Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: 2K, XCOM için Viral Reklama Başladı

Bu kişinin kim olduğu merak ediliyor

     2K Games'in XCOM'ın FPS oyununu hazırladığını biliyoruz. Şu sıralar XCOM'ın FPS oyununun ilk tasarımına ait videoları ortadan kaldıran şirket, The Bureau adlı oyunun da isim haklarını almıştı. Muhtemeln XCOM'ın FPS oyunu The Bureau adını taşıyacak.
 
    Geçenlerde Videogamer'a gizemli bir paket gönderip bu konudaki ilk ipuçlarını veren 2K Games, viral reklam uygulamalarına başladı gibi görünüyor. İnternetteki bir videoda Şubat ayında Rusya'ya düşen meteorun görüntülerinden sonra gizemli bir kişinin konuşmalarına şahit oluyoruz.
 
    Shacknews'ün araştırmalarına göre bu videonun kaynak kodlarında 2K Games tarafından web alan adı alınan whathappenedin62 sözcüğüne rastlıyoruz. Videoyu yükleyen kişi ise Latince "Veritas MCMLXII" adını kullanmış. Bu sözcüğü Türkçe'ye "Hakikat 1962" çevirebiliriz. XCOM'ın FPS oyununun 1962 yılında geçtiğini belirtelim. İşte bahsedilen video.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
XCom 2K Games 2K Marin FPS PS3 Xbox 360 PC
Legend of Grimrock 2'den İlk Ekran Görüntüsü 3DS İçin Ekran Görüntüsü Aracı Desteği Geldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Bureau: XCOM Declassified
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız