Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CS:GO Asya Şampiyonası 2019 Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu

 
      Counter Strike: Global Offensive Asya Şampiyonası 2019'da grup aşaması tamamlandı. 8 takımın 2 gün boyunca mücadele ettiği grup aşamasında; A grubundan TYLOO, B grubundan ENCE oynadıkları 2 karşılaşmayı mağlubiyetsiz tamamlayarak doğrudan yarı finale yükseldiler.
 
     Grup karşılaşmalarını mağlubiyetsiz tamamlayan takımlar doğrudan yarı finale yükselirken 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde eden takımlar çeyrek finale yükseldi. TYLOO ve ENCE gruplarını mağlubiyetsiz olarak tamamlayıp doğrudan yarı finale yükseldiler. A grubundan MIBR, Evil Geniuses ve B grubundan mousesports, AVANGAR 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile çeyrek finale yükseldiler. Galibiyet elde edemeyen G2 Esports ve Vici Gaming ise turnuvaya veda ettiler.
 
21 Kasım 2019 - Perşembe
 
ViCi 1-2 AVANGAR
ENCE 2-1 mousesports
G2 1-2 Evil Geniuses
TYLOO 2-0 MIBR
 
20 Kasım 2019 - Çarşamba
 
AVANGAR 0-2 mousesports
ENCE 2-0 ViCi
Evil Geniuses 0-2 MIBR
G2 0-2 TYLOO 
 
     Çeyrek finalde; Evil Geniuses ile mousesports, AVANGAR ile MIBR eşleşti. Evil Geniuses - mousesports karşılaşmasının galibi TYLOO'nun yarı final rakibi olacak. AVANGAR - MIBR karşılaşmasının galibi ise ENCE'in yarı final rakibi olacak.   
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Counter Strike: Global Offensive counter-strike valve psn xbox live arcade ps3 xbox 360 pc mac steam fps multiplayer
Söylentilere Göre Amazon, Oyun Streaming Servisini Seneye Duyuracak Take-Twu CEO'su, GTA Filminin Yakın Zamanda Neden Gelmeyeceğini Açıkladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız