Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

StarCraft 2 Modları Göz Dolduruyor

 
     Blizzard, resmi olarak onaylanan 4 yeni StarCraft 2 modunu Blizzcon'da duyurdu. Blizzard DOTA, StarJeweled, Left 2 Die ve Aiur Chef ismindeki modlar, bilim kurgu strateji oyununu farklı bir yapıya sokarak yepyeni bir oynanış sunuyor.
 
     Blizzard DOTA, yeni modlar arasında en büyük proje olarak tanıtıldı. Warcraft 3 ile hayat bulan popüler Defence of the Ancients modunun StarCraft 2 uyarlaması diyebiliriz. Valve'in isim haklarını satın alarak yeni versiyonunu geliştirmesinin yanı sıra, bilim kurgu teması ile oynayabileceğiniz farklı bir DotA deneyimi yaşatacak. Blizzard, DotA'yı Blizzard'dan ve Warcraft 3 topluluğundan uzaklaştırarak Source oyun motoru ile geliştirecek Valve'i ayıplarken, Blizzard DOTA için sürekli yeni içerik yayınlayacağını açıkladı.
 
     StarJeweled, adından da anlaşılacağı üzere PopCap oyunu Bejeweled'in StarCraft versiyonu olacak. Parlak taşların benzerlerini bularak ilerleme kaydedeceksiniz. Left 2 Die ise Left 4 Dead'in StarCraft'a uyarlanmış hali olarak sunulacak. StarCraft 2: Wings of Liberty'nin Outbreak görevini co-op olarak oynamanıza izin veren bir harita olacak. Son olarak Aiur Chef ise Protoss ırkından bir aşçının haritada malzeme toplayarak çeşitli yemekler hazırlayacağı bir mod olacak.
 
     Tüm bu modlar önümüzdeki aylarda Battle.net üzerinden ücretsiz olarak sunulacak. Bu kadar farklı oyun tiplerine elverişli bir oyun motoruna sahip olduğu için StarCraft 2'nin yapımcılarını kutlamak gerekiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Starcraft II: Wings of Liberty Blizzard Strateji PC Starcraft 2 Mod Blizzard DOTA StarJeweled Left 4 Die Aiur Chef
The Conduit 2'den Yeni Görüntüler Donkey Kong Country Returns'ten Yeni Bilgiler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

24.10.2010 00:10:43

0
Ahaha Blizzard DotA vs. Valve DotA rekabeti görebiliriz ayrıca Blizzard Valve'den karşılık olarak Left 2 Die'ı esinlenmiş..Bakalım Valve DotA'da IceFrog etkisi var ama..

M3rett0

23.10.2010 17:42:11

0
Left 2 Die modunu merak ettim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarCraft II: Wings of Liberty
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız