiller boyunca devam eden bir seri ve Disney Infinity 3.0 da ailelere ve serinin hayranlarına en sevdikleri Star Wars anlarını yeniden yaşama şansı veriyor. Star Wars, Ters Yüz ve yeni Disney ve Marvel karakterlerinin de eklenmesiyle Disney Infinity 3.0 bugüne kadar ki en tutkulu ve en geniş kapsamlı oyunumuz olacak." dedi.

     Ayrıca yapılan açıklamalara göre her bir Star Wars oyun seti farklı oynanış, ortam ve karakterler sunacak. Star Wars: Twilight of the Republic Oyun Seti Jedi’ların güçlerinin zirvede olduğu bir dönemde geçecek ve oyuncular Ahsoka Tano, Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda ve Darth Maul’un yanında Güç ve Işın Kılıçları kullanarak savaşlara katılacak ve savaş yeteneklerini geliştirecekler. Star Wars: Rise Against the Empire Oyun Seti oyuncuları Luke Skywalker, Prenses Leia Organa, Han Solo, Chewbacca ve Darth Vader ile galakside görevlere çıkaracak, X-Wing veya Millennium Şahini kullanarak savaşmalarını sağlayacak ve Tatooine, Hoth ve Endor gibi gezegenlerde kara görevlerine katılmalarına imkan sağlayacak. Buna ek olarak oyuncular tüm Star Wars Oyun Setlerinde tüm Star Wars karakterleriyle oynayabilme imkanına da sahip olacaklar.
 
     Star Wars'u bünyesine katan Disney Infinity 3.0'ın sonbahar aylarında çıkış yapması bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
disney infinity star wars marvel 3.0
Türk Yapımı Last One Demo Sürecine Geçti Far Cry 4: Complete Edition, Xbox One'a gelmiyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Disney Infinity 3.0 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız