Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix'in Önemli İsmi Karl Stewart, Firmadan Ayrıldı


    Şu sıralar oyun dünyasındaki birçok firmadan ayrılık haberleri alıyoruz. Square Enix de bunlara katılan firmalardan oldu. Square Enix'in önemli ismi Karl Stewart, firmadan ayrıldığını açıkladı.
 
    Square Enix'teki kariyerine 2006'da Eidos'ta yaratıcı yönetmenlik göreviyle başlayan Stewart, ardından 2009'da Crystal Dynamics'in marka yöneticisi konumuna gelmişti. Crystal Dynamics'te başarılı işler yapan isim, geçtiğimiz sene rütbe atlayıp ana firma Square Enix'in stratejik pazarlama bölümünün başkanı olmuştu.
 
    Aslında gelinen son noktada Stewart'ı oyunlarla direkt olarak ilgili olmayan bir konumda görsek de, kendisinin çalıştığı projeler bu görüşün tam aksini kanıtlar nitelikte. Özellikle son Tomb Raider oyununda büyük rolü bulunan isim, Tomb Raider'ın haricinde Hitman, Kane & Lynch, Thief ve Deus Ex serilerinde de görev almıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tomb Raider Crystal Dynamics Squre Enix Europe lara croft
EverQuest Next - Landmark İçin Yeni Güncelleme Geldi PlayStation 4'ün Stok Sorunu, Yaz Aylarına Kadar Devam Edecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

diverapo

22.3.2014 22:58:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons Square Enix sevdıgım bı fırma, thq gıbı dagılmalarını hıc ıstemem olmasın oyle bısey.
Öyle bir şey olacağını pek sanmıyorum. THQ'da köklü bir firmaydı ama Square Enix'in ayakları yere daha sağlam basıyor bence. 1986'dan beri varlar ve Square Enix deyince akla gelen ilk iki kelime, son zamanlarda beğenilsin beğenilmesin Final Fantasy.

Blood Money

22.3.2014 12:53:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons Square Enix sevdıgım bı fırma, thq gıbı dagılmalarını hıc ıstemem olmasın oyle bısey.
+1

imakenya dragons

21.3.2014 14:49:14

+2
Square Enix sevdıgım bı fırma, thq gıbı dagılmalarını hıc ıstemem olmasın oyle bısey.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
129 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız