Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ara: History Untold için Yeni Çıkış Aralığı Verildi

 
 
Yayıncı Xbox Game Studios ve geliştirici Oxide Interactive, sıra tabanlı strateji oyunu Ara: History Untold'un çıkış aralığını açıkladı. Bu kapsamda oyun sonbahar ayları içerisinde Steam ve Microsoft Store mağazası üzerinden PC için piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.
 
Simülasyon ve strateji unsurlarının bir karışımı 
 
 
 
Şehirler inşa edebileceğimiz ve kendi medeniyetimizi yükseltebileceğimiz yapımda, yeni toprakları keşfedebilir, sanatsal ve kültürel açıdan da yeni bir döneme açılabiliriz. Oyunda diğer topluluk grupları ile diplomatik ilişkiler kurabilir ve burada büyük bir hükümdar olduğumuzu kanıtlamaya çalışırız.
 
Diğer simülasyon ve strateji oyunlarından da aşina altına çeşitli mekanikler burada yer alıyor ve geliştirici ekibin belirttiğine göre burada yenilikçi oyun sistemleri ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve oldukça fazla olasılıkla beraber, dilediğiniz şekilde olayları kendi yaklaşımınızı belirleyebiliyorsunuz. Yaptığınız seçimlerle beraber de kendi deneyiminizi özelleştirebiliyorsunuz.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Ara: History Untold
Square Enix'in Yeni Oyunu Visions of Mana Yakında Geliyor Indiana Jones and the Great Circle Resmi Olarak Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız