Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, PS3 İçin MUBI Film Servisini Resmen Duyurdu

 
 
    Sony, büyük bir anlaşmaya imza atarak MUBI film servisini PS3'lere getirmeye hazırlanıyor. Cannes Film festivalinde verilen duyuru, yeni MUBI PS3 ugulamasının, uluslararası alanda en iyi filmleri 'stream'leyerek ekranlarımıza getireceği açıklandı. 

    PS3 MUBI servisinin en önemli özelliklerinden biri sadece festivallerde gösterilen ve vizyona girmeyen filmleri de içinde barındırması oluyor. Bunun yanısıra Coen Kardeşler, Godard, Kitano, Almodóvar, Tarantino, ve Van Sant gibi çok ünlü film yapımcılarının da şaheserlerinin MUBI servisiyle sağlanacağı bildiriliyor.
 
    MUBI ile özel online premierler, uluslararası film festivalleriyle işbirliği halinde gösterimler ve gelmiş geçmiş en iyi filmlerin yer alacağını duyuran Sony, şimdiden PS3 sahiplerini heyecanlandırdı.

    Bunun yanısıra sosyal ağ öğelerini de içinde barındıracak olan MUBI sayesinde kullanıcıların film sahneleri, farklı film sonları ve buna benzer gibi konular ile ilgili sohbet edip, bilgi paylaşımı yapabilecekleri açıklandı.
 
    Sony MUBI'nin resmi çıkışını Sonbahar olarak belirledi ve ilk çıktığında 300 film ile yayın hayatına başlayacağını açıkladı. MUBI'nin PS3 için ilk olarak İngiltere, İrlanda, Fransa, İtalya, Almanya, İsviçre, Belçika, Hollanda, Lüksemburg, İberya, Avustralya ve Yeni Zellanda'da çıkacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor.

    Sony ayrıca MUBI ile ilgili bir tanıtım video'su da sundu, video'yu izledikten sonra konu ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum; 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 PS3 ps3 slim Sony MUBI
Taptaze Gears of War 3 Ekran Görüntüleri Xenoblade'ten Savaş Görüntüleri Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

.:SyLaR:.

20.5.2010 10:52:26

0
SONY saçmalıyo ps3 ü satıyosun madem sattıgın her ülkenin dilini HİÇ OLMAZSA altyazısını yaptıgın etkinliklerine koymalısın eger koymuyosa defolup gitsin ps3 fln satmasın yeter lan artık bunlardan çektigimiz :@:@:@ sfsdasdsfsd

cloud35

18.5.2010 16:45:52

0
Güzel bir özellik olmasına rağmen malesef Türkiye de kullanılamayacağından pek bir önem arz etmiyor. Aynı vidzone da olduğu gibi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız