Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Yeni PlayStation Stars Programını Duyurdu

 
 
Sony Interactive Entertainment, kullanıcıların ücretsiz olarak katılabileceği yeni bir sadakat programı olan PlayStation Stars'ı duyurdu. PlayStation Stars programı sayesinde üyeler, çeşitli kampanya ve etkinlikleri tamamlayarak ödüller kazanabilecek.
 
Bu program kapsamında aylık olarak gerçekleştirilen etkinliklerden ödül kazanmak için herhangi bir oyunu oynamanız gerekecek. Bir başka etkinlik, belirli turnuvaları kazanmanızı gerektirirken diğerleri ise çeşitli kupaları veya Platinum kupayı açan ilk oyuncu olmanızı gerektirecek.
 
Üyeler sadakat puanları kazanabilecek. Ayrıca dijital koleksiyon ürünleri de kullanıcılara sunulacak. Washington Post'a konuşan Sony Interactive Entertainment reklam başkan yardımcısı Grace Chen, dijital koleksiyonların takas edilemez tokenler (NFT'ler) olmadığını söyledi. Dolayısıyla bu dijital koleksiyon ürünleri herhangi bir blok zinciri teknolojisinden yararlanmayacak.
 
Daha fazla bilgi ileri bir tarihte duyurulacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo firma sony
Oynaması Ücretsiz Rumbleverse Oyunu 11 Ağustos'ta Geliyor Two Point Campus için Welcome to the Academic Year Adlı Fragman Yayınlandı

7ender

15.7.2022 14:09:24

+5
Soran olursa Sony oyun dünyasına yön veriyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız