Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spacelines from the Far Out Baharda Çıkış Yapacak

 
 
Yayıncı Skystone Games ve geliştirici Coffeenauts, co-op roguelike yönetim oyunu Spacelines from the Far Out'un bu baharda Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Mizah dozu yüksek bir bilim kurgu partisi, eşli, rogue-lite, tycoon, uzay simülasyonu ve neredeyse bir aksiyon RYO oyunu olan ve hava seyahatinin altın çağı ile 60'ların ütopik uzay çağını bir araya getiren "Spacelines from the Far Out"a hoş geldin..
 
Onlarca açılabilir gemi, çeşitli geliştirmeler, toplanabilecek oynanabilir karakterler ve daha fazlasıyla uzay hattını kişiselleştirmek için gereken her şeye sahip olacaksın.
 
Pilotluk, tamir etme, temizlik yapma, yemek pişirme, dans etme, bilgisayar korsanlığı ve yolcuları memnun etme gibi ustası olman veya karşısında hayatta kalman gereken çok sayıda mekanik sayesinde hiç sıkılmayacaksın. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu party pc Coffeenauts Skystone Games Inc. Spacelines from the Far Out
Bulmaca Oyunu Replica, 5 Nisan'da PS4 ve Xbox One Konsollarına Geliyor Horgihugh and Friends 16 Haziran'da Batıya Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Spacelines from the Far Out
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız