Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Space Engineers'ın Kaynak Kodları Oyuncularla Paylaşıldı


       Bağımsız geliştirici Keen Software House, Space Engineers'ın kaynak kodlarını oyuncularla paylaşıyor. Bu kaynak kodların paylaşılmasıyla birlikte herkes bu kodları kullanarak mod yapmanın ötesinde Space Engineers'a yeni içerikler getirebilir ve hatta oyunun motorunun kullanarak yepyeni bir oyun yapabilir.
   
       Yapımcı ekip ModAPI'ye yapılan değişikliklerin ana oyuna aktarılabileceğini ve geliştiricilerin ana oyuna katkıda bulunabileceklerini dile getiriyor. Oyunun kaynak kodlarının yayınlanması Space Engineers'ın ücretsiz olduğu veya oyunun motoruyla yaptığınız oyunları dilediğince satabileceğiniz anlamına gelmiyor. Kaynak kodların kullanım hakkı hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
 
       Keen Software, kaynak kodların paylaşılmasının firmanın oyunu geliştirmeyi bırakacağı anlamına gelmediğinin sadece oyunculara daha fazla özgürlük vermek istediğinin altını çiziyor. Son olarak yapımcı ekip Space Engineers kaynak kodlarının kullanılarak yapılan projeyi 100,000 dolar yardım yapacağını belirtiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rockpapershotgun.com space engineers bağımsız xbox one keen software house xbox one pc
Rockband 4'ün İlk 6 Şarkısı Duyuruldu Mortal Kombat X'a Gelecek Kostümlere Yakından Bakın
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

diverapo

17.5.2015 03:21:17

0
Yakında oyuna gezegen falan da ekleyecekler. Her hafta yeni bir güncelleme geliyor ve çoğu oyunun artılarını yükseltiyor. Geleceğinden çok umutluyum. Bu arada Medieval Engineers için yeni çalışanlar eklediler ve bu durumun Space Engineers'ın gidişatını hiç bir şekilde yavaşlatmayacağını da belirttiler. Dedikleri gibi Medieval çıkmasına rağmen önemli güncellemeler gelmeye devam ediyor. Son zamanlarda vakit ayıramasam da favori oyunlarımdan biri.

kav1nsky

16.5.2015 16:56:00

0
En azından modçular geliştirecek oyunu. Yoksa yapımcı ekibin bir halt yapacağı yoktu. Daha ellerindeki erken erişim oyununu bitirmeden bir başkasını yapıyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Space Engineers
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız