Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man 3'ün Çekimleri Temmuz'da Başlıyor, Black Widow'un Vizyon Tarihi Ertelenmeyecek

Ülkemizde de görülen Korona virüsü salgını sebebiyle neredeyse tüm etkinlikler, spor müsabakaları ve filmlerin vizyon tarihleri ertelendi. Geçtiğimiz saatlerde Hızlı ve Öfkeli 9 filminin vizyon tarihi 1 yıl ertelenmişti. Aynı şekilde Fast & Furious Crossroads oyunun da ertelenmesi bekleniyor. 
 
 
Ertelenme haberlerine geçmeden önce, Disney'in Marvel Sinematik Evreni'nde geçecek olan Spider-Man serisinin üçüncü filmi Spider-Man Serenity Now'un çekimleri, Temmuz 2020 tarihinde başlayacak. Elbette Korona virüsünün önüne geçilememesi durumunda o da ertelenebilir.
 
 
Marvel'ın bir başka filmi Black Widow'un ise ertelenmeyeceği açıklandı. Film 1 Mayıs'ta vizyona girecek. Fast and Furious 9, 22 Mayıs'ta vizyona girecekti. Daha önce sizlere aktardığımız gibi James Bond'un yeni filmi 8 Nisan'da vizyona girecekti ve ertelendi. 
 
 
 
Bir diğer haber ise DC tarafından. Bu yıl ikincisi çıkacak olan, başrolünde Gal Gadot'un oynadığı Wonder Woman 1984'ün ise ertelenme ihtimali var. Şu anda net bir açıklama yapılmadı ancak durumlar incelenecek ve duruma göre filmin vizyon tarihi için karar verilecek. Şu an için film 5 Haziran'da vizyona girecek. 
 
 
Bir diğer ertelenme haberi ise, serinin ikinci filmi A Quiet Place 2'den. Filmin 19 Mart'ta vizyona girmesi bekleniyordu ancak diğer filmler gibi Korona virüsü sebebiyle bu film de ertelendi. 
 
Virüs ile alakalı olarak ise panik yapmadan, önlemlerinizi almayı unutmayın. Bu konu ile ilgili resmi kanalları takip edin. Ellerinizi düzenli bir şekilde yıkayın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metro Film ve Dizi Haberleri wonder woman black widow a quite place spider-man haberler
2K Oyunları Steam'de İndirime Girdi Amnesia: Rebirth'ün Geliştiricisi, Diğer Projelerinin "Daha Çılgın" Olduğunu Söyledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

speddy12

13.3.2020 09:43:30

0
Virüs yüzünden 1 kişiyi bulamazlar vizyon a girdiği an yanlış karar.

Guest-2C5CD639E

13.3.2020 00:50:18

+1
Kardeşim eline sağlık cok faydalı bilgiler aktarıyorsun yolun açık olsun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız