Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Sledgehammer Games, CoD: Advanced Warfare 2'yi Geliştiriyor

 
 
Sledgehammer Games, 2014'te çıkış yapan nişancı aksiyon oyunu Call of Duty: Advanced Warfare'in devam oyununu geliştirdiğine dair yeni söylentiler ortaya çıktı. Bu söylenti, daha önce doğru olduğu ortaya çıkan Call of Duty serisi hakkında bilgi sızdıran Ralph Valve tarafından ortaya atıldı.
 
Advanced Warfare'ın devam oyunu hakkında bilgiler sızdıran Ralph'ın paylaştığı raporda şu ifadeler yer alıyor: "Sledgehammer Games, Dünya Savaşı temasından sıyrılmayı ve bunun yerine geleceğin savaş alanlarına geri dönmeyi istiyor."
 
Gelecek temalı savaşlar oyuncuların pek de ilgisini çekiyor gibi durmuyor. Çünkü geldiğimiz noktada bu temayı yansıtan Call of Duty oyunları, diğer temalara nazaran çok tepki gören yapımlar oldu. Bu temayı yansıtan Infinite Warfare'in 2016'da aldığı tepkiler göz önüne alındığında bir karşılaştırma yapabiliriz.
 
Call of Duty: Advanced Warfare, 4 Kasım 2014'te PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için piyasaya sürüldü. Sledgehammer Games tarafından geliştirildi ve Activision tarafından yayınlandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz call of duty a new era activision sledgehammer games pc playstation 4 xbox one call of duty advanced warfare Wii U
Need for Speed Unbound'un Ekran Görüntüleri Sızdırıldı EA, Need for Speed Unbound'u Resmi Olarak Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.10.2022 12:56:37

0
Adwanced Warfare MP anlamında serinin kesinlikle en iyi oyunlarından bir tanesidir. Elbette asla bir BO 2 ya da BO 3 olamaz ama her anlamda başarılı bir MP deneyimi sunar. Sadece loadout sistemi ve harita tasarımları bile başarılı olması için yeterlidir. Maalesef gerçek CoD dinamikleri bu oyunlarla ve en son BO - Cold War ile birlikte öldü. Yeni oyunlar yine piyasanın en iyisi elbette ama o gerçek CoD ruhu asla yok, bu durum MW 2 için de geçerli.

BSC Misafiri

7.10.2022 10:46:10

0
bir değişiklik yapın lan. vallahi bak ölmezsiniz. değişik bir harita tasarımı yapın, oynanış alanı sunun. ne bilim oyun biraz zor olsun, düşman yapay zekası gelişmiş olsun. 8 bin oyundur dünyanın en düz script sahneleriyle hazırlanmış senaryoları, önüme atlayan düşmanlara ateş ede ede 5 saatte tamamlamaktan bıkmadılar mı artık

KAKÁ

7.10.2022 09:42:36

0
Serinin infinite warfare ile birlikte en leş oyunlarından, single'ı güzeldi ama.

BSC Misafiri

6.10.2022 17:42:45

0
adamların umrunda olan şey tabiki para dinlememekle alakası yok eğer bu oyun onlara para kazandırdıysa ondan devam ederler remedy ye yılarca alan wake 2 yap dedi oyuncular onlarda fırsatını bulsak dedi ama ne zaman yapabildiler bi kaç yeni ip yapıp para ve işçi kaynağı bulunca yapabilidler bide demeki istek vardı potansiyeli gördüler

BSC Misafiri

6.10.2022 16:33:27

0
Bu COD yapımcıları gerçekten oyuncuları dinlemiyorlar, beyinleri kod yazmaktan körelmiş biraz dışarı çıkıp sakin bir yerde nefes alıp verseler "oyuncular dünya savaşı sevmiyor, robotlu savaşları sevmiyor eski serilere takılı kalmak yerine modern zamanlarda geçen yeni konsept ile bir seri mi başlatsak acaba?" diye düşünmeleri lazım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Advanced Warfare ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
51 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız