Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Inzone adlı Yeni Oyuncu Ekipman Serisini Duyurdu

 
 
Sony, Inzone adlı yeni bir PC oyuncu ekipman markasını duyurdu. Ekipmanlar arasında oyuncu monitörleri ve kulaklıkları yer alıyor.
 
Oyuncu monitörleri ve kulaklıkları, oyun konsollarıyla uyumlu olarak karşımıza çıkacak. Ana renk olarak beyaz ve ikincil renk olarak da siyah renk seçeneği yer alacak. Ekipmanlar PlayStation 5 ile benzer bir tasarıma sahip.  
 
Başlangıçta piyasaya sürülecek iki monitör bulunuyor: Inzone M9, 144 Hz yenileme hızına sahip olacak ve 27 inç 4K bir monitör olarak bu yaz 899 dolarlık bir fiyatla piyasaya sürülecek. Inzone M3 ise 529 dolarlık bir fiyatla çıkış yapacak ve 240 Hz yenileme hızına sahip olacak. Bunun yanı sıra 1080p çözünürlüğü destekleyecek. 
 
 
 
Aktif gürültü engelleme ve 360 derece uzamsal ses desteğine sahip kablosuz bir oyuncu kulaklığı olan Inzone H9'da dahil olmak üzere üç kulaklık duyuruldu. Inzone H9, 32 saat pil ömrüne sahip olacak ve bir saatte kadar kullanımdan sonra 10 dakika içerisinde şarj edilebilecek.
 
 
 
Inzone H7, 40 saat pil ömrüne sahip kablosuz bir oyuncu kulaklığı olarak karşımıza çıkacak. Ancak aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olmayacak. Inzone H3 ise 360 derece uzamsal ses desteğine sahip kablolu bir oyuncu olarak piyasaya sürülecek. 
 
Tanıtım fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz oyun geliştirme stüdyo firma sony
2D Rol Yapma Oyunu Fallen Angel, 19 Temmuz'da Switch'e Geliyor Temmuz'un İlk Günü Çıkış Yapacak Switch Oyunları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

-Dark Poison-

30.6.2022 14:14:25

+1
Adamlar zaten belli major oyunlari cikardi,geri kalanini da duyurdu.Duyurulmayanlar da sizdi. Oyuncubdonanimi isinde sony cok gec kaldi.Piyasada bir suru kulaklik ve kaliteli monitor var,rekabet cetin bakalim nasil urunler cikaracaklar ozellikle kulakliklarini cok merak ediyorum.

BSC Misafiri

29.6.2022 23:18:46

+4
Sony Pc aksesuarlarınada el attıysa bilin ki PC oyunculuğuna çok pis kafayı takmış, Buda oyunları kaçınılmaz olarak PCye gelecek demek oluyor..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız