Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Ocean'ın Mobil Oyunu Kepenkleri Kapatıyor

 
Oldukça zorlu bir şekilde mobil oyun platformlarında free-to-play şeklinde piyayasa sürüllen RPG, Star Ocean: Anamnesis kepenkleri kapatıyor. Square Enix oyunun fişini çekmeden evvel oyuncular, 5 Kasıma kadar oyunu oynayabilecek.
 
Star Ocean serisinin 5. oyunla adeta tepetaklak olmaya başlayan gelişimi, Star Ocean VI yerine Star Ocean: Anamnesis ile devam etmiş, buna karşın Square Enix'in mobil platforma yönelmesi, tıpkı Bethesda cephesindeki Diablo duyurusu gibi hayranların canını sıkmış.
 
Bu tepkiler sonrasında iyice gözden düşen oyunun an itibarı ile mikro-ödemeleri kapatıldı ve 5 Kasım 2019'dan 6 Kasım 2019'a uzanan bir günlük süreçte de sunucuların fişinin çekileceği belirtildi. Eğer Star Ocean: Anamnesis'e tutkuyla bağlıysanız, kalan günleri dolu dolu oynamaya bakın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Star Ocean Mobil
Super Mario Maker 2'de Haftanın En İyi Bölümlerini Sizler İçin Derledik Genshin Impact'ın Zelda'dan Çalıntı Olduğunu İddia Eden Nintendo Hayranları Sony'e Ateş Püskürdü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız