Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Yeni Dragon Age Oyunu The Game Awards'ta Duyurulacak, 2021'den Önce Çıkmayacak

 
VentureBeat'in haberine göre, yeni Dragon Age oyunu The Game Awards 2018 etkinliğinde duyurulacak ancak oyun 2021'e kadar çıkmayacak.
 
VentureBeat'in "stüdyoya yakın kaynaklardan" edinmiş olduğu bilgilere göre, yeni Dragon Age oyununun çıkmasına en az üç yıl var. Bu süre değişebilir ancak BioWare'in beklentisi şimdilik bu yönde. Oyunun ismi de netleşmiş değil ancak oyunun duyurulması planlanan The Game Awards 2018'e kadar bu isim belirlenebilir.
 
Ayrıca BioWare bir yıldan fazla bir süredir Dragon Age oyunu üzerinde çalışmayı durdurmuş. Bunun sebebi ise yayıncı Electronic Arts'ın BioWare'den Anthem'e odaklanmasını istemesi. BioWare üretim öncesi aşamaya başlamış olmasına rağmen, Electronic Arts bu çalışmanın büyük bir kısmını o zamanlar odağını canlı servisler olarak değiştirmesi sebebiyle çöpe atmış, bu da Dragon Age markasına uygun olmadığı için Dragon Age yazarının BioWare'den ayrılması ile sonuçlanmış. O zamandan bu yana da BioWare'in oyun üzerinde çok fazla bir ilerleme kaydetmediği belirtiliyor.
 
BioWare stüdyo genel müdürü Casey Hudson geçtiğimiz günlerde blog.bioware.com üzerinden paylaştığı yazıda Aralık ayında Dragon Age serisi ile ilişkili bir duyuru yapılacağını işaret etmişti. "Eğer bu blogları ya da beni ve Mark Darrah'ı Twitter'da takip ediyorsanız, bazı gizli Dragon Age şeyleri üzerinde çalıştığımızı da biliyorsunuzdur. Dragon Age stüdyomuz için inanılmaz derecede önemli bir franchise ve mirasını sürdürmek için heyecan duyuyoruz. Önümüzdeki ay daha fazlasını bekleyebilirsiniz."

The Game Awards 7 Aralık'ta 04:30'da başlayacak ve YouTube, Twitter, Facebook, Mixer ve Steam TV platformlarından canlı olarak izlenebilecek. Etkinlikte 10'dan fazla yeni oyun duyurusu yapılacak, artı daha önce duyurulan oyunlar ile ilgili de yeni haberler paylaşılacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dragon age 3 dragon age III bioware ea electronic arts pc ps3 xbox 360 rpg
Beşiktaş Esport, Yeni Sezondaki İlk Transferini Duyurdu! Famitsu İnceleme Puanları: Sayı 1566
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

5.12.2018 12:01:23

0
2021 en erken tarih olasi ertelemyi de kat 2022 anca cikar.Oyun mu oynuyoruz omurumuzu oyun beklemeye mi gomuyoruz velli degil.

HakGetiren

5.12.2018 09:06:42

0
Efsaneler nasıl ölür şekil değiştirmez binmek isteyen Dragjn age baksın

Jer Aders

5.12.2018 08:57:37

0
Bu gidişle TES 6 ile pişti olacaklar, olsun hiç ayrım yapmam ikisinide oynarım :D

Wayward Son

5.12.2018 07:14:50

0
Mass Effect + Dragon Age. EA, şu iki IP için keşke yakasından düşse Bioware'in. Çerçöp online için adamlara yaptırdığı işlere bak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age: Inquisition ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız