Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony Interactive Entertainment, Güneydoğu Asya'daki İlk Geliştirme Stüdyosunu 2020'de Açıyor

 
Sony Interactive Entertainment, Güneydoğu Asya bölgesindeki ilk geliştirme stüdyosunu gelecek sene içinde Malezya'da açacaklarını duyurdu.
 
Malezya stüdyosu Guerrilla Games, Insomniac, Naughty Dog, Sucker Punch ve diğer Sony Interactive Entertainment Dünya Geneli Stüdyolarına özel oyunlarda sanat ve animasyon yönünde yardımcı olacak.
 
Malezya İletişim ve Multimedya Bakanı Gobind Singh Deo konu ile ilgili olarak "Stüdyonun kuruluşu ile birlikte, Malezya, yerel ve bölgesel oyun endüstrisinde daha fazla olanak yaratmak için Sony Interactive Entertainment Dünya Geneli Stüdyoları ile yakın bir şekilde çalışacak. Hep birlikte, Malezya'daki yaratıcı yetenekleri daha iyi bir duruma getirmek için çalışacağız ve yerel eğitim tarafındaki dostlarımızla yeni ortaklıklar kuracağız. Ülkemizdeki endüstrinin hızla büyümesine katkıda bulunacak." dedi.
 
Sony Interactive Entertainment başkan ve CEO'su Jim Ryan konu ile ilgili olarak "Etkileyici yetenekler, enerjik bir oyun ekosistemi ve hükümetin desteği; Malezya ile ortaklığımızı bir üst seviyeye taşımaya karar vermemizin ana nedenlerini oluşturuyor." dedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak oneesports sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Jumanji: The Video Game Çıkış Fragmanı Yayınlandı God of War'un Geliştiricisinden Yeni Oyun Duyurusu Gelebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

keremec

8.11.2019 17:07:27

0
Mobil oyuncu kitlesi ile pc-konsol oyuncu kitlesinin çok farklı olduğunu nintendo switch kanıtladı bence.

BSC Misafiri

8.11.2019 15:29:02

0
Şu mobil oyunlar olmasaydı konsol satışları 2 kat daha fazla olurdu. Oyun anlamında en hızlı para mobil oyunlardan kazanılıyor artık. Buna rağmen Sony ve Microsoft daha az kar elde etmelerine rağmen klasik konsol kültürünü devam ettiriyor helal olsun. Onlarda olmasa ne yapardık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız