Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony'nin, Bungie'yi Satın Alma Süreci Tamamlandı

 
 
Sony Interactive Entertainment, ilk olarak 31 Ocak'ta duyurduğu Bungie satın alımının artık resmi olarak tamamlandığını duyurdu. Satın alım sayesinde Destiny serisinin geliştiricisi Bungie bağımsız bir yan kuruluş olarak Sony Interactive Entertainment çatısı altına giriyor. Bungie, mevcut yönetim kadrosu tarafından idare edilecek ve çok platformlu bir stüdyo ve yayıncı olarak hizmetine devam edecek.
 
Bungie bir Twitter gönderisinde konu ile alakalı şunları belirtti: "PlayStation'daki bu inanılmaz ekibe resmi olarak katılmaktan gurur duyuyoruz. Şirketimizin geleceği için heyecanlıyız ve dünyanın her yerinden oyuncuları bir araya getirerek kalıcı dostluklar ve anılar oluşturmak istiyoruz."
 
PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst ise şunları ekledi: "Bungie'nin iddialı yaratıcılığına ve çığır açan oyunlarına her zaman hayran olmuşumdur. PlayStation Studios ve Bungie artık daha cesur bir rota çiziyor. Jason Jones ve ekibiyle daha fazla zaman geçirmek için sabırsızlanıyorum.” 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Theverge oyun geliştirme stüdyo firma sony
Sega Genesis / Mega Drive Mini 2 Konsolu için Yeni Oyunlar Duyuruldu Kona II: Brume Konsollar ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.7.2022 12:04:38

0
İyi ki EA almamış yoksa adamlara Need for Speed yaptırıp sonuç olarak kötü oyun çıkacağı için kapatırlardı :D

BSC Misafiri

17.7.2022 12:01:03

+1
Aldıda anca neslin sonunda görürüz bişeyler...

Angel of the Lord

16.7.2022 20:13:34

+1
Activision'dan ayrılırken "kendimize yetecek güce sahibiz" tarzında tek başlarına çalışmak istediklerini söylemişlerdi sanki. Destiny 2'nin de ek paket satışlarının vs kötü gittiğini sanmıyorum. Niye böyle bir yola girdiler acaba?

Funder

16.7.2022 19:18:01

+3
Bomboş geçecek nesli umut satarak geçiştiriyor Sony de Miki de. İki tarafın fanları da o bunu, şu bunu aldı diye birbirlerini yiyorlar sanki iki ayda bir yeni oyun yapıyor stüdyolar. Bütün büyük yapımcılar bir nesilde tek oyun mantığına geçmiş durumda. Minimum efor, maksimum kâr.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız