Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti:Iron Man Oyununu Avalanche Geliştiriyordu


    Günün erken saatlerinde Disney'in yeni bir Iron Man oyununu iptal ettiğine yönelik haberler ortaya çıkmıştı. Bu haberle ilgili yeni detaylar gelmeye başladı. Gelen yeni söylenti haberine göre iptal edilen Iron Man oyununun yapımcısı, Just Cause serisinden tanıdığımız Avalanche Studios'tu.
 
    Oyun dünyasıyla ilgili çoğu zaman isabetli söylentiler çıkardığını gördüğümüz SuperAnnuation'un Twitter'dan yazdıklarına göre şu sıralar Mad Max'i geliştirilen Avalanche Studios, bu projesine başlamadan önce yeni Iron Man oyunu üzerinde çalışıyordu. Konuyla ilgili bir de internet sayfası linki veren SuperAnnuation'un yayınladığı sitede Avalanche Studios'un resmi sayfasını görüyoruz. Bu sitede Avalanche Studios, biri çizgi roman, diğeri de film serisi tabanlı olmak üzere iki farklı proje üzerinde çalıştığını belirtmiş. Bu projelerin birisi Mad Max, diğeri de Iron Man olsa gerek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
iron man avalanche studios just cause mad max
Pazartesi Günü Yeni Bir Xbox One Oyunu Duyurulacak Hotline Miami 2, PS4/Vita İçin 2014'e Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

18.8.2013 01:41:20

0
Gerçekten adam akıllı bir Iron Man oyunu çıksa oynaması zevkli olurdu Just Cause 2'in yapımcıları da bu işi iyi yaparlardı gibi geliyor yazık olmuş.

omelette

17.8.2013 17:01:39

0
Gta 4'e Iron Man modu indirin, mükemmel bir Iron Man oyunu hem de açık dünya

strangeworld

17.8.2013 16:56:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri ya çok istiyom ben ıron man oyunu mesela the amazin spiderman gibi süper olurdu gök yüzünde uçmak felan :D spidermanla atlıyoduk felan ne eğleniyodum ıronman oyunu çıkarsa oynıcamm
aynen the amazing spiderman gibi böyle sehirde istediğimiz gibi dolasabilirsek süper olur

BSC Misafiri

17.8.2013 16:54:09

0
ya çok istiyom ben ıron man oyunu mesela the amazin spiderman gibi süper olurdu gök yüzünde uçmak felan :D spidermanla atlıyoduk felan ne eğleniyodum ıronman oyunu çıkarsa oynıcamm
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Iron Man 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız