Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Split/Second ve Pure Yapımcısı Kapılarını Kapattı

Bekleneni veremeyen iki oyun sonrası Black Rock Studios zor günler geçiriyordu.

    Ne yazık ki, bir firma iflas haberiyle daha karşınızdayız. L.A. Noire yapımcısı Team Bondi iflasının ardından, Split/Second ve Pure gibi yapımların sahibi Black Rock Studios da, kapılarını kapattı.
 
     Yarış oyunlarında sıklıkla rastladığımız Black Rock Studios da, maddi açıdan sıkıntılı günler geçiriyordu. Arkasında Disney'in desteğini bulunduran firma, geçen Mayıs ayında yaptığı açıklamaya göre tam 100 kişiyi işten çıkarmak zorunda kalmıştı. Bugün Disney tarafından yapılan açıklamaya göre ise Black Rock Studios tamamen kapandı.
 
     Firmanın son çıkan oyunu Split/Second, eğlenceli bir yarış oyunu olsa da, malesef yanlış bir zamanda çıkışını yaptı. Türleri pek benzemese de, bir çok otorite, Red Dead Redemption ile aynı zaman aralığında çıkışı yüzünden Split/Second'ın az sattığını düşünüyor.
 
     Black Rock Studios, Split/Second'ı bir seri haline getirip ikinci oyunun yapımına başlanmıştı ancak Split/Second 2, iptal edilmişti. Ardından firma, DotA tarzı bir ücretsiz MMO-RTS oyunu olan Champions Alliance'in yapımına başladığını duyurmuştu. Ancak bu kapanmayla birlikte proje de otomatik olarak iptal edilmiş oluyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
race yarış pc ps3 xbox 360 PSP Split Second Black Rock Studios Disney Interactive Studios
AC: Revelations'tan 9 Dakikalık MP Videosu Modern Warfare 3 Multiplayer'ı İle İlgili Her Şey
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.9.2011 23:22:21

0
vay beee

BSC Misafiri

4.9.2011 15:01:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: hik75 SplitSecond çok güzel bir oyundu keske herkes orjinal alabilse böylelikle oyun yapimcilari emeklerinin karsiligini alir ve bizlere ilerde daha güzel oyunlarla eslik ederler nediyelim paranin gözü kör olsun...
Haklısın aksiyonun yarışla buluştuğu en iyi oyundu bence, rakiplerin üzerine dünyayı yıkabildiğin çok aksiyonlu bol ğlenceli bir oyundu. Firmaya cidden yazık olmuş. :(((

BSC Misafiri

3.9.2011 16:53:12

0
split second oynadığım en eğlenceli yarış oyunuydu

BSC Misafiri

3.9.2011 16:50:41

0
"SplitSecond" cidden kaliteli ve eğlenceli bir oyun... özellikle ekranın ikiye bölünmesi cazibesini arttıryor. Firmaya yazık olmuş

crysis8

3.9.2011 14:09:04

0
HAYYA Split/Second Mütiş Oyundduya EA FELAN YARDIM EDSEYMİSYA O STudioya bk gibi para kazanıyolar

:::LOSTPLANET:::

3.9.2011 13:41:20

0
" Türleri pek benzemese de" pek mi? Huh ! RDR ile araba yarışı apayrı bir tür "pek" kelimesi burada mantıksız kalıyor

ultra_storm

3.9.2011 12:34:13

-1
Yapımcılar batmaya başladı bu aralar hayırlısı....

T-MAC*1

3.9.2011 01:57:16

0
PURE gibi bir oyun nasıl tutmadı,anlamadım,0'dan atv yaratmaya izin veriyordu,grafikleri harikaydı,oynanabilirlik gayet iyiydi,Oynadıktan sonra "Bu Black Rock kesin daha büyük bir firmanın çatısı altına girer" demiştim.Umarım başka bir isim altında bu çalışanlar yeni bir şeyler denerler.

CILGIN_TURK_96

3.9.2011 01:38:25

0
SplitSecond çok güzel bir oyundu keske herkes orjinal alabilse böylelikle oyun yapimcilari emeklerinin karsiligini alir ve bizlere ilerde daha güzel oyunlarla eslik ederler nediyelim paranin gözü kör olsun...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Split/Second ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız