Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Epic Games'e 1 Milyar Dolar Yatırım Yaptı

 
 
Sony Group Corporation, Fortnite ve Unreal Engine geliştiricisi Epic Games'e ilk olarak Temmuz 2020'de 250 milyon dolar, ardından Nisan 2021'de 200 milyon dolar yatırım yaptı. Bu yatırımlara bir yenisi daha eklendi.
 
Daha önce yaptığı yatırımlara ek olarak Sony Group Corporation ve LEGO'nun arkasında şirket KIRKBI, Epic Games'e 1 milyar dolar yatırım yaptığını duyurdu. İki firma ayrı ayrı yatırım yaptığından dolayı Epic, bu doğrultuda 2 milyar dolar yatırım aldı. Sony Group Corporation Başkanı ve CEO'su Kenichiro Yoshida yatırım hakkında şunları söyledi: "Bir eğlence şirketi olarak, geliştiricilerin ve kullanıcıların zamanlarını paylaştığı Epic'e yatırım yapmaktan heyecan duyuyoruz.
 
Güçlü oyun motoru da dahil olmak üzere Epic'in uzmanlığı Sony'nin teknolojileriyle birleşecek. Bu sayede yeni dijital deneyimler daha da gelişecek. Bu yaptığımız yatırım hamleleri, yapmak istediklerimizi daha kısa sürede sizlere sunmamıza yardımcı olacak."
 
Epic Games'in kurucusu ve CEO'su Tim Sweeney ise şunları belirtti: "Eğlence ve oyunun geleceğini yeniden tasarlarken vizyonumuza ortak olan partnerlere ihtiyacımız var. Bunu Sony ve KIRKBI ile olan ortaklığımızda bulduk. Bu yatırım, meta veri tabanı oluşturmada büyük rol oynayacak. Bu sanal dünyada markalar yaratılacak, sürükleyici deneyimler sunulacak ve geliştiricilerin topluluk ve topluluklar oluşturmasına yardımcı olacak. Burası oyuncuların arkadaşlarıyla eğlenebileceği bir dünya olacak. "

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz oyun geliştirme stüdyo firma sony
Steam Haftalık En Çok Satan Oyunlar Listesinde LEGO: The Skywalker Saga İlk Sırada Lords of the Fallen 2, Konsollar ve PC için 2023 Yılında Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.4.2022 15:16:12

0
NCK: Epicgames' ne kadar teşekkür etsek azdır Türk oyun severler olarak! Bir dolu para verip alacağımız onlarca oyunu bedavaya verdi.

C.H.N

12.4.2022 03:20:26

0
İşte bunlar bele bele zengin oluyor. :D

lamuarte

11.4.2022 23:39:19

+2
Epic aldığı bu para sayesinde 1 ay sonra RDR 2'yi verdiğini duyurur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız