Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spellbreak Oynaması Ücretsiz Olacak

 
Geliştirici Proletariat, fantastik battle royale oyunu Spellbreak'in oynaması ücretsiz bir oyun olarak çıkış yapacağını duyurdu.

Bu yıl içinde PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Epic Games Store için çıkışını gerçekleştirecek.

Proletariat CEO'su Seth Sivak tarafından belirtilene göre "Oyuncuların Spellbreak'i arkadaşlarıyla kolay bir şekilde oynayabilmesini istiyoruz ve oyunu oynaması ücretsiz yapmak bu hedefe ulaşmamıza yardımcı olacak. Oyunun oynaması ücretsiz olması ve ilk günden cross-play destekleyecek olması Spellbreak'in mümkün olduğunca çok kişi tarafından erişilebilir olmasını sağlayacak."
 
Oyun hakkında:
 

Bu destansı fantastik aksiyon battle royale'de güçlü bir savaş büyücüsü olarak sınıfınızı seçin, muhteşem büyüler yapın ve düşmanlarınızı alt edin.

Gizemli Hollow Lands'de geçen Spellbreak, düzinelerce çevrimiçi arkadaşınızla atılacağınız, dur durak bilmeyen bir hayatta kalma mücadelesinin yanı sıra derin bir eşya ve sınıf sisteminin inceliklerini içeriyor.

İster ikili silah eldiveniyle devasa yıldırım ve ateş topları oluşturun ister gölgelerden yürümek ve aksiyona doğru uçmak için güçlü hareket rünlerini kullanın, savaş sırasında sahip olduğunuz seçimler zaferin anahtarıdır. Geniş ve sürekli güncellenen sürprizlerle dolu bu dünyada, çeşitli modlarda geliştirdiklerinizi senkronize edin ve düşmanlarınızı yerle bir edin.
 
Sınıfınızı seçin
Alev duvarı oluşturan Pyromancer, yıldırım fırtınasını kontrol eden Conduit ve buz kullanan Frostborn gibi altı farklı sınıfla rakiplerinizi alt edin.
 
Oyun tarzınızı kişiselleştirin
Yeteneklerinizi seçin ve oyun oynama şeklinizi tamamlayacak şekilde düzinelerce büyüler, büyücüler, rünler ve eşyaları karıştırın ve eşleştirin.
 
En iyilerle savaşın
Battle Royale ve Clash gibi çeşitli oyun modlarında dünyanın dört bir yanındaki çevrimiçi arkadaşlarınızla oynayın.
 
Efsanenin derinlerine dalın
Fısıldayan bozkırlardan derin çam ormanlarına ve kurak çöl şehirlerine kadar çeşitli ortamların bulunduğu büyülü dünya Hollow Lands'in sırlarını keşfedin. 


Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Spellbreak Proletariat battle royale rol yapma oyunu PS4 PC
Mount & Blade: Warband, Yakuza: Kiwami 2, The Touryst ve Daha Fazlası Xbox Game Pass'e Geliyor Görsel Roman Necrobarista 22 Temmuz'da Türkçe Dil Desteğiyle PC için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spellbreak
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız