Sony, PS3 İçin MUBI Film Servisini Resmen Duyurdu

Levent Polater

 
 
    Sony, büyük bir anlaşmaya imza atarak MUBI film servisini PS3'lere getirmeye hazırlanıyor. Cannes Film festivalinde verilen duyuru, yeni MUBI PS3 ugulamasının, uluslararası alanda en iyi filmleri 'stream'leyerek ekranlarımıza getireceği açıklandı. 

    PS3 MUBI servisinin en önemli özelliklerinden biri sadece festivallerde gösterilen ve vizyona girmeyen filmleri de içinde barındırması oluyor. Bunun yanısıra Coen Kardeşler, Godard, Kitano, Almodóvar, Tarantino, ve Van Sant gibi çok ünlü film yapımcılarının da şaheserlerinin MUBI servisiyle sağlanacağı bildiriliyor.
 
    MUBI ile özel online premierler, uluslararası film festivalleriyle işbirliği halinde gösterimler ve gelmiş geçmiş en iyi filmlerin yer alacağını duyuran Sony, şimdiden PS3 sahiplerini heyecanlandırdı.

    Bunun yanısıra sosyal ağ öğelerini de içinde barındıracak olan MUBI sayesinde kullanıcıların film sahneleri, farklı film sonları ve buna benzer gibi konular ile ilgili sohbet edip, bilgi paylaşımı yapabilecekleri açıklandı.
 
    Sony MUBI'nin resmi çıkışını Sonbahar olarak belirledi ve ilk çıktığında 300 film ile yayın hayatına başlayacağını açıkladı. MUBI'nin PS3 için ilk olarak İngiltere, İrlanda, Fransa, İtalya, Almanya, İsviçre, Belçika, Hollanda, Lüksemburg, İberya, Avustralya ve Yeni Zellanda'da çıkacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor.

    Sony ayrıca MUBI ile ilgili bir tanıtım video'su da sundu, video'yu izledikten sonra konu ile ilgili görüşlerinizi bekliyorum; 
 
 
 
Kaynak