Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA, Star Wars: Battlefront Hakkında: "Kesinlikle Geri Bildirimleri Duyduk"

 
   Electronic Arts, 2015 yılında çıkış yapan multiplayer odaklı shooter oyunu Star Wars Battlefront'un derinliğe ve hikaye moduna sahip olmaması konusundaki geri bildirimleri duymuş.
 
   Electronic Arts Yatırımcı İlişkileri Başkan Vekili Chris Evenden, Barclays Global Teknoloji, Medya ve Telekomünikasyon konferansındaki açıklamasında bu konu hakkındaki geri bildirimleri kesinlikle duyduklarını belirtti.
 
   Chris Evenden tam olarak şu sözleri söyledi.
 
"Kesinlikle geri bildirimleri duyduk. Tek kişilik hikaye modu ve derinlik hakkında etrafta bazı yorumlar var. Dolayısıyla bu geri bildirimlerin farkındayız...fakat bu konu hakkındaki eylemlerimizi tam olarak duyurmak istemem."
 
   Star Wars Battlefront'un yeni oyunu ise 2017 yılının sonbahar döneminde çıkış yapacak.
 
   Henüz oyun hakkında bir detay yok ancak Electronic Arts CFO'su Blake Jorgensen açıklamalarında oyunun daha büyük, daha heyecan verici olacağını ve son derece derin, ilgi çekici olması için oldukça sıkı bir şekilde çalıştıklarını söylemişti.

Bu haberin bağlantısı
URL
star wars dice battlefield battlefront
Nintendo Switch'e Özel Seasons of Heaven Duyuruldu Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered'a 6 Ücretsiz Harita Önümüzdeki Hafta Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.12.2016 17:40:55

0
konu star wars olunca "member berries" hesabı, içerik olmasa bile enayi gibi sorgulamadan paramı veriyorum büyük ihtimalle bunu da önsiparişle alırım.

BSC Misafiri

9.12.2016 14:39:06

0
Yeni nesil online fpsler hep birbirinin aynı.BF1'de de öyle ahım şahım birşey yoktu.BFBC2'de rush oynamanın verdiği zevki sonra çıkan hiçbir dice oyununda alamadım.

Sturmbannführer

9.12.2016 12:17:27

0
Aynen öyle hocam.Şimdi 2. oyun geliyor onunda ne olacağı meçhul.Başlarlar 140 dolar premium paketli Battlefront 2 duyurusuna.

Wolf0045

9.12.2016 12:11:39

0
Kulanız cınladı tabi mp odaklı bir oyun da 4 yada 5 tam hatırlamıyorum harita nedir allah aşkına

Sean john

9.12.2016 12:04:53

0
Şahsen dolandırılmış hissediyorum okadar premium fln aldık hep boş çıktı battlefield gibi dlcler gelir diye düşünmüştüm.Bir süre sonra zaten sıkıyor hep aynı şeyler starwars evreni aslında çok geniş ama çok azını vermeye çalışmışlar bir sürü asker skini olması lazım bir sürü map mekan var en azından 40 kişilik map sayısını artırabilirlerdi .

BSC Misafiri

9.12.2016 11:59:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: 2K Oyun yapı olarak güzel, oynarken keyif de aldım fakat bariz ve büyük hataları var. İçerik olarak kısır olmasını geçtim hero olmak için almanız gereken tokenler random değil hep belli başlarda çıkıyor ve maç boyunca hiç bir şey yapmayıp orada bekleyen adamlar var. Hero olup hemen milleti kesip, tekrar orada bekliyorlar. Ben Access ile 10 saat oynadım ve bir kere bile hero olmadım. Eski serideki gibi adam öldürmenize göre dolan bir bar olsa daha iyi olurdu böylece herkes bir şekilde hero olabilirdi. Silahların lazer atmasından dolayı haritanın diğer ucundaki adamı çok rahat vurabiliyorsunuz bunda lazer atıyor işte silahlar diyebiliriz ve hata da denmeyebilir ama bazen insanı sinir ediyor. Eski serideki gibi uzay savaşları olmamasını geçtim hava savaşları bile çok sönük öyle boş boş geziyorsunuz. Hava savaşlarını ayrı bir mod yapmışlar ama bence aynı haritada hem yerde hem havada yoğun bir savaş ortamı olması lazımdı. Onun dışında Season Pass olmadan oyun içerik kısırı zaten Access'e normal versiyonu geliyor yani illah Season Pass aldıracaklar bize oysa diğer tüm oyunların Deluxe Edition'ı mevcut. Single olmama kısmına çok takılmadım çünkü eski seride de olan Single modu online haritalarda bootlar ile oynamaktan ibaretti niye bu kadar olay çıkardılar anlamadım sanırım millet konulu bir hikayesi vardı sanıyor. EA'in diğer stüdyoları Single aksiyon oyunu üzerinde çalıştıkları için detaylı, uzun ve iyi bir Single yapmaya çalışmayacaklardır, iş olsun diye koyacaklardır ki haklılarda.
dostum eski oyunların gercekten oynamıs birisin yazdıkların kesinlikle dogru

Sturmbannführer

9.12.2016 11:33:23

0
Özellikle uzayda geçen savaşların DLC ile gelmesi çok büyük bir skandaldı.Tipik EA politikası işte ne beklersiniz.DLC,DLC ve daha fazla DLC.

İdrak İstimlak

9.12.2016 11:05:56

0
Oyunun başarısını etkileyen en önemli eksiklik harita sayısının az olmasıydı, umarım bunu dikkate alırlar.

dr eshquia

9.12.2016 09:55:00

0
Kesinlikle single player olmalı, herkes multici değil. Star Wars hakkında her yeni içerik bir nimet, bir heyecan SW fanları için

2K

9.12.2016 05:04:33

0
Oyun yapı olarak güzel, oynarken keyif de aldım fakat bariz ve büyük hataları var. İçerik olarak kısır olmasını geçtim hero olmak için almanız gereken tokenler random değil hep belli başlarda çıkıyor ve maç boyunca hiç bir şey yapmayıp orada bekleyen adamlar var. Hero olup hemen milleti kesip, tekrar orada bekliyorlar. Ben Access ile 10 saat oynadım ve bir kere bile hero olmadım. Eski serideki gibi adam öldürmenize göre dolan bir bar olsa daha iyi olurdu böylece herkes bir şekilde hero olabilirdi. Silahların lazer atmasından dolayı haritanın diğer ucundaki adamı çok rahat vurabiliyorsunuz bunda lazer atıyor işte silahlar diyebiliriz ve hata da denmeyebilir ama bazen insanı sinir ediyor. Eski serideki gibi uzay savaşları olmamasını geçtim hava savaşları bile çok sönük öyle boş boş geziyorsunuz. Hava savaşlarını ayrı bir mod yapmışlar ama bence aynı haritada hem yerde hem havada yoğun bir savaş ortamı olması lazımdı. Onun dışında Season Pass olmadan oyun içerik kısırı zaten Access'e normal versiyonu geliyor yani illah Season Pass aldıracaklar bize oysa diğer tüm oyunların Deluxe Edition'ı mevcut. Single olmama kısmına çok takılmadım çünkü eski seride de olan Single modu online haritalarda bootlar ile oynamaktan ibaretti niye bu kadar olay çıkardılar anlamadım sanırım millet konulu bir hikayesi vardı sanıyor. EA'in diğer stüdyoları Single aksiyon oyunu üzerinde çalıştıkları için detaylı, uzun ve iyi bir Single yapmaya çalışmayacaklardır, iş olsun diye koyacaklardır ki haklılarda.

Karpuzcu.

9.12.2016 04:02:57

+2
Ulan ne var şöyle StarWars evreniyle paralel yada sağlam bir spinoff hikaye yapsanız, hayır ne var yani.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: Battlefront
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız