Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3DS İçin Ekran Görüntüsü Aracı Desteği Geldi

 
  Nintendo, el konsolu 3DS için şu an sadece Japonya'da yayınladığı yeni uygulama,  kullanıcılarına oyun için ekran görüntüsü alıp sosyal sitelerde paylaşma imkanı sunuyor.
 
   Animal Crossing: New Leaf ve Todomachi Collection isimli oyunlarda kullanılabilinen uygulama ile oyun esnasında ekran görüntüsü alarak bunu Twitter ve Tumblr gibi sosyal paylaşım sitelerinde yayınlayabileceğiz. Bahsi geçen uygulamanın batıya gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak CVG Nintendo 3DS Nintendo 3DS ekran görüntüsü aracı 3ds uygulama twitter tumblr
Söylenti: 2K, XCOM için Viral Reklama Başladı Playstore'dan 23 Nisan Hediyesi, SüperCan 2
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

NaneLimoni

22.4.2013 07:14:57

0
yararlı :)

_-CeZa-_

21.4.2013 22:32:11

0
Çok geç kalındı, inş. en kısa sürede avrupa'da gelir. Efsane pokemonlara denk geldikçe hep bir foto almak istemişimdir :(.

Kazumatr

21.4.2013 21:17:21

-2
sozum yorumumu begenmeyip eksileyenlere hic bise demiyorum nintendo konsollarinj kullanmis olarak konusmustum buyruk altta yorum atan arkadas size benim vercegim cevabi kapak olarak vermis olmayan biseymis gibi zorunuza giden bisey hakkinda bos bos eksilemek sizin mantiginjz olmadigini gosterir bunlar olanlardi.

- The Stig -

21.4.2013 18:56:23

0
nintendo'nun tek sevmediğim yönü şu.. sisteminde çok eksik var ve bunu bölge bölge kapatması vede tam bir alt yapı oluşturamaması.. pokemon heart goldu 3ds xl ile oynuyorum ama wep güvenlik türü istiyor router'dan.. bari ds ve 3ds aynı oyunları çalıştırıyor niye hepsini aynı ağa koymassın ki arkadaş..

Kazumatr

21.4.2013 17:31:34

0
vitada olan bir ozellik ,gercekden cok ise yariyor oyunlarda isediginiz her uygulamada ekran goruntusu alabiliyorsunuz ama nintendo herzamangi gibi demo oyunlarina bile 3-5 kez oynadikdan sonra oynayamama gibi abuk subuk sekilde bunada sinirlama getirir eski oyunlar desteklemez falan gibi :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız