Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stadia Sahipleri Oyun Konusunda Hayal Kırıklığına Uğramış Durumda

 
Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yılın sonlarında Stadia erişime açıldı. Temel olarak Stadia'dan bahsetmek gerekirse, oyunları stream ederek oynuyorsunuz. Yani güçlü bir sisteme gerek duymadan, sadece kaliteli bir internet bağlantısıyla her türlü oyunu rahatça oynayabiliyorsunuz.
 
Ancak ne yazık ki Stadia, çıkışında istenileni tam anlamıyla veremedi. Her ne kadar teknoloji ve gelecekte vaat ettikleri şeyler çok güzel olsa da şu an için çok iyi bir seçim olmadığını söyleyebiliriz. Reddit'teki kullanıcılar da bu konuda mutsuz olduklarını dile getirdi.
 
Stadia dördüncü ayının içerisinde ve şu anda sadece 22 oyun mevcut ancak en başta çok daha fazlası vaat edilmişti. Teknoloji anlamında da istenileni veremediğini söyleyebiliriz. Stadia'nın çıkışındaki sorunların birçoğu hala devam ediyor. 
 
Her ne kadar Google, bu yıl içerisinde 120 yeni oyunun geleceğini söylese de neredeyse 40 gündür Stadia'ya yeni bir oyun gelmiyor. 2020'nin ilk yarısında çıkması beklenen oyunların da ertelenmesiyle Stadia'nın oyunsuz kaldığını söyleyebiliriz. Bu durum da Mart ayındaki Doom: Eternal'ın çıkışına kadar çözülecek gibi durmuyor. 
 
Genel olarak toparlamak gerekirse henüz ülkemizde kullanılamayan bu teknolojinin dünyada da tam anlamıyla kullanıldığı söylenemez. Bu yüzden Google'ın bu yıl içerisinde Stadia için yapacağı şeyler çok önemli. Umuyoruz ki vaat edilen oyunlar ve teknoloji ile birlikte dünyada da tam olarak kullanılmaya başlar ve ülkemizde de erişime açılır. Gerçekten önemli bir teknoloji.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Google Stadia PC Konsol Hız İnternet
Iron Danger 25 Mart'ta PC için Çıkacak Nintendo Switch Satışları Xbox One'ı Geride Bıraktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Black Heart Rebellion

2.2.2020 12:47:22

0
Aslında çok güzel bir teknoloji. İnternette görülen gecikme sorunları bende sıfıra yakın derecede. Ama görüntü 4k'da bile gerçekten kötü. Google bunu da batırırsa şaşırmam.

aykut291

31.1.2020 09:33:36

0
Şu an Dünyadaki İnternet Altyapısınının sorunsuz bir şekilde çalıştırmayacağı bir sistem.Önce yüklü bir miktarda bir veriyi Sunucudan karşı tarafa Veri tarfiğine takılmadan sorunsuz bir şekilde ulaştırma sorunun çözmek için yatırım yapıcaksın ondan sonra tutar bu sistem.Oyun oynuyorum İnternetim nekadar yüksek olursa olsun lag olucak.Netflixde hafta sonu dizi.seyrediyorum görüntü kalitesi otomatikman düşüyor çünkü veri trafiği hafta sonları çok yoğun.Yani çöp olucağını baştan biliyodum.

TheNewAtilla

31.1.2020 05:02:25

+2
Yıllardır denenmiş bir şeyi google da denedi ve yine dikiş tutmadı. İnat edip, agresif olurlarsa neden olmasın ama google uğraşmaz.

Berkayselcuk

30.1.2020 19:42:43

0
Google para harcayacagima batarsa batsın mı diyor acaba. Bu işi nasıl beceremez acaba bu kadar büyük bir firma.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stadia
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız