Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars 1313 Projesi Tamamen İptal Oldu


    Lucas Arts'ın Disney'e satılmasından sonra Star Wars oyunlarını Electronic Arts'ın geliştireceği açıklanmıştı. Lucas Arts oyun stüdyoları tarafından geliştirilen Star Wars 1313 projesinin de tamamen iptal edilmediği, yaşama şansının olduğu söyleniyordu.
 
    Buna karşın Star Wars 1313'ün isim haklarının yenilenmediği ortaya çıktı. Bu sebeple projenin tamamen iptal edildiğini söyleyebiliriz. Bundan sonra Electronic Arts'ın da Star Wars 1313'ü devam ettirme şansı kalmadı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameinformer star wars lucasarts star wars 1313 tps
GTA V'in PC Sürümü Yine, Yeniden Göründü Nintendo Klasik Pazarlama Yönteminden Ayrılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.1.2014 19:35:03

+1
Bu da kulağınıza küpe olsun, kıytırık sahte pc teknoloji demolarına inanmayın. Önemli olan oyun olarak çıkarmak.

Dictattor

18.1.2014 15:42:32

+1
E3 videoları efsaneydi halbuki. İptal olması şaşırtıcı, EA çok kazanırdı bu oyundan. Script'ler hazırda duruyorsa, bir firmayla anlaşılar diyeceğim de lisansları EA'ye verdiler. Yazık oldu güzelim oyuna.

cemecem21

18.1.2014 14:34:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: raxor36 Eskiden Disney'i sevmezdim. Şimdi ise Disney'in batmasını istiyorum. Bir Star Wars efsanesi sizin yüzünüzden battı. Zaten Episode VII berbat olursa herkes Disney'in batmasını, hatta ölmesini isteyecek. Ama Electronic Arts'a da bir çift sözüm var. Siz zaten serilerin berbat devam oyunlarını çıkartıp para kazanın, olur mu? Bir efsaneyi diriltmeyin. Disney gibi Electronic Arts'ın da sonu kötü olacaksa şaşırmayın. Bence bu iki firmaya da musallat olmayın. Çünkü efsaneleri bunlar batıracak.
Zamanında izlediğin çizgi filmlerin çoğu da o aşağıladığın Disney'e ait. Sadece Star Wars yüzünden bunu dersen bence vefasızlık göstermiş olursun. Star Wars Episode VII kötü olursa(ki bildiğim kadarıyla son film olacak serinin) Disney bundan zarar görür ama asla batmaz.

raxor36

18.1.2014 12:51:04

0
Eskiden Disney'i sevmezdim. Şimdi ise Disney'in batmasını istiyorum. Bir Star Wars efsanesi sizin yüzünüzden battı. Zaten Episode VII berbat olursa herkes Disney'in batmasını, hatta ölmesini isteyecek. Ama Electronic Arts'a da bir çift sözüm var. Siz zaten serilerin berbat devam oyunlarını çıkartıp para kazanın, olur mu? Bir efsaneyi diriltmeyin. Disney gibi Electronic Arts'ın da sonu kötü olacaksa şaşırmayın. Bence bu iki firmaya da musallat olmayın. Çünkü efsaneleri bunlar batıracak.

Atassh

18.1.2014 11:06:01

0
disneyin farklı planları var

alito

18.1.2014 09:04:50

0
Miki fare kafasını yaşayan bir şirketin, Star Wars evrenine katkısı en fazla bu kadar olurdu zaten. Şaşırmadım.

BSC Misafiri

18.1.2014 08:02:43

0
Geber Disney, kırk yılın başı adam akıllı bir Star Wars oyunumuz olacaktı onun da içine ettiniz. Bari Episode VII yi de iptal edin de Star Wars u hep çocukluğumuzdaki gibi hatırlayalım. Star Wars 1313 yerine Mickey Mouse, Epic Space Opera yerine bol efektli içi boş ergen filmi. Star Wars ne hallere düştü.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars 1313
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız