Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony: Killzone'un Yeniden Yapılacağı Yalan


 
     2004 yılında Playstation 2'ye büyük umutlarla çıkan, hatta Halo-yokedici olarak lanse edilen ama büyük hayal kırıklığı yaratan Killzone'un HD olarak karşımıza çıkacağı söylentileri Sony yetkilileri tarafından yalanlandı.

    Son dönemlerde PS2 oyunlarının HD yeniden yapımlarının konuşulduğunu göz önüne alırsak Killzone'un yeniden yapımının da konuşulması gayet doğal. Killzone 2'nin başarısından sonra ilk oyunu HD olarak görür müyüz? Sony bunu yalanlasa da Guerilla Games'in Twitter hesabındaki "yorum yok" sözleri umudumuzu arttırıyor.

    Yine de ilk Killzone oyununun ikincisinin aksine çok başarısız olduğunu göz önüne alırsak HD yeniden yapımı karşımıza çıkmazsa şaşırmayız. Belki de çıkmamalı.

     Tabi Guerilla Games, ilk oyunu Killzone 3 ile birlikte ücretsiz sunarsa buna yok diyemeyiz. En azından hikayeyi anlamak açısından iyi olurdu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Helghast Killzone HD Remake PS3 PS2
N-Space'ten Sürpriz Bir Oyun Geliyor Tournament of Legends'ten Jupiter Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Killzone 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız