Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Genshin Impact'ın Zelda'dan Çalıntı Olduğunu İddia Eden Nintendo Hayranları Sony'e Ateş Püskürdü

 
Mihoyo tarafından geliştirilen bir açık dünya RPG'si olan Genshin Impact hem PC hem mobil hem de PS4 için duyuruldu. Oyun 2020 yılında piyasaya sürülecek.
 
Çinli bir ekip tarafından geliştirilen oyunun ilk görüntüleri kısa bir süre önce China Joy isimli bir oyun fuarında gösterildi.
 
Zelda hayranları tarafından iddia edilene göre, oyun 'Breath of the Wild'ın birebir aynısı. Bir Twitter kullancısı ise oyunun neden çalıntı gibi durduğunu kıyaslamalı olarak bazı fotoğraflarla şöyle kanıtlamış:  
 
 
China Joy'da ise Zelda hayranları ise Genshin Impact'le fotoğraf çekilerek, oyunu oldukça sert bir biçimde eleştirdi.  İşte ilgili fotoğraflardan bazıları:
 

 
Bununla birlikte bazı oyuncular bu protestoyu daha ileri bir seviyeye taşıyarak PS4 cihazlarını parçaladı:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Genshin Impact Fan Reacts hayran tepkileri linç Zelda
Star Ocean'ın Mobil Oyunu Kepenkleri Kapatıyor Big Smoke ve CJ'in, Sekiro: Shadows Die Twice Düellosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

# Ace #

7.8.2019 17:31:28

0
Mallık sınır tanımıyor adlı haberimize hoş geldiniz. Oyuna gelirsek sanırım çinli kardeşlerimiz yapıyor tabi ki adamlar her otun bokun clonunu yaratmada efsaneler. Zelda oyununun neredeyse grafiksel dünyasını sunuyorlar ha bu bir sıkıntı yaratır mı asla esinlendik demeleri yeter. Ha ayrıca bu tavırları özellikle ps4'de oyunun daha fazla satmasına neden olacaktır ben oyunun yapımcısı olsam bu habere sevinirdim.

L-BLock

7.8.2019 15:26:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: by_endless Kudurun. Zelda oynamak için sizin o pahalı cihazına kalmamış olduk :p Bencilliğinizle bitin artık.
Pahalı cihaz mı? Şu tabloya bir bakmanızı rica ediyorum. Bu tarz yorumlar yaparken yerel fiyatlar üzerinden konuşamazsınız. İlgili link; https://i.hizliresim.com/zGJNpD.png

Bugra4129

7.8.2019 15:26:20

0
Hiç merak etmediğim oyunu bu haberde videosunu görüp izleyip merak etmeye başladım fena durmuyor.

L-BLock

7.8.2019 15:13:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: ArnoV.Dorian Nintendo'nun senelerdir bu kadar kalitesiz oyunlar yaparak nasıl ayakta kaldığını merak ediyor musunuz? Cevabı bu videoda. Bir Switch sahibi olarak söyleyebilirim ki en çok abarttıkları oyunları bile ortalama üstü. Bağımsız oyun gibi gözüken oyunları bile 60 dolara satıyorlar. 20-30 dolardan fazla etmicek Joy-Con'u 80 dolara satıyorlar. Ayrıca malzemeler aşırı kalitesiz. Nintendo'dan uzak durun.
Senelerdir derken kaç seneden bahsediyorsunuz? Video oyun dünyasına giriş yaptığından beri mi; yoksa spesifik bir jenerasyon verebilir misiniz? Wii döneminden beri ya da GameCube döneminden beri gibi. Ayrıca burada asıl eleştirilmesi gereken mevzunun "fanboyluk" olduğunu da hatırlatmak gerekiyor bir yandan. Hiçbir firmaya körü körüne bağlanmaması lazım oyuncuların. Bu da çok güzel bir örneği. Siz de "Nintendo'dan uzak durun" diyerek biraz tarafınızı belli etmişsiniz. Türk oyuncu profili hiç değişmiyor. Sony'nin senelerdir pazarın tek hakimi olmasının bir sonucudur bu elbette.

BSC Misafiri

7.8.2019 04:35:35

0
fanfic Sonyciler doluşmuş nesil sonu ex. oyunsuzluk başınıza mı vurdu hayırdır. Nintendo oyunlari ortalamaymış falan kıskançlık mıdır nedir. Gidin yüzünüzü soğuk su çarpıp kendinize gelin. Bomboş konuşuyorsunuz. Alın oynayın ne bu gereksiz gömme merakı.

by_endless

7.8.2019 02:52:11

0
Kudurun. Zelda oynamak için sizin o pahalı cihazına kalmamış olduk :p Bencilliğinizle bitin artık.

William Munny

7.8.2019 01:37:43

0
bunlarda japonların kalın kafalı cahilleri.. her ülkeden çıkıyor işte... milyonlarca satmış oyun zaten goty olmuş hala bir yerlerden bölye gariplikler çıkması trajikomik gerçekten, sen orta parmağını gösterdin diye sony batmaz...

Eeltorm

7.8.2019 00:19:52

0
Zelda'nın genişleme paketi gibi davranın oynayın kardeşim Zelda gibi oyunlar zor geliyor zaten bırakın çıkarsınlar oynarız oh ne güzel zeka yoksunu bu insanlar yahu.

Queen Hentai

6.8.2019 22:35:03

+1
4:06

Persona_Non_Grata

6.8.2019 21:51:22

+1
Allah başka dert vermesin

BSC Misafiri

6.8.2019 21:33:20

0
Oynanışı izledim. Karakterlerden bir tanesinin hareketleri direkt Nier 2b :) Rime görsel stilini alıp Zelda yapısı, konsepti ile birleştirmişler birazda Assassin koymuşlar öyle işte. Ha bu arada tabiki karakter Link gibi oyunda her yere tırmanabiliyor. Müzikler de andırıyor hatta andırıyor demek biraz az kalır. Oyunun ilk giriş sahnesi benziyor. Baya karbon kopya yapmışlar ama ağaçları yıkamıyorsun. :D Biraz daha izledimde aşırı kopyalamışlar yahu. Yemek yapmak falan hahaha. Animasyonların bazıları bile feci aynı. Loading bile andırıyor.

Lord Melkor

6.8.2019 20:57:28

+6
Benziyorsa benzesin bunda bu kadar delirecek ne var? Güzelse oynarız değilse oynamayız bu kadar basit.

BSC Misafiri

6.8.2019 20:38:40

+2
Oyunun orijinal olmak gibi bir derdi olmadığı açık. Gereksiz bir protesto olmuş. Bugün her başarılı oyunun bir ya da birkaç kopyası var. İnsanlar bu tür şeyleri almayı bıraktığın da onlarda kopyalamayı bırakır.

BSC Misafiri

6.8.2019 20:38:35

+1
PlayStation kitlesi sanki melek ya. Fanatiklik söz konusu olunca elinize kimse su dönemiyor. :D Forumu bilmesek yedireceksiniz. Bir ara kabadayı misali gelen geçen laf ediyorlardı. Ban falan yedilerde biraz duruldular.

İdrak İstimlak

6.8.2019 20:32:54

+1
Vay arkadaş, oyun dünyasının kilometre taşı olan oyunlarda imzası olan bir firmaya bakis acısına bak.

dark dragon

6.8.2019 20:21:16

+9
Dünyanın en kalın kafalı ve kalitesiz fanboy kitlesi Nintendo’da maalesef

ArnoV.Dorian

6.8.2019 20:19:46

+6
Nintendo'nun senelerdir bu kadar kalitesiz oyunlar yaparak nasıl ayakta kaldığını merak ediyor musunuz? Cevabı bu videoda. Bir Switch sahibi olarak söyleyebilirim ki en çok abarttıkları oyunları bile ortalama üstü. Bağımsız oyun gibi gözüken oyunları bile 60 dolara satıyorlar. 20-30 dolardan fazla etmicek Joy-Con'u 80 dolara satıyorlar. Ayrıca malzemeler aşırı kalitesiz. Nintendo'dan uzak durun.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız