Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario Kart 8 Deluxe İçin 1.3 Güncellemesi Yayınlandı

 
     Wii U için çıkış yapan Mario Kart 8'in Switch için yayınlanan sürümü Mario Kart 8 Deluxe Edition, 1.3 güncellemesine kavuştu.
 
     Nintendo Switch için yayınlanan son sistem güncellemesiyle birlikte desteklenen oyunlarda 30 saniyeye kadar video kayıt özelliği eklenmişti. Bu sisteme hangi oyunlar destek verecek derken ilk hamlelerden biri Mario Kart 8 Deluxe'den geldi. 1.3 güncellemesiyle birlikte artık Mario Kart 8 Deluxe'de video kayıt özelliği kullanılabilir olacak. Güncellemeyle birlikte Smart Steering kullanılırken salınım hareketi kontrolü daha zorlaşırken yoldan çıktığınızda veya çarpıp spin attığınızda geçen süre uzatılıyor.
 
     Online Play kısmında da değişiklikler yapan güncellemeyle birlikte bir yarışa dönüş yaptığınızda rakiplerinizi yakalamak için daha iyi eşyalar bulacaksınız. Ayrıca aynı anda birden fazla Piranha tuzağı kurulamayacak. 1.3 güncellemesini yapan oyuncular online modlarda 1.2.1 ve önceki sürümlerde oynayan oyuncularla kablolu veya kablosuz olarak eşleşemeyecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu mario kart mario kart 8 mario kart wii u wii u
Star Wars Battlefront II'nin Sinematik Videosu Yayınlandı NBA 2K18'in Switch Çıkış Videosu Oyun Çıktıntan 1 Ay Sonra Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mario Kart 8
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız