Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Sonic Excursion'ın Duyurusu Yapılacak


     Daha önce Sonic Generations duyurulmadan önce bu oyun hakkında ayrıntılar bilgiler sunan Wentos takma adlı kişi yeni Sonic oyunu ile ilgili bilgileri de sızdırmış gibi görünüyor. Yeni oyunumuzun adının Sonic Excursion olacakmış.
 
      PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PC, 3DS, PlayStation 4 ve Xbox Infinite için Kasım 2013'te çıkacağı söylenen oyunun bütün sürümleri aynı olacak, buna karşın yeni nesil sürümleri ve PC sürümü daha yüksek çözünürlük ve kaplama kalitesine sahip olacak.
 
      Sonic, Tails, Eggman, Knuckles ve Amy Rose gibi karakterin bulunacağı oyunun 3DS sürümünü ise tanıdık bir isim olan Dimps geliştiriyormuş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sonic Sega Wii NDS Sonic Excursion
Terraria'nın PS3 İçin Çıkış Tarihi Açıklandı Soul Sacrifice'ın İlk İnceleme Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

2.5.2013 11:08:30

0
Tüm konsollara geliyor. O_O Şuan içim kıpır kıpır oldu nedense Oyunun ismi bana Open World mantığı gibi geldi. :S Ayrıca Top 3 sonic oyunu bana göre şunlardır. Unleashed'in ps3 versiyonunu daha oynamadığım için karar veremem. 3- Sonic generations 2- Sonic Adventure 1- Sonic 3k

Dexstz

1.5.2013 15:14:44

0

BSC Misafiri

1.5.2013 15:00:09

0
sega elindeki en degerli malzemeyi daha iyi kullanmali. Öncelikle iyice ic bayan cocukca ve kötu seslendirmelerden kurtulmali ve daha cool dedigimiz bir boyuta tasimali oyunu. Grafiksel gelisim göstermeli. Sonic & knuckles zamanindaki yapisina dönmeli. hicbirimiz ordaki kirpi ile bu yeni oyunlardaki kirpiyi bagdastiramiyoruz. ordaki kirpiyi biz cocuk gibi görmuyorduk. Bu yapimlarda ise ergen triplerinde. Yeni nesili cekmek icin kirpimizin yasini kuculttuler, komik bir ses eklediler, buna hic gerek yoktu. Sega batsa eminim sonic markasini ele gecirmek icin birbirini bogazlayacak oyun firmalari olacaktir. Benim merak ettigim acaba sonic oyununu en iyi yapabilecek kimler olurdu ?

BSC Misafiri

1.5.2013 15:00:06

0
oyunu dimps değil başka bir firma geliştiriyormuş

c N w r

1.5.2013 14:27:07

0
Küçük iken atari de oynadığım vazgeçilmez kahramanım Sonic !!! 2008 de duyurulan Unleashed Oyunu resmen beni mest etmişti. Ps3 üm olmadığı için oynayamıyordum fakat 2011 de 1 aylığına ps3 elime geçti ve Unleashed'i oynadım. Bana göre Yeni Sonic oyunlarının arasında en güzeli Unleashed'dir. Generations bile beklenen etkiyi göstermedi. Halen Unleashed'in bilgisayara çıkmasını ümit ediyorum. Fakat yeni oyunu beklediğim gibi olursa Unleashed'in bıraktığı izleri silebilir. Haber için teşekkürler BSC :).

BSC Misafiri

1.5.2013 14:02:12

+2
Güzel haber..Oyun neslinin son bulmasına kadar çıkması gereken bir oyun..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Colors
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız