Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix'in Yeni Oyunu Visions of Mana Yakında Geliyor

 
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulacak olan rol yapma oyunu Visions of Mana'nın bu yaz çıkış yapacağı açıklandı. Oyun, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam ve Microsoft Store üzerinden yayınlanacak.
 
Dikkat çekici dünyası ile çıkış yapmaya hazırlanıyor 
 
 
 
Oyunun yaz ayı içerisinde çıkış yapacağı haberi, Xbox Developer's Direct '24 etkinliği kapsamında ortaya çıktı. Mana serisinin yapımcısı Masaru Oyamada ve serinin yaratıcısı Koichi Ishii etkinlikte yer aldı ve bu isimler hayranlar tarafından beklenen yapım hakkında çeşitli detayları açığa çıkardı.
 
Etkinlik kapsamında aynı zamanda oyunun geliştirme süreci hakkında da detaylı bilgiler verildi. Bunun yanı sıra oynanışa derin bakışlar atıldı ve sahne arkası videosu ile beraber etkinlik sonlandı. Uzakdoğu çizgi tarzı ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan bu yapımda, parti tabanlı rol yapma deneyimi bizleri bekliyor ve aynı zamanda aksiyon sistemi de ön plana çıkmaya hazırlanıyor.
 
Yeni fragman 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Visions of Mana
Senua’s Saga: Hellblade 2, 21 Mayıs'ta Geliyor Ara: History Untold için Yeni Çıkış Aralığı Verildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız