Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: Batman Arkham Knight'ın PC Sürümü Kutulu Olarak Satılmayacak


    Günümüzde PC oyunculuğu tamamen Steam ve Origin gibi dijital platformlara kurulmuş durumda. Eğer oyunları kutulu olarak satın alsanız da, dijital platformlar üzerinden kayıt yaptırmak zorundasınız. Dolayısıyla birçok oyuncu da kutulu oyunu almaktansa daha uygun fiyatlarla buraları tercih ediyor.
 
    İnternet dünyasının önemli perakendecilerinden ShopTo çalışanı Joe Anderson'ın açıklamalarına bakarsak Batman: Arkham Knight'ın PC sürümü direkt olarak dijital yollardan satışa çıkacak. Kendi Twitter hesabı üzerinden bilgileri aktaran Anderson, oyunun PC'deki kutulu sürümünün satışa sunulmayacağını belirtmiş.
 
Şu an için konuyla ilgili resmi bir haber yok. Bekleyip görelim... 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Neogaf Rocksteady Batman Batman Arkham Arkham Knight PC PS4 Xbox One Warner Bros
Nintendo'nun Yeni Konsolu NX, Sadece Donanım Geliştirmek İçin Olmayacak The Talos Principle için Yeni Bir DLC Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

25.3.2015 21:11:38

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ardaq pc oyunculuğunun çöküşü. 1-2 seneye hiçbir yerden alınamayacak. konsol akacak.
Ne diyo bu deyişik bilen var mı ? bu kafayla devam anlıyoruz seni tamam.

emrahcey

25.3.2015 18:28:03

+1
quote:

Orijinalden alıntı: ardaq pc oyunculuğunun çöküşü. 1-2 seneye hiçbir yerden alınamayacak. konsol akacak.
Nvidia ve AMD 'nin bittiği gün PC oyunculuğununda bittiği gün olarak tarihe not düşebilirsin. Bu arada Intel'de var Onu unuttum bak, AMD işlemci üretimi var. Bunlar batarken Apple'ın, Google'ın bu platformlara el atmayacağınında garantisi yok. İyisi mi biz Post Apokaliptik bu senaryonun hayata geçeceği beklentisi içinde öyleceeee....

Master_Evil

25.3.2015 18:23:49

0
ne gerek var kutuluya

David Attenborough

25.3.2015 11:47:04

-1
Şu konsolculardaki haset de kimsede yok, çekemiyorsanız açık açık söyleyin. Sonra böyle komik duruma düşüyorsunuz

:::LOSTPLANET:::

25.3.2015 09:47:33

0
Pc tarafında dijital oyun talebi , kutuludan çok daha fazla.Özel versiyon oyunlar yani içinde artbook , figür , müzik albümü vs içerikleri olan oyunlar çoklu platforma çıkıyor.Sadece Pc'ye çıkan elder scrolls online koleksiyon sürümü gibi bir kaç oyun dışında konsola çıkmayıp pcye gelen koleksiyon sürüm yok. Konsol tarafında dijitale akım başlamışken aynı zamanda büyük bir kitle de bu koleksiyon sürüm oyunları satın alıyor.Hatta öyle ki yurt dışında daha ön sipariş aşamasında tükeniyor oyunlar. Bunların bir örneği de Batman Arkham Knight Batmobile edition.Fiyatının önemi yok koleksiyoncular için.İçindeki büyük ebattaki batmobil aracı ve yanında gelen özel içerikler kutulu oyun alanlar için bir hazine niteliğinde.Daha ön sipariş aşamasında bitti.Türkiyede satılmayacak bu sürüm. Bir de içinde batman'in figürünün olduğu batmobile versiyonuyla aynı içeriklere sahip Limited edition var.Ben bundan ön sipariş verdim Amerikadan. Fiyat 100 dolar.Manevi değeri dışında parasal değeri yok benim için.Türkiyeye getirip fahiş fiyattan satmak için almıyorum sonuçta.Ben ölene kadar koleksiyonumda duracak. Donanımhaber forumda 10 liralık müzik albümü ve bir kap parçasına mı bu kadar parayı ödüyorsunuz yaklaşımı gibi bakmıyorum duruma. Evet belki o teneke oyun kabının maliyeti 5 10 dolar olabilir.Fakat manevi değere nazaran biri bana bu oyun çıktığında 1000 lira hatta 5000 lira teklif etse yine de satmam.Laf olsun diye demiyorum bunu. Skyrim Collectors edition için iyi paralar teklif eden olmuştu ama satılık değil dedim. Pc oyuncusunun büyük bir çoğunluğu için bu kapların , kitapçıkların , oyun kutusu kokusunun , figürlerin önemi bulunmamakta. Oyunu satın alayım indireyim oynamaya başlayayım amacındalar.Ama bunu yardırgadığımı sanmayın.Saygı duyuyorum herkesin kendi tercihi. Sonuç olarak bir gerçek var :talebe göre hareket ediliyor ve kutulu koleksiyon sürümleri nadir çıkıyor ve de sadece belli bir kitleye hitap ediyor.Kutulu oyunlarsa Pc tarafında varlığını kaybediyor 'kutuya 5-10 dolar vereceğime steamden 2 küçük oyun daha alırım' diye düşünenler için.

SkYHawKTR

25.3.2015 04:16:13

0
Bence 1 ay ertelenmesinin sebebi bu. Dağıtımcı ile anlaşamadılar ya da başka bir problem çıktı, iş çözülmeyince de digital satışa karar verdiler.

betadragon

25.3.2015 02:43:51

0
Daha 1 ay önce ps özel oyun pcye duyuruldu arkadaşlar komik olmayın lütfen.. örnek Legend of Kay Anniversary listed for Wii U & PC
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
ESRB rates Hyperdevotion Noire for PC
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Tropico dev reveals Victor Vran, a new action-RPG for PC
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Arcade classic Asteroids returns as an open-world, multiplayer survival game for PC
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Bladestorm: Nightmare coming to Steam in May
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Bunlar dışında steam database ile de
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

HIGHER

25.3.2015 01:57:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu PC'ye dijital bile çıkarmamaları lazım normal şartlarda
hadi ordan zevzeklikte üstünüze yok!

esmerbuyucu

25.3.2015 01:21:11

-2
PC'ye dijital bile çıkarmamaları lazım normal şartlarda

dingo egret!

25.3.2015 00:47:44

+1
Baydı bu forum ya Bu kadar saçma çekişmelere son şahit olduğumda (20 sene falan evvel) ortaokul öğrencisiydim.. Site yönetimini çok eleştirdim bu konuda, saçma sapan polemiklere yol açıpta milleti kışkırtan trolleri banlasınlar diye, ama yönetim de haklı trol hesabı banlasan ne olacak sanki gider yine hesap açar, örneklerine çok rastladık burda zamanında.. Yakında veli toplantısı sistemi falan gerekecek bu foruma..

BSC Misafiri

25.3.2015 00:42:35

0
Avatarını sıçan yapmış birisinden ne beklenir ki zaten.

kav1nsky

25.3.2015 00:12:10

0
Kutulu sürümler satmak dağıtımcıların çok sevdiği bir yol değil zaten. Bunun basımı ve dağıtımı bile ayrı bir masraf. Dijital satışlar daha cazip geliyor. Sonuçta sadece satışı yaptığın platformun masrafı oluyor. Araya başka kimseyi sokmadan son kullanıcıya ürünü satmış oluyorsun.

trollmaster

24.3.2015 22:53:59

+1
benim için sorun yok linux'a da çıksın yeter

Frozen Grenadier

24.3.2015 22:25:50

+1
Yok artık diyorum sadece

BSC Misafiri

24.3.2015 22:23:30

-2
PC nin durumu hiç iyi degil. Bakın 10 sene önce HL2 vardı şimdi ismi bile yok. John Carmack de pc ye özel oyun yapmıyor artık! Şimdi kutulu oyun da çıkmıyor, 10 sene sonra PC 'ye oyun çıkmazsa şaşırmayalım (F2P hariç)

capoeira_GS

24.3.2015 21:55:10

+1
Benim eskiden beri ilk tercihim oyunun kutulu versiyonunu almaktır bu tamamen saçma bir karar olmuş isteyen kutulu alır isteyen dijital

bloodyfunfrog

24.3.2015 21:46:59

+1
Herkesin düşüncesine saygı duymak gerekir. Ama ben oyunlarımı kutulu olarak almayı seviyorum. Sanmıyorum ki boylesine büyük ve beklenen bir oyunun kutulu olarak piyasaya cıkmayacagını kesin cıkacaktır. Ayrıca bir arkadas konsollar akacak pc çökecek demiş. Neden ? Batman sadece digital olarak piyasaya cıkacak diyemi.. Güldürmeyin adamı ?... Ozaman Ps 4 de çökecek. Çünkü ona Tomb Raider çıkmayacak. Xone de çöktü. Onada Street Fighter 5 çıkmayacak. Nasıl komik degil mi.. Yazdıklarıma ben bile güldüm..

Uzayda Bir Nokta

24.3.2015 21:29:27

0
Türkiye' de ki internet hızlarını ve A.K.K. yi hesaba katacak olursak kutusuz oyun sıkıntı. Ayrıca alıp satmak isteyenler için de büyük zarar. Sonuçta herkes de koleksiyon yapacak para yok. Şahsen hayatımda kutulu olarak sadece 1 oyun aldım fakat ucuza bulursam bütün oyunlarımı öyle alırım. Ama söylendiği gibi steam de çok ucuza alınabiliyor bazen. Hatta bazen playstore da çok ucuza alınıyor. Örneğin heryerde kutulu kutusuz 200tl olan dragon age inquisition playstore da 160tl. İlk üye olduğunuzda 10tl indirim veriyorlar 150tlye geliyor. TTnet üyeliğiyle aldığında 12 taksit bile var. Yada peşin alabilirsiniz. Bence çok iyi. Kutulunun + sı da indirmeye beklemek yok ( tabi hemen mağazadan alıyorsan, öbür türlü kargo beklemesi var ) ve geri satabiliyorsun. Bilgisayardan silersen hemen tekrar yükleme ihtimalin var.

ResVR

24.3.2015 21:22:39

-1
quote:

Orijinalden alıntı: ardaq pc oyunculuğunun çöküşü. 1-2 seneye hiçbir yerden alınamayacak. konsol akacak.
alakası yok. kutulu oyun alan kalmadı pc tarafında çünkü hem dijital daha ucuza geliyor hem de kutulu veya dijital almanın bir farkı yok ya steam üzerinden kütüphaneye ekleyip indiriyorsun ya da uplay,origin üzerinden aynı seçenekleri tekrar ediyorsun. yapımcı firmalar bu sayede üretim masraflarını da kısabiliyor bunu pc oyunculuğunun bitişi olarak görmen çok saçma olmuş.

EmuMaster

24.3.2015 21:17:39

0
Şu saçma sapan yorum yazan bilmiyorum kimin fake hesabısın, eğer editörlet polemik çıksın diye rating olsun diye yapıyolarsa böyle ucuz numaralara gerek yok, yok editör değilde kullanıcının fake hesabıysa kardeş milletin sinirini zıplatıp eğlenme. Hepsinden öte fake değilde gerçek ise ki hiç ihtimal vermiyorum bir insan bu kadar salakça bir yorum atamaztrollümüz azmış gibi birde sen peydahlanma.

TheMuyu

24.3.2015 21:04:39

-1
büyük ihtimalle pc optimizasyon özürlüsü olarak çıkacak. arkham origins de öyle çıkmıştı

Shovel Knight

24.3.2015 20:59:42

0
kutunun içeriğinde sağlam bir şey yoksa almanın bir mantığı yok ztn sıradan bi kapak,dvd %90sınıda bu yolu tercih etmiyor, ben bir tek blizzard ın oyunlarını kutulu alıyorum onların kutusu güzel

Deadpool1239

24.3.2015 20:34:26

+1
Öyle saçmalık mı olur muş? İmkansız böyle bir şeyin olması

CAG_CEN208TR

24.3.2015 20:26:41

+1
Zaten PC platformunda kutuluya falan gerek yok. Etrafımda da tanımıyorum kutulu PC oyun alan.

Caped 117 Crusader

24.3.2015 20:21:29

0
öyle şey mi olur
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Knight
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız