Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amnesia: Rebirth'ün Geliştiricisi, Diğer Projelerinin "Daha Çılgın" Olduğunu Söyledi

 
Amnesia ve Soma oyunları ile tanınan Frictional Games stüdyosunun kurucu ortağı ve kreatif direktörü Thomas Grip, stüdyonun ilerideki projesi ve Amnesia: Rebirth hakkında konuştu. 
 
Thomas Grip'in dediğine göre Frictional Games'in bir diğer projesi "daha çılgın". Thomas Grip, "Yeni bir proje değil de Amnesia: Rebirth'ü geliştirme sebebimiz, Amnesia'nın bizim için tanıdık olması. Ekibimiz yeni proje ile tamamen çılgın bir şey yapmak istemiyordu. Ancak diğer projemiz çok daha çılgın olacak." dedi. 
 
Yeni proje ile ilgili herhangi bir detay bilinmiyor. Frictional Games'in oyun yayınlama sıklığına bakıldığı zaman, Amnesia: Rebirth'ün yayınlanmasın bir süre sonra detayları öğrenmeye başlarız diye tahmin ediyoruz.
 
Amnesia: Rebirth, PlayStation 4 ve PC için sonbahar 2020'de çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DualShockers Amnesia: Rebirth Frictional Games PS4 PC
Spider-Man 3'ün Çekimleri Temmuz'da Başlıyor, Black Widow'un Vizyon Tarihi Ertelenmeyecek Monster Hunter World: Iceborne Genişlemesinin Satışları Beş Milyonu Aştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.3.2020 16:58:01

0
Frictional games daha önce hiç yürüme simülasyonu dışında oyun yaptı mı? Ben hatırlayamadım. Muhtemelen bahsettikleri çılgın oyun projeside bir yürüme simülasyonu olacak.

Castle Bravo

13.3.2020 14:30:40

0
Amnesia: The Dark Descent, P.T. ile beraber, türünün en iyi oyunlarından biriydi. PC'de 4-5 kere bitirmişimdir. PS4 versiyonunu da Hard Mode'ta bitirmiştim. @ BSC Misafiri A Machine for Pigs, The Dark Descent kadar iyi değildi; ama onu başka bir firma geliştirmişti. Rebirth'ü gene Frictional Games geliştiriyorsa iyi bir deneyim sunacağına eminim. Rebirth'ün sızan bilgi ve ekran görüntülerine bakılırsa, oyun bu sefer modern zamanda geçecek. The Dark Descent'ta kısaca değinilen Cezayir'deki kabiri de araştıracağız gibi görünüyor.

BSC Misafiri

13.3.2020 12:32:26

0
Yok kanka. Bir kere becerebildiniz o işi. O da Dark Descent. Sizden bir cacık çıkmaz daha :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Amnesia: Rebirth
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız