Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

StarCraft 2'nin Hikayesinin Sonu Belli Değil

 
     StarCraft 2 üçlemesinin diğer iki bölümü olan Heart of the Swarm ve Legacy of the Void'in yapım aşamasında olduğunu biliyoruz fakat görünüşe göre hikayeleri de henüz tamamlanmamış. Blizzard'tan Chris Sigaty'ye hikayelerin tamamlanıp tamamlanmadığı sorulduğunda "Tam olarak bitti sayılmaz, üzerinde sürekli değişiklik yapıyoruz." şeklinde cevap verdi.
 
     Sigaty, bir sonraki bölümlerin hikaye yapılarının Wings of Liberty'deki gibi olup olmayacağı konusunda kesin bir cevap vermiyor. Fakat teknoloji satın aldığımız ve gezegenlerin görevlerini aldığımız ekranların aynı kalmayacağını belirtiyor. Bu bölümlerdeki hikaye akışı daha spesifik olacakmış.
 
     Oyunun multiplayer bölümlerinde de bir takım değişiklikler bekleyebiliriz. Sigaty bu konuda "Bilsem bile söyleyemezdim." diyor fakat Wings of Liberty'nin bile sürekli değiştiğini göz önüne alırsak, bir sonraki bölümlerde multiplayer'ın daha farklı olacağını tahmin edebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Starcraft II: Wings of Liberty Blizzard Strateji PC Starcraft 2
Geleceğe Dönüş'te Marty McFly'ın Sesi Belli Oldu RDR: Undead Nightmare'in TV Reklamı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarCraft II: Wings of Liberty
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız