Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Soul Calibur V'ten İlk Video

Soul Calibur IV'ten Sophitia
 
     Namco Bandai Games'in Soul Calibur serisini geliştiren Project Soul, beşinci oyunun ilk tanıtım videosunu paylaştı. Şimdilik bu kısa video ile idare etmek zorundayız fakat daha fazla bilginin E3'te aktarılacağı sözü verildi.
 
     Soul Calibur V'te Sophitia'nın oğlu Patroklos konu ediliyor. Annesinin tarzından yola çıkarak geliştirilen Patroklos, daha sert ve çevik olmasıyla göze çarpıyor. Dördüncü oyundaki Seigfried ise artık yeni oyunda 39 yaşına gelmiş ve Soul Calibur kılıcını kullanmıyor.
 
     Belirtilene göre oyunda Soul Calibur IV karakterlerinin yanı sıra yeni karakterler de bulunacak. Daha önce Star Wars'tan Yoda, The Legend of Zelda'dan Link gibi karakterleri içeren seri, buna benzer bir atılımda bulunabilir. Yapımcıların da belirttiği gibi daha fazla ayrıntı E3'te verilecektir. Aşağıdaki oynatıcıdan yayınlanan kısa videoyu izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
soulcalibur daishi odama Namco Bandai Dövüş PS3 Xbox 360 Soul Calibur V Soul Calibur 5
L.A Noire'un Çıkış Videosu Yayınlandı Fallout: New Vegas'ın Honest Hearts Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Soulcalibur V
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız