Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Mobil Oyun Bölümünü Büyütmek istiyor: Savage Ekibini Satın Aldı

 
 
Sony, PlayStation Studios Mobile bölümünü genişletiyor yavaş yavaş mobil sektöre doğru da girişini yapıyor. Bu kapsamda yeni bir mobil oyun geliştiricisini satın aldığını duyurdu. 
 
Resmi PlayStation Blog gönderisinde PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst, Alman geliştirici Savage Game Studios'un 'PlayStation Studios ailesine' katıldığını belirtiyor. Aynı zamanda mobilde topluluğun nasıl genişleyeceği konusunda çeşitli açıklamalarda bulunuyor.
 
Savage, 2020'de kurulmuş nispeten yeni bir stüdyo olmasına rağmen deneyimli mobil geliştiriciler Michail Katkoff (Rovio, Zynga), Nadjim Adjir (Wargaming, Rovio) ve Michael McManus (Wargaming, Insomniac ) tarafından ortaklaşa kuruldu. 
 
Hulst ek olarak şunları söylüyor: "Belirli oyunları PC'ye getirme planlarımız artık devreye girdi ve yavaş yavaş oyunları PC'ye getiriyoruz. Mobil oyun sektöründeki çabalarımız da benzer şekilde olacak. Mobil oyun sektörü daha fazla oyuncunun bizlerle etkileşim kurmasını sağlayacak ve PlayStation topluluğunu genişletecek." 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun geliştirme stüdyo firma sony
Platform Oyunu Mr. Sun's Hatbox Duyuruldu Witch on the Holy Night için Yeni Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız