Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman Arkham Geliştiricisi Rocksteady Cinsel Taciz İddialarına Karşı Harekete Geçmemekle Suçlandı

 
Batman: Arkham Asylum, Arkham City ve Arkham Knight oyunlarının arkasındaki İngiliz geliştirici Rocksteady Studios cinsel taciz ve cinsel suistimal iddialarına karşı harekete geçmemekle suçlanıyor.

The Guardian'ın haberine göre, Kasım 2018'de Rocksteady Studios'ta 16 kadın çalışandan 10 tanesi şirket içinde cinsel taciz ve cinsel suistimal yaşadıklarını patronlara yazılı bir belge halinde bildirmiş fakat bu konuda pek bir müdahalede bulunulmamış.
 
Rocksteady Studios'un tepkisizliğinden rahatsızlık duyarak olayı The Guardian'a anlatan kadın çalışanlardan biri, şirket içerisinde bir saatlik bir seminer düzenlendiğini fakat bunun hiçbir sorunu çözmediğini ve bunun dışında başka hiçbir şey yapılmadığını belirtti.
 
Kaynak kişi ayrıca "Stüdyodaki geliştiricilerden %97-98'si harika insanlar. Birkaç kişinin düzgün yönetilmemesinden dolayı bunun onlara da yansıması çok büyük haksızlık." diye belirtti. 
 
Rocksteady Studios olayın basına taşınmasından sonra, bu durumu tüm çalışanlarla tartıştıklarını ve harekete geçeceklerinin sözünü verdi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak The Guardian Rocksteady Batman Batman Arkham Arkham Knight PC PS4 Xbox One Warner Bros
Shakedown: Hawaii 20 Ağustos'ta Wii U ve PS3'e Geliyor Headup Games, Gamescom 2020'ye Hazır
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

JustInCase

18.8.2020 18:21:55

+4
Batılı, yazılım şirketinde çalışan maddi durumu yerinde, mal varlığı ve geliri yüksek medeniler bunlar işte. Üçüncü dünya ülkelerinde bu tip şeyleri fakirlik ve inançlara yükler kimileri. Alakası yok, iyi statülü batılı heriflerin de sapıklıkları ortada. İnsan her yerde insandır, bu medenilerin ellerinden paralarını al o zaman gör nasıl birer yamyam oluyorlar. İyi günlerini yaşarken bile en fazla bu kadar medeni olabiliyorlar işte. Her şirketten çatır çatır aynı haberler. Demek ki daha bizim bilmediğimiz neler var neler. Güya kadın hakları ile ön plana çıkan ülkelerin statüsü yüksek şirketlerinden gelen haberler bunlar. Daha tabana indikçe midenizi bulandıran sizi hayattan soğutan pisliklerine şahit olursunuz, haberlerde çıkmaz tabi bunlar.

sh4dy_081991

18.8.2020 17:16:14

0
Bu tarz hareketler kadinlarla erkeklerin bir arada calistigi tum is yerlerinde oluyor malesef. Igrenc bir durum millet is yerine isini yapip parasini kazanmaya giderken bazi pislikler isinle ilgilenmeyip baska seylerin pesinde kosturuyor. Istende sogutuyorlar insani bu tipleri bir is yerinde 5 dakika barindirmamak gerek cunku cok fazla zararlari oluyor hem insanlara hemde is yerine.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Knight
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız