Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: Battlefront'un İlk DLC'sinden Detaylar

  
     Star Wars: Battlefront'un yeni oynanabilir karakterler ve haritalar içeren ilk ücretli indirilebilir içerği ortaya çıktı. Outer Rim ismindeki DLC paketi Star Wars evreninden Greedo ve Nien Nunb'ı oynanabilen karakterler arasına sokuyor.
 
     Ayrıca paket ile birlikte Sullust gezegeninde bulunan bir fabrika ve Jabba the Hutt'ın Tattoine mekanı haritalara ekleniyor. Elbette bir de oynayabileceğiniz Extraction oyun modu da ekleniyor.
 
    Yeni gelen silahlar arasında V-10 tüfeği ve DT-12 Blaster bulunmakta. 
 
     Outer Rim DLC paketi bu ay içerisinde indirmeye sunulacak. Bespin ve Death Star'a odaklanan bir diğer DLC paketi ise yıl sonunda çıkacak. Eğer Battlefront'un 50$'lık sezon paketine sahipseniz bunlar otomatik olarak yüklenecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
star wars dice battlefield battlefront
Söylenti: Beyond Good & Evil 2'ye Maddi Destek Nintendo'dan Electronic Arts, Ekstralardan Ne Kadar Kazanıyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

L.A. Ezio

7.3.2016 13:00:27

0
quote:

Orjinalden alıntı: MacGyver. Bir daha season Pass almamam gerektiğini öğrenmiş oldum, teşekkürler EA. Rezalet ötesi bir içerik.Ayrıca bi dahaki dlc'de de hero olarak bu gelecekmiş:
Abi istemsizce güldüm , çamaşır makinesi koyuyor adamlar oyuna karakter olarak

kutillo

3.3.2016 20:04:35

0
yaw dlc ile koysanıza obi-wan kenobi,dart maul,kont dooku,usta yoda,Mace Windu,General Grievous,Qui-Gon bunlardan birkaçını bak nasıl alıyorum o zaman season pass

BSC Misafiri

3.3.2016 17:14:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: MacGyver. Bir daha season Pass almamam gerektiğini öğrenmiş oldum, teşekkürler EA. Rezalet ötesi bir içerik.Ayrıca bi dahaki dlc'de de hero olarak bu gelecekmiş:
Ya yanlış anlama ama hata sende gidip battlefront un season pass inş mi aldın ala ala hani cod season pass alsan daha iyi olurdu o derece yani hatta o fşyata gider yeni oyun alırdın yani hata sende kardeşim gidip büiçerik sıkıntısı olan oyunun season pass inş alırsan böyle olur oyunu bende aldım ama 50 liraya aldım ve season pass almadım biraz daha dikkat etmek gerek

herocem

3.3.2016 15:35:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: qqqqrpppp bu nedir arkadaş.koy bi obiwan koy bi kont dooku
Once bi star wars izle.

qqqqrpppp

3.3.2016 13:10:35

0
bu nedir arkadaş.koy bi obiwan koy bi kont dooku

MacGyver.

3.3.2016 12:59:39

+1
Bir daha season Pass almamam gerektiğini öğrenmiş oldum, teşekkürler EA. Rezalet ötesi bir içerik.Ayrıca bi dahaki dlc'de de hero olarak bu gelecekmiş:
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Battlefront
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız