Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylentilere Göre Amazon, Oyun Streaming Servisini Seneye Duyuracak

 
Geçtiğimiz aylarda çıkan söylentiler devam ediyor. Dünyanın en değerli şirketlerinden olan Amazon, görünen o ki her platformda bulunmak istiyor. Amazon bu sefer ise neredeyse tüm oyun şirketlerinin yapmaya çalıştığı oyun streaming teknolojisine Amazon da katılmak istiyor.
 
Daha önceki dedikodulara göre bu yıl içerisinde duyurulması beklenen servis, CNET'in haberine göre önümüzdeki yıl duyurulacak. CNET'in haberine göre Amazon, bu servisi geldiğini belli eder nitelikte bazı işe alımlar yapıyor.
 
Geleceğin teknolojisi olarak bakılan bu teknoloji için gerçekten neredeyse tüm oyun şirketleri çabalıyor. En son 19 Kasım'da Google'ın geliştirdiği Stadia erişime açıldı ancak çoğu yorum, bu teknoloji için erken olduğunu söylüyor. Önümüzdeki yıllarda bizi neler bekliyor hep birlikte göreceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer amazon oyun stream oyun streaming hizmet internet stadia
Sam Lake, Yeni Oyunu İçin Çalışmalara Başladı CS:GO Asya Şampiyonası 2019 Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu

BSC Misafiri

23.11.2019 12:01:56

0
Ya sen amazonsun senin ne işin var oyun streaming sistemiyle (stadia içinde aynı yorumu yapmıştım ve sonuç? Stadia kötü yorumlar içinde boğuldu...) bence ne Microsoft ne Sony ne Google nede Amazon bu işe girmemeliydi belki bi 5-6 yıl sonra girebilirlerdi şimdi hepsi boşa para yatırdıkları hurda için ağlıyor...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız