Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spor Oyunu Shredders, PS5 Konsollarına Geliyor

 
 
İlk olarak 17 Mart'ta Xbox Series ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için piyasaya sürülen spor snowboard oyunu Shredders, PlayStation 5 konsollarına geliyor. Şu anda Xbox Game Pass abonelik hizmeti içerisinde de mevcut olan bu yapım, yayıncı FoamPunch ve geliştiriciler I-Illusions ve Let It Roll tarafından 6 Aralık'ta PlayStation Store üzerinde PS5'te yayınlanacak.
 
Kar kayağı sporu üzerinde ustalaşacağınız bir yapım
 
 
 
Shredders biz oyuculara kar kayağı sporunu sunuyor. Oyun içerisinde park riding, buttering, rails ve massive kicker gibi çeşitli spor sanatları bulunuyor ve bizim de bu konularda uzmanlaşmamız bekleniyor. Soğuğu iliklerimize kadar hissedeceğimiz bu oyunda tepelerden aşağı doğru sarkabiliyor ve yüksek hızlara ulaşabiliyoruz.
 
Oyunda yapacağımız hareketler tamamen profesyonellerden ilham alınan bir yapıda karşımıza çıkıyor. Bu spor oyunu içerisinde onlarca farklı hareket bulunuyor ve kendi tarzınızı oluşturmanıza izin veriyor. Oyunda havada tahtanızı tutarken hareketler yapabiliyor, kayak tahtanızı eğebiliyor ve diğer çeşitli hareketler üzerinde ustalaşmaya çalışıyoruz.
 
Shredders şu anda Steam üzerinde 50,00 TL'den satışta.
 
Shredders PS5 konsol sürümü duyuru fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu spor pc Shredders
PlayStation Plus Aralık 2022 Oyunları Açıklandı Yaratık Toplama Oyunu Adore'nin Konsol Sürümleri Onaylandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shredders
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız