Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Mario Kart 8'in Çıkış Tarihi Erkene Alındı


    Nintendo'nun Wii U'yu ayağa kaldırma projelerinden Mario Kart 8, Mayıs ayının sonunda çıkacaktı. 30 Mayıs'a resmi çıkış tarihi verilen Mario Kart 8 adına yeni bir söylenti ortaya çıktı.
 
    İnternet dünyasının önemli alışveriş sitesi Amazon.com, Mario Kart 8'i ön sipariş veren kullanıcılara sevindirici bir haber paylaştı. Amazon, yolladığı maillerle birlikte Mario Kart 8'in teslimat tarihinin değiştiğini, 16 - 22 Nisan arasına alındığını belirtti. Bu durum sadece bir kişide yaşanan bir hataymış gibi görünmüyor. Oyun dünyasının önemli forumlarından Neogaf'ta birçok kullanıcıya bu mail ulaşmış durumda. 
 
    Konuyla ilgili Amazon.com destek ekibine gönderilen maillerin karşılığında, herhangi bir hatanın yaşanmadığı, 16 - 22 Nisan tarihinin doğru olduğu belirtilmiş. Bakalım Nintendo'dan resmi bir açıklama görecek miyiz?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
mario kart mario kart 8 mario kart wii u wii u
RollerCoaster Tycoon 4'ün Ekibinde, Serinin Asıl Yapımcısı Bulunmuyor İngiltere: Titanfall, Çıkış Haftasında inFamous: Second Son'ın İki Katı Satmış
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.3.2014 08:54:11

0
Mario Kart; Wii'de 34 milyon, DS'de 23 milyon ve 3DS'te 9 küsür milyon satmış, üstelik Wii ve DS'te korsan oynayan milyonları da hesaba katarsak sadece yarış oyunları içinde değil genel olarakta en başarılı oyun serilerinden birisidir. Wii U için şimdiye kadar hep sistem gücünden satışların beklentileri vermediği söylendi de, konsolu sattıracak oyunların çoğunun çıkmadığı gerçeği gün gibi ortada. Rekabet ne kadar artarsa oyunseverler o kadar daha iyi oyun ve hizmet alır. Kendine oyunsever diyen bazı cahiller Nintendo ile ilgili her başlıkta makara yapıyorlar fakat Nintendo bu rekabette olmasa rakiplerinden bu kadar fiyat indirimi ve oyun dünyasında bu kadar çeşitlilik göremezlerdi. En basitinden move veya kinect bu firmaların farklı konularada eğilim göstermelerine sebep olmuştur..

BSC Misafiri

25.3.2014 08:53:38

0
Yıllar önce Playstation'da Crash Team Racing ile kart oyunu zevki yaşamıştım fakat o güzel seri bugünlere gelemedi... Nintendo bu seriyi gelenek haline getirdi artık sabırsızlıkla bekliyorum

Queen Hentai

25.3.2014 04:47:29

0
Eğer doğru ise sevindirici bir haber.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mario Kart 8
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız