Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony Interactive Entertainment, Firewalk Studios'u satın aldı

 
 
Sony Interactive Entertainment, Firewalk Studios'u satın aldığını duyurdu. 2018 yılında ProbablyMonsters firmasının bir parçası olarak kurulan Firewalk Studios bundan sonraki süreçte Sony bünyesi altında işler yapacak. 
 
Satın alımla beraber çeşitli açıklamalar yapıldı
 
 
 
Firewalk Stüdyosunun Sony tarafına geçiş yapmasıyla beraber PlayStation Studios başkanı Hermen Hulst bir PlayStation Blog gönderisinde şunları belirtti: "Firewalk Studios ile ilişkimizi genişlettiğimizi duyurmaktan ve onları PlayStation Studios'ta ağırlamaktan heyecan duyuyorum. Firewalk, oyun dünyasının en ünlü deneyimlerinden bazılarını hayata geçirmiş oluşum. Şimdi ise bünyemizde PlayStation için ilk orijinal AAA (büyük çaplı) çok oyunculu bir proje üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyorlar."
 
Hulst cümlelerine şöyle devam etti: "ProbablyMonsters ve Firewalk ile yayıncılık ortaklığımızı 2021'de duyurmuştuk. O zamandan beri ekipte yer alan çalışanlara özel ilgi gösterdik. Onların oyunlara yenilikçi bakış açıları ve çok oyunculu oyun oluşturma tutkuları bizleri etkiledi."
 
Hulst tarafından belirtildiği gibi Firewalk ekibi şu anda büyük bütçeli çok oyunculu bir proje üzerinde çalışıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo firma sony
Tom Clancy’s The Division Heartland için sinematik fragman yayınlandı Street Fighter 6 demosu artık PS4 ve PS5 için mevcut
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.4.2023 20:20:18

+1
Sony ordan buradan minik stüdyolar toplayıp çaktırmadan büyük oyunlar yapma peşinde.. MS direk en göze batan firmalara ateş ediyor.. Anasını satayım alıyorda ne oluyor oyun göremiyoruz.

BSC Misafiri

21.4.2023 22:06:54

0
Kesin aldı mı? Bir dava süreci falan olmayacak mı yani?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız