Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spintires: MudRunner için Türkçe Yama Çıktı

 
İlk Spintires oyununun geliştirilmiş versiyonu Spintires: MudRunner için Türkçe yama HE Software ekibi tarafından yayınlandı.

İndirme linkine, ekran görüntülerine ve sürüm bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Spintires: MudRunner Türkçe yama çalışması ile alakalı HE Software tarafından yapılan açıklama:
 

Yeni çalışmamız olan SPINTIRES: Mudrunner™ Türkçe Yama tamamlanmıştır. İlk SPINTIRES oyununun her anlamda geliştirilmiş sürümü olan SPINTIRES: Mudrunner™ ilk oyunun sahip olduğu Türkçe dil desteğinden yoksundu. Off-road sürüş simülasyonu olarak ön plana çıkan ve bu hususta gelişmiş mekanikleri ve fizikleriyle simülasyon severler arasında kendine yer edinmiş olan SPINTIRES: Mudrunner™, milyonlarca kopya satmayı başaran ilk oyunu SPINTIRES üzerine birçok yenilik getirmiş durumda. Bizler de oyunun Türk oyuncu topluluğu tarafından Türkçe olarak oynanması gerektiğine ve gayri-resmi de olsa Türkçe dil desteği almasına karar verdik. Ancak sıkılmanıza gerek yok, çünkü diğer çalışmalarımızda olduğu gibi SPINTIRES: Mudrunner™ Türkçe Yama da oyunun son sürümleriyle daima uyumlu olacak ve her yeni güncellemenin ardından ivedilikle güncellenecektir. Çalışmamız, gerekli girişimlere rağmen resmî olarak çıkış yapamamış olmasına rağmen çeviri yine bu temeller üzerinden yapılmış, titiz bir proje yürütülmüştür. Oyun içindeki değişken değerler alan bölümlerdeki çeviriler, Türkçenin sözdizimine uygun olacak şekilde büyük bir özenle uyarlanmıştır.
 
Kurulumdan sonra masaüstünüzde oluşacak SPINTIRES: Mudrunner™ Türkçe Başlatıcı ile Türkçe Yama güncellemelerini yeniden kurulum yapmanıza gerek kalmadan alabilirsiniz. Örneğin 2018 sonuna doğru çıkması beklenen SPINTIRES: Mudrunner™ American Wilds DLC ek paketi yayınlandığında en kısa sürede Türkçe Yamayı bu güncellemeye uyarlayacağız ve siz başlatıcıyı çalıştırdığınızda yeni güncellemeyi otomatik olarak alabileceksiniz. Oyunu bu başlatıcı uygulamayı kullanarak çalıştırabileceğiniz gibi normal olarak da çalıştırabileceksiniz elbette. Bu başlatıcı uygulamanın amacı oyuna yeni bir güncelleme geldiğinde o güncellemeye uyumlu Türkçe Yamanın otomatik olarak indirilmesini ve kurulmasını sağlamak, yamada problem oluşmuşsa onarmak ve yüklü Türkçe yama ile ilgili bilgiler vermektir.

 
Off-road sürüş simülasyon oyunu Spintires: MudRunner Steam'de 108,00 TL fiyattan satışta. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak He Software MudRunner Focus Home Interactive Saber Interactive off-road kamyon simülasyonu
TerraTech 10 Ağustos'ta Xbox One ve PC için 14 Ağustos'ta PS4 için Çıkacak Splinter Cell: Blacklist ve Splinter Cell: Double Agent Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MudRunner ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız