Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony Daha Fazla Remastered Oyun Sunmak İstiyor


    PS3 ve Xbox 360 neslindeki tutan oyunların görsel açıdan hafiften cilalanıp yeni nesle uyarlanması birçok oyuncunun tepkisini çeken bir olay. Şimdiye kadar Journey, God of War 3 ve The Last of Us ile Remastered projelerle karşımıza çıkan ve Uncharted serisinin oyunlarını da bu doğrultuda hazırlayan Sony, bunun devamını da getirecek gibi görünüyor.
 
    Köln'de düzenlenen Gamescom kapsamında yaptığı açıklamalarda Sony Almanya'nın başındaki isim, Sony'nin daha fazla Remastered oyun projesinin olduğunu ve PS3'te beğenilen güzel oyunların PS4'e aktarılmaya devam edileceğini söyledi.
 
Sony'nin hangi oyunları uyarlamasını istersiniz? Ya da oyun uyarlamak yerine yeni projeler yapmasını mı tercih edersiniz?

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Gelecekte Super Meat Boy 2'yi Görebiliriz DMC Yapımcısının Yeni Oyunu Hellblade'in Dövüş Mekanikleri Kötü Görünüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

yazar11

12.8.2015 21:27:49

-1
42 yaşında, Yılların sony konsolcusu ve savunanı olarak, ps4 de aldım... Ama bu remastered olayına ben de karşıyım... Hakkaten yeni oyun çok az çıkıyor. Psn'deki oyunların çoğu da Çöp. Zaten bu yüzden her ay bunlardan veriyor psn plus sahiplerine.. Psp de var bende.. Manyak güzel oyunlar vardı. Ya Ps Vita???? Süper bi el konsolu yapmışsın ama sonra elinin tersiyle itiyorsun. Oyun yok... Ps4 kameram da var... Ama kamera çıkardın, hani bunu destekleyen oyun??? Bi Alien vardı. Onu da Pc için almıştım.. Velhasıl kelam Sony son yıllarda bana göre saçmalamaya başlamış ve çuvallamıştır... Ps4ü de bu yüzden sattım. Oynamaya elim gitmiyordu...

gaussfire

11.8.2015 18:46:07

0
Buraya oturmus pcn nin gucu ile konsollarin exc. lerini karsilastiran insanlari izliyoruz. Bosuna tartismayin bu kavganin kazanani yok ;)

Wayward Son

11.8.2015 13:51:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

Ne yandaşı koçum gören görüyor ne kadar işkembeden salladığını Konuştukça batıyorsun sen et organize et ustalarını 7870 ultraaaaaa 1080 p de açarsın belki witcher 3 ü Senin gibi kendini beğenmiş ve eziklik kompleksiyle elinde olanı yüceltip diğer herkesin tercihlerine saygısız ukala bol keseden sallayan kuyruklu bir yalancıyla tartışmaya devam edip senin seviyene düşemiyecem BLOK HADİ KOÇUM SANA PC LE LOW DETAILDE MUTLULUKLAR Not : Abin ps4 ü varken mkx i 7850 ekran kartıyla pc de oynuyormuş Size iyi oyunlar game pad iniz yoksa alayım la şundan bi tane sevabına yeterki milletin aldığına ettiğine karışmayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Napayim kardes, senin gibi vizyonsuz tipleri gorunce ukalalik damarim tutuyor. Cop cihazlara tanri muamelesi yapildigini gorunce elim ayagima dolasiyor, tansiyonum firliyor. Seviye deeken? Izmit Korfezi'nin altina delik acip kilometrelerce insek senin seviyene ulasamayiz. Vizyonsuz ve varos oyunculuk anlayisinla tatli remasterlar.

Wayward Son

11.8.2015 13:44:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: Rang0o

7870 zaten PS4 un gpu su, PC de mumkun degil PS4 performansini vermesi. Batman gibi PC de ozurlu calisan bir oyunu 7870 gibi bir kartla ultrayi birak normalde bile 1080p 45 fps oynayamaz kimse. Lpw da dahi mumkun olduguna inanmiyorum. Ben de 770GTX var texture ler normal acik ki daha fazlasini acmama izin vermiyor 1080p de ancak 45-55 fps oynuyorum. Arkadasimda 970GTX var o her detay sonda 50-55fps ancak girebiliyor 1080p de. Bazen 35 fps lere dustugu dahi oluyor. Bugun 7870 gibi bir kartla son yillarda cikan kalite grafiklere oyunlar oynansa oynansa ancak low detayda oynanabilir. Fazlasini oynadığını iddia eden kuyruklu yalan soyluyordur. Inanmayan Youtube dan 7870 The Witcher 3, Batman, Assassind Creed Unity videolarina falan baksın.
Bu isler karakter meselesi tabi. Baskasini yalanla suclarken kendi carpitmalarini ortmek istemen gayet dogal. 1080p, 45 fps AA kapali gayet Witcher oynaniyor. 7850 ile 45 fps demedim ancak normal, oyunlari istifleme amaciyla almadigimi yazmama ragmen tam tersini anlayan adamlarla muhattap oluyorum. Turkce bilgisi enfes. Kedi - ciger demissin de 1200 TL'lik cihaza ciger muamelesi yapacak kadar fakirlesmedim. Senin agzin sulaniyosa bilemem. Youtube videolarindan bahsederken rahat oynayabilen adamlarin da videolarini paylassaydiniz keske, biraz daha karakteriniz iyilesirdi ama sizden daha iyisini beklemek utopya. Eski mesajlarimda PS4 alacagimi soylemistim ancak bu kadar bos beles bir kitleyi gordukten sonra gidip Xbox One alirim daha iyi. Lan bir de 41 plaka "Order'i saymamissin:(((" demis. Ahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahah. Order ne?:))) Cidden onu oyun sayabilen organizmalarla karsi karsiya olmak cok ilginc. Ayrica 41 plakanin gozu de bozuk. Bloodborne yazmamissin demis. Noronlardan gozlere dogru problem hizlica ilerliyor.

ozi_41

11.8.2015 13:44:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Dur simdi tadilattayim, ustalari organize edeyim aksam cevabini veririm. Bir de yanina yandas almissin ya la ahahahahaha. tek yetemedi mi gucun?
Ne yandaşı koçum gören görüyor ne kadar işkembeden salladığını Konuştukça batıyorsun sen et organize et ustalarını 7870 ultraaaaaa 1080 p de açarsın belki witcher 3 ü Senin gibi kendini beğenmiş ve eziklik kompleksiyle elinde olanı yüceltip diğer herkesin tercihlerine saygısız ukala bol keseden sallayan kuyruklu bir yalancıyla tartışmaya devam edip senin seviyene düşemiyecem BLOK HADİ KOÇUM SANA PC LE LOW DETAILDE MUTLULUKLAR Not : Abin ps4 ü varken mkx i 7850 ekran kartıyla pc de oynuyormuş Size iyi oyunlar game pad iniz yoksa alayım la şundan bi tane sevabına yeterki milletin aldığına ettiğine karışmayın
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Hoid

11.8.2015 11:00:19

-2
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Ç.N : Kaslı adam PC yi tarif ediyor , ayılıp bayılanda konsol sahipleri

Hoid

11.8.2015 02:10:49

-1
Kağıttaki ismi shoplarım artık ohh mis

ozi_41

11.8.2015 02:06:50

0
Tamam bak ne mutlu ne guzel iste pc inde takil buralarda isin ne para senin cebindenmi cikiyor Ndexter ile aramizda olan muhabbeti bilmiyorsan anlatayim . En samimi arkadaslarimdan biridir devamli muhahbet ederiz maksat makara olsun diye de takiliriz . Zaten ciddi anlamda olsa xbox one da almazdim . Gecen nesil x360 mutliplatformda bir cok oyunda grafik alaninda daha iyi olmasina rahmen ben sevdigim platform ps3 te oynadim hemde x360 sahibi oldugum ve kopya oynama imkanim oldugu halde Uncharted gibi oyun isterse 640 p ciksin yine oynarim ama senin gibi ergenuslar sayfalarca yazi doker niye 1080 p degil diye niye 60 frame degil diye sayfalarca yazi yazar . Tombraider i ps4 sahipleri 1 sene bekliyecek diye yazan kimdi simdi xbox one da pc den once oynarim yazinca kiymetsize dustu. ne yanar doner isler ya hadi kocum sen git wow oyna dota oyna metin 2 vsvs bizi ex oyunlarimizla bas basa birak senmi veriyorsun parasini bos muhabbette yapma

ozi_41

11.8.2015 01:57:54

0
[simage=2]http://store.donanimhaber.com/be/83/0b/be830b213056906b530190fefb212099.jpg[/simage]
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Wayward Son

11.8.2015 01:43:47

0
quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

400 dolarlık cihazsa al öyle konuş sahibi olmadığın cihazdan şikayetçi olman ve kullananları yok siz enayisiniz vsvs diye kendince aşağılamaya çalışıp ergen ergen konuşan ben değilim burda sensin sen pc yi niye büyütüyorsun yoksa ders çalışıyorum ayağına anca babana pc mi aldırabiliyorsun Ps3 vita ps4 xbox one sahibiyim 2000 3000 tl lik pc yimi toplamak zorda gelip burda hede hödö 1080 p ayağı çekiyorsun .Zaten sabit donanimli bir cihazla devamli upgrade olan bir platformu grafik alaninda kiyaslamak nasil bir zekaya sahip birinin yapabilecegi sey buda tartisilmali .Grafik icin zibilyontane grafik detay ayari ile ugrasip optimize etmeye calismak yok driver i iviri ziviri bir dunya seyle ugrasip 4k alsan ne . Oyunculugu piksellerden ibaret hale getirdiniz . Bir oyun cikmadan anca konustugunuz kac P. Ve kac frame oldugu .5000 tl lik pc topla Batman gibi oyunu oynayama 1000 tl lik cihaz sahibi catir catir oynasin at camdan asagiya cihazi . Ben sana until dawn şöyle böyle olacak diyede yazmadım . Yazdığın ps3 oyunları arasında kaç kişi haze heavenly sword için ex oyunları için kaç kişi konsol aldı sıralamışsın bütün çer çöpü unutmuşsun bu oyunu ps4 te Kiraladığım fiyat 20 tl ( oda her oyunu değil denemek için olanları ) satın aldıklarımda maksimum 30 dolar var sen hesapla ayrıca seni ne ilgilendirir kimin bir oyunu ne kadara aldığı ? Sana pahalı gelen bir başkasına ucuz gelebilir seni ne ilgilendirir ? Ben uncharted last guardian oynarken bana saysana pc ye çıkıpta ps4 ve xbox one a çıkmayan kaç oyun var . Ağzınızın suyu akıyor bu oyun pc ye çıkıyormu diye forumlarda orda burda sormaktan İyi sana ultra 45 fps crysis 3 te iyi eğlenceler bol bol ss al forumlarda paylaş 45 fpsss ultraaaaaa Sony nin ex oyunlarını online için tercih ettiğimi nerden çıkarıyorsun xbox ta ps daki ex çeşitliliği varmı ? Ps ex oyunları listesiyle bir xbox ın kileri karşılaştıralım istersen . Halo dan nefret ederim diyorsun sonra oyun şöyle böyle sezarın hakkı sezara diye övüyorsun nasıl bir mantık hem nefret edip hem başarılı bulmak cidden ilginç .Amerikadaki bilmem kaç kişiye hitap ediyor diye herkes bu seriyi sevecek değil bir call of duty veya battlefield da değil online kısmıyla . Dediğim yalanda değil çevir döndür dolaş aynı 3 oyunu pişirip pişirip koyuyor önümüze x360 ve one sahibi olmamış olsam diyeceğim ben bilmiyorum galiba başka ex oyunu var adam gibi biz oynamamışız İşte o ekran kartı fiyatı cihazda hem ex oyunları oynadığımız gibi batman gibi pc ye problemli çıkan oyunlarında çoktannnn suyunu çıkarıyoruz .Tombraider ida bekleyecegimi soylemissin xbox one da oynariz onuda cihazi bosa almamis oluruz . Sen steam e gelsin diye beklemeye devam et Olmadı abinin ps4 ünde oynarsın batman i üzülme
Valla kardeşim ben 15 yaşa hitap eden oyunlarla ilgilenmiyorum. Pillars of Eternity konsolda var mı? Yok. Olsa da gamepad ile işkence olur. Torment var mı? Yok. Genelde RPG oynarım. Destiny gibi çerçöp oyunlara itibar etmiyorum. Ha yaşın gereği hastasındır, saygı duyarım. Wasteland vs. gelecek konsola, asla orda oynamam. Hayır daha konsol mantığını çözememiş tiplerin, 2 senede 8-10 exc. çıkarabilmiş (2'si de remastered ) firmayı övmelerine ne desem bilemiyorum. Sırtını multiplatforma dayasın diye mi var bu cihazlar? Sony exc. oyunlarına laf eden yok zaten ancak ilk iki senedeki exc. performansı Fİ-YAS-KO. Fanboyluk maskeniz yapışmış artık, bir bütün olmuşsunuz. Tedaviniz yok. Anlamıyorum da, konsolda düzgün oyun yok. Aynı oyunları çok daha iyi performans ile ve 3-4 yıllık ekran kartlarını kullanarak bir de üzerine çok daha ucuza PC'de oynayabiliyorsun + PS4'ün 1 TB versiyonu çıktı + kesin Slim gelecek... E ne bu kardeşim bu cihazın özelliği? Şimdi alanlar ne kazandı, almayan ne kaybetti? Kocaman bir 0. Ha bak güzel kapak geliyor. Abim Arkham Knight'ı 7850 ile hiçbir sorun yaşamadan kendi PC'sinde oynadı. Bende de 7870 var. İstesem şu an açıp oynarım hiç sıkıntı değil yani. Abimin PS4'ünde oynanacak bir Arkham Knight maalesef hiç olmadı ve olmayacak. Hayır hedef gösterdiğin adam oyunu PC'de bitirdi, PS4 sahibi adam bak dikkat et. MK X'i PC'de oynuyor, MGS V'i PC'ye aldı. Sayayım mı? Witcher, GTA, Dragon Age gibi kallavi oyunları hiç sorun yaşamadan oynadım, oynuyorum. Bir tane ergen yapımcı, konsollara yaranmak adına optimize edemedi diye kendimi yerlere vuracak değilim. Hayır yer yer 19-20 FPS'de oynadığınızı bilmesem eyvallah diyeceğim. Aaa pardon, konsolda düzgün diye Batman yapımcısına övgüler dizmeliyiz ancak Dice'a 900p yaptı diye küfretmeliyiz. Çünkü PS4, çağın çok ötesinde cihaz, kesin Dice beceriksizdir !11!!111!! Halo konusuna gelince ona dürüstlük deniyor canım kardeşim. Fanboy olmadığım için artısını eksisini söyleyebiliyorum. Oyun bana hitap etmiyor. Pembeli morlu uzaylılar ilgimi çekmiyor. Ancak fizik modellemesi, fiziksel etkileşim, MP modları, geniş haritaları, araç kullanımı vs. ile Halo benzersiz bir oyundur. Tasarımını beğensem şu an ilk işim Xbox One almak olurdu. SW: Battlefront kötü çıkarsa da alırım anasını satayım, maksat eğlence. Varsın Tomb Raider geç gelsin, Tomb Raider ne olm? Başyapıt mı? Half-Life mı? Birincisini oynadım, eğlendim ama hayatımı mı değiştirdi? Önümde 1 senelik oyun stoğu var zaten. Wasteland 2, Pillars of Eternity, Shadowfall, Torment derken seneyi ederim. Fallout 4 ve Fifa'yı da ön sipariş ettim. Sen de artık remastered çöpler ile HÜLOOOOĞ demeye devam edersin canım kardeşim. Nasılsa mutlusun. Babişten 130 TL cukkalamaya devam yani. Allah adama sabır versin, antikacı evladı var. Dip Not: Xbox One haberlerinde düşük çözünürlük görünce sevinç çığlıkları atan tiplerin beni grafik fetişiyle suçlamaları da ağır komedi. Aha da örnek:
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
http://forum.donanimhaber.com/m_70037190/mpage_6/f_//tm.htm#103240114

Hoid

11.8.2015 01:31:39

-1
Ps3 , vita , Ps4 ve Xbox one sahibisin ya hepsini yan yana getir de bir resim at bize uzun zamandır böyle bir ss bekliyordu forum hadi bakalım . Hayallerimizdeki set up hocam .

ozi_41

11.8.2015 00:11:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Niye eleştirmeyeyim? Konsolu eleştirebilmek için illa konsol sahibi mi olmak lazım? Kutsal mı bu? Parayla satın alınabilecek, totosu kırık 400 dolarlık cihaz lan altı üstü. Sanane hem? Sony'de CEO musun? Önce savunduğun oyunun adını öğren. Until Down ne? Dawn olmasın sakın? :) Kaç kişi UD için konsol alacak hem? Ne kadar yüksek puan alırsa alsın o oyun konsol sattırmaz. Hayallerle gerçekleri karıştırmayın. Sen anca kiralıyorsun, ben maksimum 90 TL'ye sahip oluyorum. Bak ayrıca CS mi oynuyorum, ne oynuyorum kendin gör. http://steamcommunity.com/id/perkendes?l=turkish Çamur at izi kalsın hesabı. He zaten tüm PC oyuncuları Dota, CS dışında oyun bilmeyen ebleklerdir di mi? MS üç nesildir döndür dolaş diyorsun da Halo ve Forza'nın satış rakamlarına bir bak bakalım. Onu geçtim, senin Sony'in daha Halo'nun karşısına rakip olabilecek bir multiplayer IP koyamamış bile. Killzone'u çok severim, Halo'dan nefret ederim ama "üç nesildir aynı oyunlar" diye saçma sapan bir cümle kurmam. Sezar'ın hakkı Sezar'a. Sen anca Uncharted, Last Guardian oynarken ben PC'de tonla oyun oynarım. Uncharted çok istersem de gider bir PS4 alırım. Dert değil.[:'(] Ekran kartı fiyatı cihaz. Bilgin olsun, Arkham Knight faciası dışındaki tüm oyunları 1080p, Ultra'da 45 FPS stabil oynuyorum.
400 dolarlık cihazsa al öyle konuş sahibi olmadığın cihazdan şikayetçi olman ve kullananları yok siz enayisiniz vsvs diye kendince aşağılamaya çalışıp ergen ergen konuşan ben değilim burda sensin sen pc yi niye büyütüyorsun yoksa ders çalışıyorum ayağına anca babana pc mi aldırabiliyorsun Ps3 vita ps4 xbox one sahibiyim 2000 3000 tl lik pc yimi toplamak zorda gelip burda hede hödö 1080 p ayağı çekiyorsun .Zaten sabit donanimli bir cihazla devamli upgrade olan bir platformu grafik alaninda kiyaslamak nasil bir zekaya sahip birinin yapabilecegi sey buda tartisilmali .Grafik icin zibilyontane grafik detay ayari ile ugrasip optimize etmeye calismak yok driver i iviri ziviri bir dunya seyle ugrasip 4k alsan ne . Oyunculugu piksellerden ibaret hale getirdiniz . Bir oyun cikmadan anca konustugunuz kac P. Ve kac frame oldugu .5000 tl lik pc topla Batman gibi oyunu oynayama 1000 tl lik cihaz sahibi catir catir oynasin at camdan asagiya cihazi . Ben sana until dawn şöyle böyle olacak diyede yazmadım . Yazdığın ps3 oyunları arasında kaç kişi haze heavenly sword için ex oyunları için kaç kişi konsol aldı sıralamışsın bütün çer çöpü unutmuşsun bu oyunu ps4 te Kiraladığım fiyat 20 tl ( oda her oyunu değil denemek için olanları ) satın aldıklarımda maksimum 30 dolar var sen hesapla ayrıca seni ne ilgilendirir kimin bir oyunu ne kadara aldığı ? Sana pahalı gelen bir başkasına ucuz gelebilir seni ne ilgilendirir ? Ben uncharted last guardian oynarken bana saysana pc ye çıkıpta ps4 ve xbox one a çıkmayan kaç oyun var . Ağzınızın suyu akıyor bu oyun pc ye çıkıyormu diye forumlarda orda burda sormaktan İyi sana ultra 45 fps crysis 3 te iyi eğlenceler bol bol ss al forumlarda paylaş 45 fpsss ultraaaaaa Sony nin ex oyunlarını online için tercih ettiğimi nerden çıkarıyorsun xbox ta ps daki ex çeşitliliği varmı ? Ps ex oyunları listesiyle bir xbox ın kileri karşılaştıralım istersen . Halo dan nefret ederim diyorsun sonra oyun şöyle böyle sezarın hakkı sezara diye övüyorsun nasıl bir mantık hem nefret edip hem başarılı bulmak cidden ilginç .Amerikadaki bilmem kaç kişiye hitap ediyor diye herkes bu seriyi sevecek değil bir call of duty veya battlefield da değil online kısmıyla . Dediğim yalanda değil çevir döndür dolaş aynı 3 oyunu pişirip pişirip koyuyor önümüze x360 ve one sahibi olmamış olsam diyeceğim ben bilmiyorum galiba başka ex oyunu var adam gibi biz oynamamışız İşte o ekran kartı fiyatı cihazda hem ex oyunları oynadığımız gibi batman gibi pc ye problemli çıkan oyunlarında çoktannnn suyunu çıkarıyoruz .Tombraider ida bekleyecegimi soylemissin xbox one da oynariz onuda cihazi bosa almamis oluruz . Sen steam e gelsin diye beklemeye devam et Olmadı abinin ps4 ünde oynarsın batman i üzülme

hacialiyev

10.8.2015 23:07:22

0
Gerçekten kaliteli yapimlar bekliyorum sonyden. boyle devam ederse(remaster,bazi çöp exc,ps now sacmaligi vs vs) sadece oyuncu kaybedecek.

Wayward Son

10.8.2015 22:16:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

Adam daha konsol sahibi değil gelmiş konsol bölümünde ex oyunlara laf atıyor sen neyin kafasındasın Until down ne demiş ex oyun değilmi ps3 te ex diye haze gibi çer çöpü yazmışsın until down ne diye soruyorsun bana Yazış tarzından tam bir kendini beğenmiş liseli oldugun da belli sanki kullandığın pc uzay mekiği 1000 tl lik pc toplada 1080 p stabil oyna bakalım en son çıkan oyunları 130 tl den oyun aldığımı kim söyledi aylığı 20 tl ye kiralıyorum . Diğer uzun süreli oynayacaklarımıda 30 dolar gibi bir fiyata ortak alıyorum .ayrıca remastered oyunları kimse almak zorunda değil nedir bu karın ağrısı okuyanda oyun çıkmıyor sanıcak cihaza Microsoft 3 nesildir döndür dolaştır 3 oyunu ve versiyonlarını ex diye çıkartıp dursun zaten . Halo geow forza Doğru sen steam e git 4 k counter strike oyna He bu arada red dead redemption remastered pc için oylama yapmayı unutma o steam e gelir de 4 k oynarsın belki Sanki ps3 zamanı ps3 pc lerden geri kalmıyordu grafik alanında gelmiş şimdi ps4 şöyle pc böyle hede hödö. Biz uncharted 4 the last guardian gibi düşük sistem konsollarımızda oynarken , sen git steam de batman arkham knight a stabil olması için patch bekle hadi bakim koçum
Niye eleştirmeyeyim? Konsolu eleştirebilmek için illa konsol sahibi mi olmak lazım? Kutsal mı bu? Parayla satın alınabilecek, totosu kırık 400 dolarlık cihaz lan altı üstü. Sanane hem? Sony'de CEO musun? Önce savunduğun oyunun adını öğren. Until Down ne? Dawn olmasın sakın? :) Kaç kişi UD için konsol alacak hem? Ne kadar yüksek puan alırsa alsın o oyun konsol sattırmaz. Hayallerle gerçekleri karıştırmayın. Sen anca kiralıyorsun, ben maksimum 90 TL'ye sahip oluyorum. Bak ayrıca CS mi oynuyorum, ne oynuyorum kendin gör. http://steamcommunity.com/id/perkendes?l=turkish Çamur at izi kalsın hesabı. He zaten tüm PC oyuncuları Dota, CS dışında oyun bilmeyen ebleklerdir di mi? MS üç nesildir döndür dolaş diyorsun da Halo ve Forza'nın satış rakamlarına bir bak bakalım. Onu geçtim, senin Sony'in daha Halo'nun karşısına rakip olabilecek bir multiplayer IP koyamamış bile. Killzone'u çok severim, Halo'dan nefret ederim ama "üç nesildir aynı oyunlar" diye saçma sapan bir cümle kurmam. Sezar'ın hakkı Sezar'a. Sen anca Uncharted, Last Guardian oynarken ben PC'de tonla oyun oynarım. Uncharted çok istersem de gider bir PS4 alırım. Dert değil.[:'(] Ekran kartı fiyatı cihaz. Bilgin olsun, Arkham Knight faciası dışındaki tüm oyunları 1080p, Ultra'da 45 FPS stabil oynuyorum.

ozi_41

10.8.2015 17:39:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Ps3 degil, PC kullanicisiyim. Ps3'u kimbilir en son kac ay once actim, hatirlamiyorum. Okudugunu bir daha oku kardes. Mgs, uncharted gibi iki oyunun yaninda Sony'nin cikardigi adam akilli 2 oyun (Bloodborne ve inFamous) var. Ikisini toplasan bir MGS etmez, neyin kafasindasin? Ps3'e cikan oyun sayisi demissin, iyi veya kotu farketmez Sony 18 oyun cikarmis ve en az 3'u konsol aldiracak kalitede. Ps4'u kim neden alsin? :) Until Dawn ne olm? Ha omrunuz boyunca 1080p gormediginiz, Ps4 ile tanistiginiz icin size uzay teknolojisi gibi geliyor olabilir, anlarim. Ancak 4K ve turevlerinin konusuldugu cagda 1080p icin stabilite saglamanin cok zor gibi gosterilmesi komedi. Microsoft gerizekali zaten sene sonunda Halo ve Forza'yi getiriyor. Tomb Raider'i saymadim zira exc. degil ancak onu da 1 sene sonra oynayacaksiniz. Cidden bak multiplatform oyunlar olmasa bu kis mevsiminde ne cikiyor PS4'e? :))) Ayrica konsolboylar tarafindan yerden yere vurulan, grafiklerine laf edilen Fallout 4 bile 30 FPS'de calisacak. Vallaha yazik. Neyse Hulooooog Sony, en buyuk Sony. 130 Tl'den PS3 oyunlarini kakalamaya devam. Steam'e beklerim ayrica, azicik oyun gorsun yuzunuz.
Adam daha konsol sahibi değil gelmiş konsol bölümünde ex oyunlara laf atıyor sen neyin kafasındasın Until down ne demiş ex oyun değilmi ps3 te ex diye haze gibi çer çöpü yazmışsın until down ne diye soruyorsun bana Yazış tarzından tam bir kendini beğenmiş liseli oldugun da belli sanki kullandığın pc uzay mekiği 1000 tl lik pc toplada 1080 p stabil oyna bakalım en son çıkan oyunları 130 tl den oyun aldığımı kim söyledi aylığı 20 tl ye kiralıyorum . Diğer uzun süreli oynayacaklarımıda 30 dolar gibi bir fiyata ortak alıyorum .ayrıca remastered oyunları kimse almak zorunda değil nedir bu karın ağrısı okuyanda oyun çıkmıyor sanıcak cihaza Microsoft 3 nesildir döndür dolaştır 3 oyunu ve versiyonlarını ex diye çıkartıp dursun zaten . Halo geow forza Doğru sen steam e git 4 k counter strike oyna He bu arada red dead redemption remastered pc için oylama yapmayı unutma o steam e gelir de 4 k oynarsın belki Sanki ps3 zamanı ps3 pc lerden geri kalmıyordu grafik alanında gelmiş şimdi ps4 şöyle pc böyle hede hödö. Biz uncharted 4 the last guardian gibi düşük sistem konsollarımızda oynarken , sen git steam de batman arkham knight a stabil olması için patch bekle hadi bakim koçum

BlackBeasT

10.8.2015 17:07:14

0
ps4 cok satiliyor deniyorda , satin alanlar ps3de ne oynanmissa ps4de ayni oyunlari oynuyor yada daha oynayacak ps4 istatistlere gore satiyor lakin satin alanlarin 2.elde sattigi ps4un kayidi olmadigi icin evet ps4 cok satiyor. tv sephasinda ps3 duruyor yanina ps4 koysak ps3 neresi ile gulceni sasirir. senin icin Rmastered King diyorlar...

Wayward Son

10.8.2015 15:46:05

-2
quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

Sony fanatiğiyim açıkca diyorum sevdiğim marka Ama saydığın ps3 ün ilk 2 senesi oyunlara bak içlerinde en iyi leri mgs4 uncharted heavnly sword (guzeldi ama ne kadar güzeldi oda kaç kişiye ) Şurda teknik problemlerden ertelenmeseydi 3 4 aylık süre 2senesi içinde uncharted 4 te çıkmış olacaktı . Resistance 1 haze warhawk folklore bunlar ne ya alayı hakikatten ortalama ps3 kalitesine yakışmayacak oyunlardı resistance 1 in grafikleri neydi öyle biraz gerçekçi olalım fanatiğiz diye körü körüne savunmaya gerek yok Bak ps 4 e Saydıkların arasında 2 seneden bahsediyoruz ps4 2 senesini tamamladımı Until down nerde yakında çıkacak olan ve saymadıgın illa bir kaç oyun da vardır . mesela little big planet 3 gibi eğer haze gibi her çer çöpü katacaksak işin içine .infamous first light herşeyi hesaba koyacaksak illa Şurda bir çokoyuncuya soralım o yazdığın ps3 listesindeki oyunlardan ( hepsinide oynamışımdır ) mgs4 uncharted hadi heavenly sword ve resistance 2 yide ekleyelim dışında kaç oyuna iyi diyecekler . Ps3 zamanı bu saydığın oyunlarında grafik kalitesini stabilliğinide hesaba katalım. 1080 p 60 ila 30 fps bir oyunu yapmak daha zor olsa gerek ve böyle oldugu halde oyunlar daha stabil He bide uslup diye birşey vardır . İlla ben bilirim şeklinde yok 4 işlem yok 8 i bilmem ne tarzı liseli muhabbetide yapmayalım . Çokta şikayetçiysen ps4 ten party chat olmayan oyun içinde xmb ye dönmesi çile trophy senk. Çile bir mesaj atarken kilitlenen , store a girme derdi çile ps3 te oynamaya devam et nedir bukadar sıkıntı :) ps3 exleri kurtardı geçen nesil cihazı ondan birazda fazla yüklendiler . Sayısı exlerin fazla oldu ama kaç tanesi baş yapıt oldu tartışılır Edit : gözden kaçırmışım abimin ps4 ünde dediğine göre zaten ps3 kullanıcısısın :) anlaşıldı :))))))
Ps3 degil, PC kullanicisiyim. Ps3'u kimbilir en son kac ay once actim, hatirlamiyorum. Okudugunu bir daha oku kardes. Mgs, uncharted gibi iki oyunun yaninda Sony'nin cikardigi adam akilli 2 oyun (Bloodborne ve inFamous) var. Ikisini toplasan bir MGS etmez, neyin kafasindasin? Ps3'e cikan oyun sayisi demissin, iyi veya kotu farketmez Sony 18 oyun cikarmis ve en az 3'u konsol aldiracak kalitede. Ps4'u kim neden alsin? :) Until Dawn ne olm? Ha omrunuz boyunca 1080p gormediginiz, Ps4 ile tanistiginiz icin size uzay teknolojisi gibi geliyor olabilir, anlarim. Ancak 4K ve turevlerinin konusuldugu cagda 1080p icin stabilite saglamanin cok zor gibi gosterilmesi komedi. Microsoft gerizekali zaten sene sonunda Halo ve Forza'yi getiriyor. Tomb Raider'i saymadim zira exc. degil ancak onu da 1 sene sonra oynayacaksiniz. Cidden bak multiplatform oyunlar olmasa bu kis mevsiminde ne cikiyor PS4'e? :))) Ayrica konsolboylar tarafindan yerden yere vurulan, grafiklerine laf edilen Fallout 4 bile 30 FPS'de calisacak. Vallaha yazik. Neyse Hulooooog Sony, en buyuk Sony. 130 Tl'den PS3 oyunlarini kakalamaya devam. Steam'e beklerim ayrica, azicik oyun gorsun yuzunuz.

AnakinHendrix

10.8.2015 14:34:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

Evet ahahah aynen. Onlar Forza nin 3. Oyununu oynarken siz sadece "CGI grafikli DriveClub" oynarsınız (o da çok zor tabi millet oynayamıyor.) Daha Uncharted 4 çıkamazken gidip Halo 5 oynayacaklar. Daha bir sürü oyun olacak böyle. Siz sadece Remastered denen eski oyunları sadece cilalanıp satılan oyunlar oynayacaksınız.
Sağ ol kardeş Forzanın 3. oyunu geliyormuş konsolu satıyorum hemen.

Faustino

10.8.2015 14:12:28

+1
Eleştirenler neden bu kadar üzülüyor bu duruma anlamış değilim.? Kimse kimseye zorla oyun aldırtmiyor.. Ben şahsen ilk defa ps4 sayesinde god of war oynama şansı buldum ve çok memnun kaldım. The last of us remastered da harikaydi. Tamam ps3 sahibi olupta oyunu oynamış olanların alması saçma ama bu şansı ilk defa ben gibi ps4 sahibi olupta bulanlarin alıp oynaması son derece doğal.. Remasterstation 4 diyerek çamur atmak son derece gereksiz ve haksız bir tesbit..

XPerience

10.8.2015 13:28:23

0
Ben gayet memnunum. Kimse demiyor ki böyle olunca yeni oyunlar çıkmayacak. Ben PS3 sahibi değildim. Ara ara kiralayarak birkaç efsane oyunu bitirmişliğim vardır ancak klasiklerin tamamı bitmedi. Yeni oyun gelmemesi ya da az gelmesi eleştirilebilir ancak remastered olayının bu kadar eleştirilmesi yanlış.

Adol125

10.8.2015 11:58:31

0
Kızabilirsiniz ama oyun kalitesi olarak en iyisi şu anda Wii U o da Türkiye de yok.Bildiğim kadarıyla virtual konsol özelliği ile Nintendo nun eski konsollarına çıkmış oyunları bile oynanabiliyor. (Yanlışsam bilgilendirin) Benim gibi PS si olmayanlar için Last of Us, Uncharted gibi oyunların PS4 e gelmesi güzel bişey. Fakat en azından PS3 de oynayıpta PS4 e almak isteyenlere çok cüzi bi fiyatla verilmeli bu oyunlar. Adam PS3 de 200 lira vermiş. PS4 de bi o kadar daha ne diye versin? Bu Sony nin ayıbı. PS4 e sıfırdan alacaklar içinde 80-100 tl aralığı iyidir. Oyunun çözünürlüğünü 720p/30 fps den 1080p/60 fps ye çıkarıp 2-3 kırışıklığı giderip 120-130 tl istemek milleti kaz görmekten başka bişey değil.

EyesNight

10.8.2015 11:51:50

0
Abi forumda parasını eski cilalı taşlara vermeye razı ne kadar çok adam var biz boşuna boğazımızı patlatıyoz adamlar sizi soysa vallahi haktır

ykrr

10.8.2015 11:19:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: moirathia Arkadaşlar olaya bu kadar acımasız niye bakıyoruz ? Örnek veriyorum ben x360'tan ps4'e geçtim. Last of Us oynamamıştım. Şu anda yeni çıkan aaa bir oyun raflarda 250? iken god of war remastered 130? civarlarında çıktı. Adamlar daha düşük fiyatlardan çok sevilen oyunları yeni nesilde yakalasın insanlar diye çıkartıyorlar. EA GAMES in dlc politikasının tam bir sorgunculuk olduğuna hem fikiriz. Bu bir yolma taktiği fakat last of us gibi efsane bir projenin ps4 te olması niye rahatsız etsin ki oynayan almayacak zaten. Bırakın oynamamışlar da oynasın.
Tamam çıksın benimde istediğim bir kaç tane var en başta FFXII mesela.ama çıkan veya duyurulan 10 oyundan neredeyse 4 ü remasted.bu oran 30 veya 40 oyunda olsa tamam.oynamayanlar tamam hakları ama oynayan kesim daha fazla emin olun.çıkmış oyun zaten bir şekilde oynanır.

ykrr

10.8.2015 11:12:22

0
Remake tamamda remasted ne yaw

ykrr

10.8.2015 11:10:55

0
Aman aman sakın.kalsın böyle iyi.

Return to Monke

10.8.2015 10:47:42

+1
quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61 Gerçekten bazılarınız saçmalamakta sınırları zorlamış. Para tuzağı yorumlarına çok gülüyorum alma senin için para tuzağı olmasın bitti gitti. Ben PS3 almamıştım PS4'te ilk defa oynadım Last of Us'ı ve hayatımda oynadığım en iyi oyun oldu. Bu ve bunun gibi örnekleri kimse göz ardı edemez Alma kardeşim AL-MA. Bitti. Görende zanneder Sony oyun çıkarmıyor
Nasıl bize ne be? PS4 almak istiyorum. Fakat YARIŞ OYUNU YOK. Nerede bu GT7? God Of War 4 nerede? Ne yaptılar bunlar 2 senedir? Kaç oyun çıkıyor yeni olarak? Last Guardian. Uncharted 4 ve Horizon (o da 2016 da mı çıkacak belli bile değil. ) Hadi İnşallah GT7 çıkar da PS4 almak için bir sebebimiz çıksın. PC'de iRacing hariç yarış oyunu yok. Diğerleri zaten Multi-Platform.

Return to Monke

10.8.2015 10:12:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: AnakinHendrix Xbox one sahipleri çok şanslı remastered yapacak exc. oyunu kalmadı. Zaten 3 tane oyunları var onlarıda remastered yaptılar
Evet ahahah aynen. Onlar Forza nin 3. Oyununu oynarken siz sadece "CGI grafikli DriveClub" oynarsınız (o da çok zor tabi millet oynayamıyor.) Daha Uncharted 4 çıkamazken gidip Halo 5 oynayacaklar. Daha bir sürü oyun olacak böyle. Siz sadece Remastered denen eski oyunları sadece cilalanıp satılan oyunlar oynayacaksınız.

shadowz61

10.8.2015 10:04:35

0
Gerçekten bazılarınız saçmalamakta sınırları zorlamış. Para tuzağı yorumlarına çok gülüyorum alma senin için para tuzağı olmasın bitti gitti. Ben PS3 almamıştım PS4'te ilk defa oynadım Last of Us'ı ve hayatımda oynadığım en iyi oyun oldu. Bu ve bunun gibi örnekleri kimse göz ardı edemez Alma kardeşim AL-MA. Bitti. Görende zanneder Sony oyun çıkarmıyor

ankara

10.8.2015 09:51:52

0
Cihaz eskidi hala eski oynanmış oyunları kakalıyorlar, sony kadar paragöz bir firma görmedim, ps3'e oyunu al aynı oyunu tekrar ps4'te oynamaya kalk tekrar para ver şu dandik cihazı kullanıp paranızı çöpe atmayın

ozi_41

10.8.2015 09:33:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Belgelerle konuşmak, en sevdiğim şey. http://www.metacritic.com/browse/games/release-date/available/ps4/metascore Kalite ortalaması demişiz. PS4 exc. oyunlarına bakıyoruz. http://www.metacritic.com/game/playstation-4/killzone-shadow-fall 73 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/bloodborne 92 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/infamous-second-son 80 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/driveclub 71 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/knack 54 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-last-of-us-remastered 95 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/god-of-war-iii-remastered 81 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-order-1886 63 Görüyoruz ki, PS3'ün halen ekmeğini yiyen bir Sony var. PS4'e özel olarak çıkardığı oyunlardan bir tek inFamous ve Bloodborne 80'in üzerinde başarı oranı tutturmuş. Diğer yüksek not alan iki oyun zaten PS3 Remastered. Bizzat abimin PS4'ünde oynadığım God of War 3 Remastered benim için mesela tam hayal kırıklığı oldu. 130 TL verilecek oyun kesinlikle değil (hiçbir remastered için verilmez) ve çok ufak farklar var. Oyungezer'in son sayısında zaten 6 puan verilmiş. Ama "hüloğğ Sony". PS3'ün ilk iki senesine bakıyoruz. http://www.metacritic.com/game/playstation-3/resistance-fall-of-man 86 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/ridge-racer-7 78 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/motorstorm 84 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/untold-legends-dark-kingdom 58 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/folklore 75 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/warhawk 84 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/lair 53 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/heavenly-sword 79 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/ratchet-clank-future-tools-of-destruction 89 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/uncharted-drakes-fortune 88 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/haze 55 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots 94 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/ratchet-clank-future-quest-for-booty 76 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/socom-us-navy-seals-confrontation 63 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/littlebigplanet 95 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/motorstorm-pacific-rift 82 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/naruto-ultimate-ninja-storm 75 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/resistance-2 87 Gerçekten PS3'ün ilk iki senesi berbatmış. MGS olsun, Uncharted olsun, Resistance, Motorstorm, Warhawk, Heavenly Sword olsun hepsi zaten çöp. 18 PS3 oyunu var ilk iki senede, 8 PS4 oyunu. Gerisi dört işlem, sana bıraktım. Ne cihazmış şu PS4 arkadaş, 8'i 18'den büyük yaptı.
Sony fanatiğiyim açıkca diyorum sevdiğim marka Ama saydığın ps3 ün ilk 2 senesi oyunlara bak içlerinde en iyi leri mgs4 uncharted heavnly sword (guzeldi ama ne kadar güzeldi oda kaç kişiye ) Şurda teknik problemlerden ertelenmeseydi 3 4 aylık süre 2senesi içinde uncharted 4 te çıkmış olacaktı . Resistance 1 haze warhawk folklore bunlar ne ya alayı hakikatten ortalama ps3 kalitesine yakışmayacak oyunlardı resistance 1 in grafikleri neydi öyle biraz gerçekçi olalım fanatiğiz diye körü körüne savunmaya gerek yok Bak ps 4 e Saydıkların arasında 2 seneden bahsediyoruz ps4 2 senesini tamamladımı Until dawn nerde yakında çıkacak olan ve saymadıgın illa bir kaç oyun da vardır . mesela little big planet 3 gibi eğer haze gibi her çer çöpü katacaksak işin içine .infamous first light herşeyi hesaba koyacaksak illa Şurda bir çokoyuncuya soralım o yazdığın ps3 listesindeki oyunlardan ( hepsinide oynamışımdır ) mgs4 uncharted hadi heavenly sword ve resistance 2 yide ekleyelim dışında kaç oyuna iyi diyecekler . Ps3 zamanı bu saydığın oyunlarında grafik kalitesini stabilliğinide hesaba katalım. 1080 p 60 ila 30 fps bir oyunu yapmak daha zor olsa gerek ve böyle oldugu halde oyunlar daha stabil He bide uslup diye birşey vardır . İlla ben bilirim şeklinde yok 4 işlem yok 8 i bilmem ne tarzı liseli muhabbetide yapmayalım . Çokta şikayetçiysen ps4 ten party chat olmayan oyun içinde xmb ye dönmesi çile trophy senk. Çile bir mesaj atarken kilitlenen , store a girme derdi çile ps3 te oynamaya devam et nedir bukadar sıkıntı :) ps3 exleri kurtardı geçen nesil cihazı ondan birazda fazla yüklendiler . Sayısı exlerin fazla oldu ama kaç tanesi baş yapıt oldu tartışılır Edit : gözden kaçırmışım abimin ps4 ünde dediğine göre zaten ps3 kullanıcısısın :) anlaşıldı :))))))

Mactavish-

10.8.2015 01:19:25

+2
PS3 de bazı oyunları oynamış olsaydım, PS4 de gerçekten ne oynayacaktık bilmiyorum. Bloodborne dışında konsol almalıyım dedirtecek hiçbir oyun yok Order ve Infamous ise güzel oyunlar olsada PS4 e teşvik edecek oyunlar değil. Sony makineye 2 yıldır doğru düzgün EXC çıkartamıyor arayı mecburen remastered lar ile doldurmaya çalışıyorlar. Gow yapımı uzadı Gow 3 remastered dayadılar hemde 40 dolarlık komik fiyata Uncharted 4 nerdeyse 1 yıl ertelediler Uncharted Collection boşluğa koydular. Benim de PS3 de oynamadığım bir çok oyun oldu o yüzden remastered duyuruları hoşuma gidiyor çünkü gidip PS4 e para vermişken PS3 ede para vermek işime gelmiyor ama siz daha yeni oyunları bahsetmeden ortaya sunmadan devamlı remastered diye söz ederseniz EA, Activision gibi olursunuz. Çünkü o adamlar daha oyun çıkmadan DLC tanıtıyorlar dimi. Madem hani oynamayan insanlar için çıkartıyorsunuz remasteredları yeni çıkacak oyunlara yakın bir tarihte duyurusunu yapıp çıkartın ama onun için çıkartmıyorsunuz ki boşlukları doldurmak için çıkartıyorsunuz. Hatırlasanız bir sürü yapımın PS3 e HD collection çıktı hepsi cilalanıp 720P 60FPS olarak PS3 e çıkmış yapımlar. Bide onların yıllarına bakalım o collection çıkmadan PS3 e yeni ne oyunlar çıkmış kanıtlarla yazayım buraya. http://www.metacritic.com/game/playstation-3/god-of-war-collection PS3 ün 3. yılında çıkmış istisna olarak yeni bir oyundan 1 sene önce. http://www.metacritic.com/game/playstation-3/jak-and-daxter-collection Yeni bir oyunu çıkmamış ama PS3 ün 6. yılında çıkmış bir yapım. http://www.metacritic.com/game/playstation-3/the-ico-shadow-of-the-colossus-collection PS3 5.yılında çıkmış yeni oyunun duyurusu ise, yanlış hatırlamıyorsam ps3 ün 3. yılında duyuruldu. Oyun bildiğiniz üzere PS3 de yalan olmasından dolayı PS4 e geliyor ama duyurusu ve hedeflenen tarih collection önce idi. http://www.metacritic.com/game/playstation-3/metal-gear-solid-hd-collection PS3 ün 5. yılında çıkmış MGS 4 ise PS3 ün 2. yılında çıkmış bir oyun. http://www.metacritic.com/game/playstation-3/ratchet-clank-collection PS3 ün 6. yılında çıkmış PS3 e yeni oyunu ise 2. yılında yapıldı. Listeye dikkat ederseniz hepsi Collection hani tek oyunu remastered yapmamışlar hiç. Yani gördüğünüz üzere PS3 e hep ortalama 5. yılında çıkmış remastered yapımlar peki o zamana kadar kaç tane PS3 e yeni oyun çıkmış: Resistance Motorstorm Heavenly Sword Warhawk Lair Uncharted: Drake's Fortune Folklore Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction Resistance 2 MGS 4 Motorstorm Pasific Rift LittleBigPlanet Ratchet & Clank Future: Quest for Booty Haze Naruto: Ultimate Ninja Storm Uncharted 2 Demon's Souls Killzone 2 Infamous Ratchet & Clank Future: A Crack in Time God of War 3 Heavy Rain Gran Turismo 5 Mag White Knight Chronicles Yakuza 3 Modnation Racers Uncharted 3 Killzone 3 Infamous 2 Socom 4 LBP 2 Motorstorm Apocalyps Ratchet and Clank All 4 One Resistance 3 Yakuza 4 Twisted Metal Atladıklarım olduysa ve onları saymazsak remastered yapımlar çıkana kadar makineye 36 tane EXC oyun gelmiş. (Listedeki Gow HD saymadım.) PS4 de ise EXC den çok Remastered var.

emre1393

10.8.2015 00:16:58

-1
Rdr oynayamayan pc ciler, anlayamazsınız.

Wayward Son

9.8.2015 23:50:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: ozi_41 Şurada yazilanlari okuyorumda hakikatten bir gariplik var . Remastered versiyonlar cikiyorsa sizene alma arkadasim neyin tartismasi bu Okuyanda diyecek cihaza ex oyun cikmiyor . Daha tam 2 senesi bitmemis cihazin kac ex oyun cikmis hemde nasil kalite ortalamasiyla Ps3 ub ilk 2 senesine bakin bakalim kac oyun cikmis adam gibi nasil doyumsuz bir nesil yetisiyor boyle
Belgelerle konuşmak, en sevdiğim şey. http://www.metacritic.com/browse/games/release-date/available/ps4/metascore Kalite ortalaması demişiz. PS4 exc. oyunlarına bakıyoruz. http://www.metacritic.com/game/playstation-4/killzone-shadow-fall 73 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/bloodborne 92 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/infamous-second-son 80 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/driveclub 71 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/knack 54 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-last-of-us-remastered 95 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/god-of-war-iii-remastered 81 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-order-1886 63 Görüyoruz ki, PS3'ün halen ekmeğini yiyen bir Sony var. PS4'e özel olarak çıkardığı oyunlardan bir tek inFamous ve Bloodborne 80'in üzerinde başarı oranı tutturmuş. Diğer yüksek not alan iki oyun zaten PS3 Remastered. Bizzat abimin PS4'ünde oynadığım God of War 3 Remastered benim için mesela tam hayal kırıklığı oldu. 130 TL verilecek oyun kesinlikle değil (hiçbir remastered için verilmez) ve çok ufak farklar var. Oyungezer'in son sayısında zaten 6 puan verilmiş. Ama "hüloğğ Sony". PS3'ün ilk iki senesine bakıyoruz. http://www.metacritic.com/game/playstation-3/resistance-fall-of-man 86 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/ridge-racer-7 78 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/motorstorm 84 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/untold-legends-dark-kingdom 58 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/folklore 75 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/warhawk 84 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/lair 53 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/heavenly-sword 79 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/ratchet-clank-future-tools-of-destruction 89 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/uncharted-drakes-fortune 88 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/haze 55 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/metal-gear-solid-4-guns-of-the-patriots 94 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/ratchet-clank-future-quest-for-booty 76 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/socom-us-navy-seals-confrontation 63 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/littlebigplanet 95 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/motorstorm-pacific-rift 82 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/naruto-ultimate-ninja-storm 75 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/resistance-2 87 Gerçekten PS3'ün ilk iki senesi berbatmış. MGS olsun, Uncharted olsun, Resistance, Motorstorm, Warhawk, Heavenly Sword olsun hepsi zaten çöp. 18 PS3 oyunu var ilk iki senede, 8 PS4 oyunu. Gerisi dört işlem, sana bıraktım. Ne cihazmış şu PS4 arkadaş, 8'i 18'den büyük yaptı.

knight0fheaven

9.8.2015 22:37:32

0
Bir kere 720p de oynamak var 1080p de oynamak var. Aradaki fark çok küçük sanan enayidir.

BurayaNerdenÜyeOluyoruz

9.8.2015 22:21:15

0
Yeni çıkacak oyunlara engel olmadığı sürece bence kötü olmaz.

alphe7

9.8.2015 19:35:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: EmuMaster Aslında ps4, ps3 ün upgrade edilmiş hali. Aynı pc upgrade edersinya o hesap. Daha yüksek fps ve daha yüksek çözünürlükte aynı oyunu oynamak için yapılan cihaz. Hatta ve hatta pc bu konuda bir adım önde. Pc de son çıkan oyunu hem high end'ciler hemde 3-4 sene öncesine sahip pc kullanıcılarıda oynayabilir. Ama ps3 sahipleri bir bloodborne oynayamaz. Ps4 çıkalı kaç sene olmuş halen bloodborne dışında adam akıllı oyun bile yok iken, order, dc, infamous ss, adlı oyunların bahsi bile geçmiyor. Daha diyorki "eskiden oynamadığım oyunlar" la kardeşim git bir ps1 al 50-60 lira ps2 al 100-120 lira, ps4 al 400-500 lira, ebayda bu cihazların ilk günki gibi temiz oyunları var sipariş et getirt aldığın remastered oyunları toplasan bu 3 cihaza yaptığın masraf tutmaz. Kaldıki laf olsun diye söylüyorsun oynayacağındanda değil. Bunun dışında dediğim gibi ps4 ve ps3 sahibi dışındaki tüm platform kullanıcılarına sesleniyorum(pc xbox nintendo) ; bu sony'nin beynini yıkadığı zihin kontrolü gerçekleştirdiği adamlarla tartışmayın. Sizi düşman gibi görürler. Makinaya veya firmaya eleştiri yapsanız nerdeyse vatan hainliğiyle suçlanırsınız. Onları bırakın kendi pc yi eleştirip x86 ya geçince deli gibi sevindikleri konsolları ile küçük ama mutlu, ezik ama kinci, konsol ucuz ama oyunu pahalı (psn den kardeşlikle alıyor çocuk yhaaaa) dünyalarında mutlu olsunlar. Ellemeyin onları. Acıyın onlara.
Bende PS3 var. Fakat PS4 bence de oyun konusunda fakir. * Adam akıllı oyun yok * Remastered'lar çok ( ki oyunlar PS3 olduğu ve grafik takıntım olmadığı için daha ucuza oynarım ) * Çıkan bana güzel gelen oyunlar PS3'e de çıkıyor. ( LBP 3, platformlar ve diğerleri gibi. Ayrıca DualShock 4 de takılabiliyor... ) * Çıkan kaliteli oyunlar çok az. * PS Plus ile resmen cep düşmanı oldular ( XBL sistemi X360'da tuttu. Sonra adamlar temeli online oyun ve sosyallik olan bir konsola online için PS+ dediler. Millet en azından iyi oyunlar var derken PS3 için olan hayvani Plus koleksiyonunu yok ettiler. Sonra da her ay paranın karşılığını vermeyecek oyunlar verdiler. ) * PS3'te zaten bedava olan online işine neden hem PS4 alıp hem daha çok para vereyim ki... Gönlüm Wii U diyor. ( Oyunları ağız sulandırıyor... ) Fakat öğrenci olunca ( ve konsol tuzlu olunca ) Bana imkansız aşk gibi bir şey oluyor bir nevi. Xbox One ise platform konusunda biraz fakir bildiğiniz gibi. PS4 bir nevi yüksek çözünürlüklü sosyal tekrar oynatma konsolu gibi geliyor. PC ise çiçekler nasıl su isterse onlarda para istiyor. Yani kısaca PS3 ile yola devam. ( Taki Mm beni yeni oyunlarıyla beni benden alana kadar :D ) Remastered olayı kötü mü? Hayır! Fakat bir oyunu resmen en baştan yapıp birkaç şey ekleyip harbiden o harbiden bumu dedirtecek oyun yapıp o parayı hak etmek var. Bir de PS3'teki oyunun kaplamalarını, görsellerini yenileyip bir de fotoğraf modu ekleyip 130 TL'ye körüklemek var. 2. bahsettiğimi ya uygun fiyata yapsınlar yada yapmasınlar. 1. bahsettiğim şeye kesinlikle tam destek. Ya da trilogy gibi falan. PS3 oyun uyumluluğu zor iş falan diyorlar. Kısmen doğru. Ama sen o konsolu yapansın. Adam kendi konsolunu bilemez mi yani? Hadi bilemedin diyelim. Bu kadar hızlı yığınla remastered nasıl çıkıyor? Bence bu olayı isteler rahatça yaparlar. Fakat bizden daha çok para emmek için bilerek yapıyorlar. Bunu kesin durdurmak gerek zaten. Yoksa 8. nesil remastered ve sosyal nesil olur gider... Zaten bir konsolu körü körüne savunmak saçmalık. Adam para kazanmak için yapıyor. Senin hayırına değil ki. Hadi savunduğu konsol iyi olsa. İkisinde de sorunlar, hatalar, eksikler mevcut. Microsoft ve Nintendo bunu düzeltmeye niyetli fakat Sony parayı gördü oynuyor ne yazık ki. Bunu düzeltmek için tepki göstermemiz gerek fakat hipnotize olmamış insanlar az olunca bu iş biraz zor. Umarım ( inşallah ) bu gidişatı düzeltebiliriz

BSC Misafiri

9.8.2015 17:05:32

+1
PC oyuncuları Ps3 RDR Remastered, Bloodborne için imza topladığı için eleştirileriniz bir anlam ifade etmiyor. Remaster gereksiz diyorsanız RDR yi unutun imza toplamayın, her oyun haberinde pc ye gelsin demeyin

ozi_41

9.8.2015 16:46:18

0
Şurada yazilanlari okuyorumda hakikatten bir gariplik var . Remastered versiyonlar cikiyorsa sizene alma arkadasim neyin tartismasi bu Okuyanda diyecek cihaza ex oyun cikmiyor . Daha tam 2 senesi bitmemis cihazin kac ex oyun cikmis hemde nasil kalite ortalamasiyla Ps3 ub ilk 2 senesine bakin bakalim kac oyun cikmis adam gibi nasil doyumsuz bir nesil yetisiyor boyle

Poustigo

9.8.2015 16:35:10

+1
Remastered'larla geçiştirmiyorlar yahu. Baştan bi oyun yapmak ile, eski bir oyunu yenilemek arasındaki süre farkı yadsınamaz. Tam tersi remastered'larla o iki oyun arasındaki süreyi doldurmaya çalışıyorlar. Tüm Sony işi gücü bırakıp da remastered ekibinde mi çalışıyor sanıyorsunuz. Bir oyunun grafik kalitesi ne kadar üst düzeyse, işçilik de o denli artıyor; bu da süreye yansıyor. Bi de bir nevi Hollywood etkisi, bitti vallahi konular. Sömürüldü, hikayesi "sağlam" oyunlar da senede birkaç taneye kadar düştü. Özel oyunlar da bu sağlam sınıfından olmalı. Remastered'lar artmalı. Remastered'larda türkçe altyazı neredeyse kesin halde olduğuna göre desteklemeliyiz de hatta. Uncharted remastered'ına altyazıyı geç, ilk iki oyuna dublaj falan düşünüyorlar bundan daha güzel ne olabilir. Uzun zaman oldu oynamayalı, oturur tekrar bitiririm. 2'nin hikayesi için bile alınır, beceriyoruz millet olarak dublaj işini. Zevk.

EyesNight

9.8.2015 16:04:18

0
quote:

Orjinalden alıntı: Hulux
quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII Neyin tartışmasını yapıyorsunuz arkadaşlar.. ?! Ben Remasterad çıkmasını destekliyorum ve çıkmayada devam edecek.. Beğenmeyen varsa çıkan oyunları almaz olur biter bu kadar basit.. Buraya PC ile Xbox One oyuncuları gelmesin kapı orda bi zahmet buyrun çıkın.. Meyve veren ağaç taşlanırmış misali Sony'e taş atmayın buyrun defolabilirsiniz arkadaşlar =)
Remastered çıkarıp yeni oyun çıkarmıyorlar kızan buna kızıyor nasıl anlayamıyorsunuz bunu?
Hay ağzın bal yesin ya milletin anlatmaya çalıştığını bir iki kişi anlamış seçmece forum mu olur

Uzayda Bir Nokta

9.8.2015 15:50:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: crash95 Benim anlatmaya calıştığım şey şu; Tabiki remastered güzeldir gelsin, gelmesin demiyorum. Ama aynı oyunu sadece grafiğindeki pürüzleri temizleyip 1080p sabit 60 FPS yapıp da (artık onuda bi zahmet 1080p/60fps yapsınlar değil mi sonuçta ps3 ile ps4 arasında dağlar kadar fark var) piyasaya Yepyeni bir oyunmuş gibi 130 200 gibi fiyatlarla satışa sunman nedir? Sanırsın ki "Ayy adamlar çok ter döktüüüü çok emek harcadılar e artık o kadar olsun canım ehehee". sanki baştan yeni oyun yazdılar oyun çözünürlüğünü yükseltip anti aliasing özelliği ve V-sync koymak zor birşey değil. Siz sanıyor musunuz ki adamlar çok emek harcadı. Hayır onlar için çocuk oyuncağı. SONY şirketini saymazsak, şirket içindeki game designerlerin en az 30 yıllık bir yazılım tecrübesi var üstelik PS4 x86-x64 mimarisi kullanıyor tüm yazılımcıların aşikar olduğu mimari. remastered oyunları 130TL yemi satmak istiyorsun? Mesela God of War 3 remasteredı. PS3te GoW3 sahiplerine bedava verirsin yada çok düşük bir yükseltme ücreti ile sunarsın. (Windows misali) Hiç God of War IIIü olmayanlara satarsın 130tlye. Olay bu kadar basit.
O oyun benim için remastered değil. Yeni bir oyun. Hiç oynamadığım bir oyun. 130 tl bu yüzden çok değil. Oynadığım ps4 oyunlarının %90 ından görsel olarak daha iyi. %100 ündende hikaye olarak daha iyi. 130tl niye vermeyim? Uncharted da öçyle olacak beyond da... Niye vermeyim? 5 para etmez oyunlara 150tl veriyoruz buna mı vermeyeceğiz. :) Ha tabi ps3 de oynayıp ps4 de tekrar oynayacak olanalra yarı fiyatına falan vermeleri lazım bence.

Redunay

9.8.2015 15:30:45

0
Yeni oyunlarda geliyor sorun yok remasteredler gelir alan alır almayan almaz

BSC Misafiri

9.8.2015 15:23:13

-2
Remaster oyunun hiçbir zararı yok, çok faydası var siz anlayamazsınız. Yeni nesil oyunu ana firma yapıyor, Remaster oyunu Bluepoint gibi ikinci firmalara, ekiplere yaptırıyorlar Shadow of the colossus oynadım, The Last Guardian'ı da alacağım. Uncharted collection oynayanlarda Uncharted 4'ü koşa koşa alır... Hepsini tecrübe etmek vd seçenek varken, niye kısıtlama istiyorsunuz?

AnakinHendrix

9.8.2015 15:17:09

+1
Xbox one sahipleri çok şanslı remastered yapacak exc. oyunu kalmadı. Zaten 3 tane oyunları var onlarıda remastered yaptılar

Kreuger

9.8.2015 14:38:25

0
ps4 ü satali cok oldu ,cünkü istediklerimi veremedi ve her yönüyle pahali olusu en basta sebebleri idi .bakin iste yeni bir oyun cikmiyor ps3 oyunlari cilalayip kakaliyor hep oynadigimiz oyunlar o zaman neden ps4 alayim ,ps3 al cok ucuza oyna ben pc deyim oyunlari ucuz , online parasi yok, win 10 dx12 daha da iyi olacak pc

Vernon Schillinger

9.8.2015 14:00:50

-1
İşin ilginci remastered olayını savunanlar,körü körüne savunmaları.Bu ülkeyi tay efendi bu düşüncedeki insanlar sayesinde sömürüyor. Adam akıllı remastered oyun çıkar ve 80-90 lira gibi makul fiyatlara koy,sesimizi çıkarmayız.Hatta destekleriz.Ama sen 2012'de çıkarıp,rezalet bir oyunu 150 liraya satıp.1080p görüntüde getirdiğin oyun gibi oyunları habire satışa çıkarıyorsan niyetinden şüphe ederiz.Microsoft geriye uyumluluk eklentisiyle benim gözümde bu işte galiptir.Microsoft daha cep dostu bir firma gibime geliyor.Windows 10'a ücretsiz geçebilmek bile buna önemli bir kanıt.Sony efendi,kimi kazıklayacağını şaşırmış,çok fazlada güdülecek koyun var.Haklılar...

Guest-E87629FD5

9.8.2015 12:47:31

+3
quote:

Orijinalden alıntı: STMUS Yeni malzeme çıkmıyor artık, filmde de oyunda da eskiye, garanti olana yöneliyorlar.
Kardeşim Sony, PS1 ve PS2 klasiklerini remake yapmıyor, PS3 oyunları cilalayıp dayıyor, bu sinir bozucu.Yoksa PS1 ve PS2 remake oyunlarına herkes deli olur

STMUS

9.8.2015 12:36:06

0
Yeni malzeme çıkmıyor artık, filmde de oyunda da eskiye, garanti olana yöneliyorlar.

crash95

9.8.2015 12:35:03

+1
Benim anlatmaya calıştığım şey şu; Tabiki remastered güzeldir gelsin, gelmesin demiyorum. Ama aynı oyunu sadece grafiğindeki pürüzleri temizleyip 1080p sabit 60 FPS yapıp da (artık onuda bi zahmet 1080p/60fps yapsınlar değil mi sonuçta ps3 ile ps4 arasında dağlar kadar fark var) piyasaya Yepyeni bir oyunmuş gibi 130 200 gibi fiyatlarla satışa sunman nedir? Sanırsın ki "Ayy adamlar çok ter döktüüüü çok emek harcadılar e artık o kadar olsun canım ehehee". sanki baştan yeni oyun yazdılar oyun çözünürlüğünü yükseltip anti aliasing özelliği ve V-sync koymak zor birşey değil. Siz sanıyor musunuz ki adamlar çok emek harcadı. Hayır onlar için çocuk oyuncağı. SONY şirketini saymazsak, şirket içindeki game designerlerin en az 30 yıllık bir yazılım tecrübesi var üstelik PS4 x86-x64 mimarisi kullanıyor tüm yazılımcıların aşikar olduğu mimari. remastered oyunları 130TL yemi satmak istiyorsun? Mesela God of War 3 remasteredı. PS3te GoW3 sahiplerine bedava verirsin yada çok düşük bir yükseltme ücreti ile sunarsın. (Windows misali) Hiç God of War IIIü olmayanlara satarsın 130tlye. Olay bu kadar basit.

PSBoy

9.8.2015 12:28:42

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Doctor Strange Ya ben yazdığımı anlamıyorum ya da siz. Ben size Remastered gelmesin o oyunları oynamayın demiyorum. Gelsin de arkadaşım adamlar yeni nesil için oyun çıkarmak yerine paralarını bu oyunlardan kazanıyorlar. Bunun nesi güzel ya? Ciddi olarak kazıklanmaya bu kadar alıştığınızı hiç bilmiyordum. Utanmadan 130 tl uygun diyorsunuz. Size 60 tlye satılması gereken old gen oyunları kazık sokarak 130'a sattılar . Ne yeni grafiklerinden bahsediyorsunuz? Adamlar sadece PS4'E az masrafla ayarlıyor sonra kazığı sokuyor. Ben ömrüm boyunca böyle bir şey görmedim. Yasal kazıklama. PS4'ün hakiki Remastered oyunu Ratchet And Clank dir. Oyunu baştan remake yaptılar Onu yapamıyorsan niye sadece God of War 3'ü 40 dolardan satıyorsunuz ki? Sony gidip Remastered oyunlarla ve 3. Parti anlaşmalar yapmaya devam edene kadar Microsoft VE Nintendo bu boşluktan yararlanarak zaten zor durumda olan Sony'yi daha da zor durumda bıraktırmazlar İnşallah.
Altına imzamı atarım bu yorumun.Hayır madem remastered oyun yapmak istiyorsunuz dediğiniz gibi Ratchet and clank gibi yapın.Şahsen God of War 3'ün remastered versiyonu rezil olduğunu düşünüyorum adamların tek yaptığı şey 1080p 60fps yapmak ne texture geliştirmesi var ne ekstra içerik hiçbir şey yok.Sırf para kazanmak için yapılmış bir hamle.Hani hatırlıyorumda PS4 duyurulduğunda Sony'e övgüler diziyorduk.Oyuncu dostu diyorduk aha işte şimdi anlaşıldı neden öyle davrandıkları.Rekabet.Microsoft karşısında daha iyi durabilmek adına böyle davrandılar sonra ekmeğini yediler ancak anladığım kadarıyla bir rehavet söz konusu şu anda.Sanki artık bizi kimse durduramaz dermiş gibi hareket ediyorlar.Microsoftsa bozulan imajını Phil Spencer ile kurtardı şu anda bence.Geriye uyumluluk harika exc.ler daha kaliteli Live yani online tecrübe daha kaliteli Live oyunları.Umarım Sony bu durumun farkına varır.

Guest-E87629FD5

9.8.2015 12:26:43

+1
Hapı yuttuk desenize :((((

Wey-Yu

9.8.2015 12:15:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII Neyin tartışmasını yapıyorsunuz arkadaşlar.. ?! Ben Remasterad çıkmasını destekliyorum ve çıkmayada devam edecek.. Beğenmeyen varsa çıkan oyunları almaz olur biter bu kadar basit.. Buraya PC ile Xbox One oyuncuları gelmesin kapı orda bi zahmet buyrun çıkın.. Meyve veren ağaç taşlanırmış misali Sony'e taş atmayın buyrun defolabilirsiniz arkadaşlar =)
Remastered çıkarıp yeni oyun çıkarmıyorlar kızan buna kızıyor nasıl anlayamıyorsunuz bunu?

EmuMaster

9.8.2015 12:12:31

0
Aslında ps4, ps3 ün upgrade edilmiş hali. Aynı pc upgrade edersinya o hesap. Daha yüksek fps ve daha yüksek çözünürlükte aynı oyunu oynamak için yapılan cihaz. Hatta ve hatta pc bu konuda bir adım önde. Pc de son çıkan oyunu hem high end'ciler hemde 3-4 sene öncesine sahip pc kullanıcılarıda oynayabilir. Ama ps3 sahipleri bir bloodborne oynayamaz. Ps4 çıkalı kaç sene olmuş halen bloodborne dışında adam akıllı oyun bile yok iken, order, dc, infamous ss, adlı oyunların bahsi bile geçmiyor. Daha diyorki "eskiden oynamadığım oyunlar" la kardeşim git bir ps1 al 50-60 lira ps2 al 100-120 lira, ps4 al 400-500 lira, ebayda bu cihazların ilk günki gibi temiz oyunları var sipariş et getirt aldığın remastered oyunları toplasan bu 3 cihaza yaptığın masraf tutmaz. Kaldıki laf olsun diye söylüyorsun oynayacağındanda değil. Bunun dışında dediğim gibi ps4 ve ps3 sahibi dışındaki tüm platform kullanıcılarına sesleniyorum(pc xbox nintendo) ; bu sony'nin beynini yıkadığı zihin kontrolü gerçekleştirdiği adamlarla tartışmayın. Sizi düşman gibi görürler. Makinaya veya firmaya eleştiri yapsanız nerdeyse vatan hainliğiyle suçlanırsınız. Onları bırakın kendi pc yi eleştirip x86 ya geçince deli gibi sevindikleri konsolları ile küçük ama mutlu, ezik ama kinci, konsol ucuz ama oyunu pahalı (psn den kardeşlikle alıyor çocuk yhaaaa) dünyalarında mutlu olsunlar. Ellemeyin onları. Acıyın onlara.

EyesNight

9.8.2015 11:43:30

+1
Ya kardeşim yeni oyun görmek herzaman daha iyidir ya bu tartışılmaz bile benim ps4 ümde remastered görmek istemiyorum daha fazla exc istiyorum hakkımdır adam gelip bana geçmişte olan bir oyunu yenileyip sunuyor vede pahalıya sunuyor bunun nesi güzel oynamamış adamdan banane oynasaydın zamanında ona bakarsan ps1 zamanında ben bir çok oyunu kaçırdım ozaman adamlar onları bana remastered yapsın bunedir soygun başka hiçbir çıkar yolu yok ha oyun 60tl bilemedin 80tl den çıkar ozaman adı başka yok sen 100 tl ve üstü çıkarırsan adı soygun

Grasyas01

9.8.2015 11:29:50

0
Gow 4 şart

Uncy

9.8.2015 10:52:01

+1
#Yeterbesony

Return to Monke

9.8.2015 10:12:37

+1
Ya ben yazdığımı anlamıyorum ya da siz. Ben size Remastered gelmesin o oyunları oynamayın demiyorum. Gelsin de arkadaşım adamlar yeni nesil için oyun çıkarmak yerine paralarını bu oyunlardan kazanıyorlar. Bunun nesi güzel ya? Ciddi olarak kazıklanmaya bu kadar alıştığınızı hiç bilmiyordum. Utanmadan 130 tl uygun diyorsunuz. Size 60 tlye satılması gereken old gen oyunları kazık sokarak 130'a sattılar . Ne yeni grafiklerinden bahsediyorsunuz? Adamlar sadece PS4'E az masrafla ayarlıyor sonra kazığı sokuyor. Ben ömrüm boyunca böyle bir şey görmedim. Yasal kazıklama. PS4'ün hakiki Remastered oyunu Ratchet And Clank dir. Oyunu baştan remake yaptılar Onu yapamıyorsan niye sadece God of War 3'ü 40 dolardan satıyorsunuz ki? Sony gidip Remastered oyunlarla ve 3. Parti anlaşmalar yapmaya devam edene kadar Microsoft VE Nintendo bu boşluktan yararlanarak zaten zor durumda olan Sony'yi daha da zor durumda bıraktırmazlar İnşallah.

Firaristt

9.8.2015 09:40:41

0
130lira ucuz mu? Pc'de en baba oyun 100 lira. Çoğu 50-80 lira. 80 alsak ortalamayı 50TL oyun başına daha ucuz. Eski oyunları da sorunsuz açabildiğimiz hesaba katılırsa pc dah ucuza geliyor sanki. Exc oyunlar için de ileride 2.el alır oynar satarım konsolu. Konsolun ömrü boyunca 50 oyun alınacak olsa sırf oyunlar arasındaki fiyat farkından bir oyun bilgisayarı alacak kadar para çıkar. Kusura bakmayın ama resmen yolmaya bakıyorlar

IcyTea Lemon

9.8.2015 09:22:55

+1
Valla konsol alacak olsam, düşünmeden xbox one alırdım. Açıkcası daha iyi durumda ps4 e göre

Uzayda Bir Nokta

9.8.2015 08:06:19

-2
Arkadaşlar ne kadar saçma konuşuyorsunuz ya. Bu remastered ne kadar güzel bir şey bence. Benim hiç ps3'üm olmadı ve bu saatten sonra da almam. Fakat uncharted serisi, beyond, the last of us gibi oyunları oynamayı o kadar çok istiyordum ki. PS4 e the last of us çıkınca çok sevindim ve aldım. Çokta memnun kaldım. Remasteredler benim gibi oynayamayanlar yada oynamaya doyamayıp tekrar daha kaliteli haliyle oynamak isteyenler için. Paran yoksa ps4 alma zaten. Varsa da bedava olsun diye ağlama. Adamlar babamızın hayrına çıkartmıyorlar oyunları.

crash95

9.8.2015 07:40:36

+1
Buradan SONY yetkililerine sesleniyorum (her ne kadar boş bir haykırış olsada) Madem Remastered oyunları sunmak istiyorsunuz, siz önce yaptığınız oyunların Remasteredlarını ücretsiz sunun. ben PS3te the Last of Us, GoW3 ve daha birçok exc. oyuna o kadar para vermişim (ülkemizdeki oyun fiyatları da malum) ben ne diye aynı oyuna tekrar o kadar parayı bayayım? Yeni özellik yok bir farklılık yok sadece PS4 e uyarlanmış hali. E tamam madem GoW 3 Remastered yaptın, god of war saga collection ın remastered sürümünü yapaydın ya. Tüm GoW serisini PS4 e getireydin ya.

Havya Makinesi

9.8.2015 07:18:03

+1
quote:

Orijinalden alıntı: moirathia Arkadaşlar olaya bu kadar acımasız niye bakıyoruz ? Örnek veriyorum ben x360'tan ps4'e geçtim. Last of Us oynamamıştım. Şu anda yeni çıkan aaa bir oyun raflarda 250? iken god of war remastered 130? civarlarında çıktı. Adamlar daha düşük fiyatlardan çok sevilen oyunları yeni nesilde yakalasın insanlar diye çıkartıyorlar. EA GAMES in dlc politikasının tam bir sorgunculuk olduğuna hem fikiriz. Bu bir yolma taktiği fakat last of us gibi efsane bir projenin ps4 te olması niye rahatsız etsin ki oynayan almayacak zaten. Bırakın oynamamışlar da oynasın.
kardeşim last of us tamamda diğerlerinin bku çıktı

Funder

9.8.2015 05:27:55

0
Batman Arkham serisi Remastered gelirse tadından yenmez.

Persona_Non_Grata

9.8.2015 04:36:35

-2
Uncharted: Nathan Drake collection gelecek , bir de heavy rain gelse yemede yanında yat.

BlackBeasT

9.8.2015 04:05:32

0
PS3 oyunlarını PS4'de 1k/60fps yapması iş değil, PS5 çıktığında PSRemastered oyunları 4k yapar yine satar PS5 geriye uyumu ile PS4 exc oyunları Remastered yapmaz heral Bu jenarasyonu sanki çabuk bitirmek istiyorlar gibi Remastered daya Multi platform oyunlar ile oyala, söz verilen exc. oyunları önümüzdeki 1-2 sene içinde çıkar gide.. PS1-2-3 dönemlerinide yaşadık gördük ama bööle Remastered dönemi görmedik, görmüş olduk...

Mactavish-

9.8.2015 03:37:23

0
Demon Souls u remastered yapsınlar sıkıntı yok. Yeni excler gecikti baya. Şuan oyun kıtlığı var uzun ömürlü oyun da yok. Daha oyunlar gelmeden remastered duymak sinir bozucu ama, hani oyun çıkmadan dlc duyurmak gibi. 2016 yılında 4 güzel oyun geliyor daha sonra ileride ki zamanlar için GT7 Gow4 TLOU2 Quantic ve Sucker punch yeni ip yapıldığı biliniyor. Bunları aksatmasalar remastered lar için sıkıntı yok.

BSC Misafiri

9.8.2015 02:20:35

0
bazı kişiler remastered ı destekliyor bazıları desteklemiyor ama eskiden gidip activision a hırsız derdim cod çıkardıpı paralı camo tarzı şeyden ama sony 50$ ps plus satıyor ve en az 20 milyon kullanıcı var desek aşırı büyük bi para ediyor yeni exc yapıcağına remastered yaparak insanları soymaya devam ediyor

BSC Misafiri

9.8.2015 02:20:30

0
la The Last of Us 2 çıksın başka bişiy istemiyorum ya

2K

9.8.2015 02:19:10

0
Çok tepki geliyor ama sonuçta isteyen almak zorunda değil ve forumdaki çoğu arkadaş zaten bir kaç platforma sahip olduğu ve konsol geçmişi olduğu için Remastered gelecek oyunları oynamış olabilir ama direk PS4 ile başlayan arkadaşlar var onlar için iyi bir olanak oluyor. Kaldı ki insan bazen eski nesilde oynadığı oyunları bile oynamak istiyor ama konsolu bozulduğu yada sattığı için oynayamıyor örneğin yakın zamanda God of War 3 PS4 için çıktı ve yeni oyunların hepsinden daha fazla ve daha keyif alarak oynadım önceden oynamış olmama rağmen. Bazı arkadaşlar Remastered oyunlara emek harcandığı için yeni oyunların önü kesiliyor diye düşünebilir ama pek ihtimal vermiyorum zaten çok büyük grafik farkları olmuyor çözünürlük ayarlayıp ekstra DLC'leri sunup veriyorlar zaten.

Mr xXx

9.8.2015 02:17:00

0
Ben konsol camiasına yeni girdim. benim için çıkacak her oyun yeni oyun.. lakin bu diğer oyunların hepsini bitirmiş olan oyuncular için bu yapılmaz, ayıp ayıp yeni ip çıkar veya ne bileyim devam oyunu yap.. En basitinden kocaman 3 yıl oldu hala adam akıllı konsola özel yarış oyunu yok.. Grand turismo hala gelmedi.. bunlar ya oyun yapmayı bilmiyor yada hayatında hiç dayak yememiş!!

BSC Misafiri

9.8.2015 01:51:25

0
Metal Gear Solid 4:Guns of Patriots oynadığım en iyi oyunlardan biriydi tartışmasız.Remastered versiyonu çıkarsa şahane olurdu.

BSC Misafiri

9.8.2015 01:51:19

-1
quote:

Orjinalden alıntı: EyesNight
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: gamerasi Oynamadığım bir oyunu, ya da oynayıp sevdiğim bir oyunu, daha iyi içerik ve gelişmiş görsellerle oynamak isterim. Alan memnun satan memnun. Sizi geren ne ?
Onları geren pcye çıkmaması.Biliyorlar çünkü o oyunların hiçbir zaman pcye çıkmayacağını
Kendini avutma vol 250 kardeşim pc ye çıkmasın ben ps4 alamıyormuyum ki benim evde var ama sende yok
Sizin derdiniz bu oyunları konsolda oynamak değil ki pc de oynayamamak.Siz illa pcde oynayacağım diye tutturuyorsunuz olmayınca da dayıyorsunuz çamuru.Microsoft yapınca ses seda yok neden çünkü biliyorsunuz o oyun pcye de gelecek ama iş Sony olunca çıkmayacağını bildiğinizden çamur at izi kalsın.Yalansa yalan de hadi.

Wayward Son

9.8.2015 01:30:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: moirathia Wayward son ben 130 tl diye sevinmedim. Son çıkan aaa oyunlarıyla aynı fiyattan koymuyorlar. Niyetleri ortada anlamında söyledim onu. He bu arada ben de oyun takas ediyorum ya da amerikadan gamestop tan alıyorum fakat 90 tl ye witcher iyiymiş. Suriyeden eşeklerle mi getiriyorlar ? 50$ sıfırı.
PC. Suriye'den ancak sürekli üreyen arap geliyor.

Mar00N

9.8.2015 01:19:46

0
Niye bukadar acımasızsınız anlamıyorum? Ps3 te exc oyunları fazla oynayamamıs biri olarak ps4 e gelmesine seviniyorum. Ps3 te oynayamayanlar ps4 te oynucak işte daha ne.

aLdacTrack

9.8.2015 01:19:32

+1
quote:

Orijinalden alıntı: NoxchiBorz

Çok güzel haber kardeşim.İlk çıktığında anlayamamıştım ingilizce olduğu için ama, yeni versiyonunu Türkçe çıkarırlar diye umuyorum.
Aynen bende türkçe çıkacağını umuyorum, umarım düşündüğümüz gibi olur :)

EyesNight

9.8.2015 00:43:18

0
Aynen ha kimsede demiyor geriye uyumluluk getir sony herkes para vermeye hazırmış yolunacak kaz varsa lest go durduğun kabahat

MDugur

9.8.2015 00:41:32

0
Sorun olmaz bence. Sonuçta benim PS3'te oynadığımı kalkıp bana zorla aldıracak değiller ya. Oynamayanlar için iyi bir şey. Ayrıca Türkiye için bir diğer iyi tarafı eski exc. oyunlar Türkçe geliyor daha ne olsun.

EyesNight

9.8.2015 00:41:13

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: gamerasi Oynamadığım bir oyunu, ya da oynayıp sevdiğim bir oyunu, daha iyi içerik ve gelişmiş görsellerle oynamak isterim. Alan memnun satan memnun. Sizi geren ne ?
Onları geren pcye çıkmaması.Biliyorlar çünkü o oyunların hiçbir zaman pcye çıkmayacağını
Kendini avutma vol 250 kardeşim pc ye çıkmasın ben ps4 alamıyormuyum ki benim evde var ama sende yok

skullomania

9.8.2015 00:21:54

0
fight night champion

emre1393

9.8.2015 00:08:24

+1
İyi oyunların remastered olarak çıkmasını ve oynayamadığım oyunları ps4 te oynamak istiyorum

orh01

8.8.2015 23:53:26

0
Heavy Rain ve Uncharted collection gelirse kaçırmam

s4hacioglu

8.8.2015 23:52:57

0
Konsola yeni nesilde başlayanlar için güzel haber ama bana bıkkınlık verdi artık. Hakketen yeni nesil remastered nesli oldu.

HaLoPlgr

8.8.2015 23:52:57

+2
quote:

Orjinalden alıntı: aLdacTrack Heavy Rain ve Beyond Two Souls'un önümüzdeki dönemlerde Ps4'e geleceğini Sony duyurmuştu hocam :)
Çok güzel haber kardeşim.İlk çıktığında anlayamamıştım ingilizce olduğu için ama, yeni versiyonunu Türkçe çıkarırlar diye umuyorum.

Orod-Dain

8.8.2015 23:39:55

+1
Ps3'ün son döneminde çıkan bir çok İyi oyunu kaçırmıştım. Şu an zevkle Last Of Us oynuyorum. Abartılmadığı sürece kaliteli exc oyunlara remastered yapılabilir bence. Ya da 3. Parti önemli klasiklere yapılabilir. İlk Mafia oyununa Remastered yapılmasını kim istemez mesela?

The.Prodigyy

8.8.2015 23:33:59

0
Madem böyle bir halt yiceksin adam akıllı yap bari PSN den koyarsın oyunları digital olarak satarsın çok cüzi bir rakamla isteyen oynar.Sony herşeyi çok iyi yapıyor ama ince düşünemiyor biraz daha ince düşünmek lazım oyuncu dostu olmak lazım

Problem33

8.8.2015 23:20:19

0
Benim gibi konsola ps4 ile başlayan arkdaşlar için çok güzel bi olay. Normal oyunların fiyatlarından ucuz olmasına rağmen yeteri kadar ucuz değiller. Biraz daha ucuz olması lazım. Şunuda söyleyim sonyı eleştirenlere soruyorum hangi firma kendi oyunlarının hepsinde türkçe alt yazı yaptı. ülkemize yatırım yapıyor adamlar...

ygultekin82

8.8.2015 22:44:42

+1
Soygun,.....sizlik. Keşke alternatif iyi bir konsol olsa.Dakikasinda geçerim. Ah ms ah,hep senin bıraktığın boşluk yüzünden geliyor bunlar başımıza. Hayatımızın en az 6 yılı az exc.oyun ile geçip gidiyor.

BSC Misafiri

8.8.2015 22:14:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: emrahcey Sevindirici bir haber , 2015 yılında playstation 4'e özel çıkan oyunlar ... The Order: 1886, Blood Bourne,God of War III Remastered,Until Dawn,Everybody’s Gone to the Rapture , Yıl 2016 gösterdiğinde oyun sayısı yine 2015 benzeri olacak gibi... Bu yüzden sevindirici bir haber hiç olmazsa PS3'ün efsane oyunlarının remastered olarak yayınlanması...
(((Tearaway Unfolded ))) unutmayalım o da gelecek ay çıkıyor ama nedense hiç oyun çıkmıyor demek bazılarının daha kolayına geliyor. Remaster oyunlar içinse isteyen alır isteyen almaz, ben almayacağım ama olayı büyütmekte anlamsız. Ps3 oyunlarını ps4 üzerinden çalıştırmak büyük bir problem bunu The Last Guardian'ın yapımcısı da söylemişti TLG'yi ps4 üzerinde resmen sıfırdan oluşturduklarını söylemişti bir makalede.

BSC Misafiri

8.8.2015 22:14:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: gamerasi Oynamadığım bir oyunu, ya da oynayıp sevdiğim bir oyunu, daha iyi içerik ve gelişmiş görsellerle oynamak isterim. Alan memnun satan memnun. Sizi geren ne ?
Onları geren pcye çıkmaması.Biliyorlar çünkü o oyunların hiçbir zaman pcye çıkmayacağını

gamerasi

8.8.2015 22:03:12

0
Buradaki mantık çok basit firmalar kar hesabı yapar. Gow 1 ve Gow 2'yi remaster yapamazlar, olsa olsa bunlar remake olmak zorunda. Örnek Final Fantasy 7. Gow 1 ve 2'yi remaster yapmak için o ehliyete sahip firma ve bütçe ayarlamak zor. Kilzone 2'nin multisini beğenen çok olduğu için yazdım.

fuatfui

8.8.2015 22:02:09

+1
Ps3 ve ps4 sahibiyim. Last of us ilk duyurulduğunda çok beğendim ama almadım :) öyle de bir huyum var. İlk yorumları görmeden almam. Sonra Naughtydog yapımcıları ps3ün sınırlarını zorladık ama bu oyun ps4 te daha iyi olurdu. Yeni nesle yapmak isterdik dedi, ben de şimşek çaktı. velhasıl last of us'ı 4 te bitirdim. Beyond two souls :) tahmin ettiğiniz gibi beklemede. Çıkınca alırım. Adventure tarzını severim. Remastered iyidir yani. Ha exc yok diyorsunuz 3. Parti oyunlarda gayet güzel. Hatta exc den de güzel olanlar var. Bazı arkadaşlar sanki remastered oyun alırken onlardan borç isliyormuşuz gibi davranıyor :D gerek yok böyle şeylere. Adamlar satmasa zaten çıkarmaz.

deadlight54

8.8.2015 21:53:19

0
PS4 almayı ciddi şekilde düşünüyordum fakat bu açıklamadan sonra PS4'ten uzak dururum. PS3'den PS4'e geçen kullanıcılar sizden yeni exc. oyunlar bekliyorlar, remastered oyunlar değil. Ben mesela PS3 alamadım ve tüm exc. oyunlarını oynayamadım. Benim gibi oynayamayanlar varsa güzel bir fırsattır fakat oynayanlar için hiç hoş olmayacaktır. Birde $60'dan satarsan daha da işler kızışır, remastered oyunun değeri en fazla 20 veya 30 dolar. Bu arada geriye uyumluluk olsa keşke demiş bazı arkadaşlar. Bu maalesef ki imkansız. PS3 Cell mimarisini kullanıyor, PS4 ise PC mimarisini kullanıyor. PS3 dönemlerini hatırlayın, PS3'e oyun yapmanın zor olduğu ve daha fazla optimizasyon istediğini. İstese Sony geriye uyumluluğu getirebilir mi? Getirebilmesi mümkün fakat çok sancılı ve acılı bir süreç doğacaktır. Diğer bir taraftan da PS Now'a yaptığı yatırımlar havada kalacaktır.

Hoid

8.8.2015 21:45:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi Şimdi bildiğiniz gibi ya da bilmeyenler için söyleyelim. Uncharted: The Nathan Drake Collection'ı Bluepoint Games yapıyor. Naughty Dog Uncharted 4 ile ilgileniyor. Burada sorun var mı ? Resistance Trilogy Remaster Motorstorm Trilogy Remaster Demon's Souls Killzone 2 INfamous 1 and 2 remasters Bunları isteyen binlerce oyuncu var. Ortada sorun yok, sorun bilgisiz oyuncu kesiminde.
Listede bir tek Killzone 2 olmamış onunda tek olarak gelmemesi lazım . Demon Souls da ise zaten 1 tane oyun var diğerlerine zaten kimse bir şey demez . Bizim kızdığımız nokta şu madem Remastered yapıyorsun GoW gibi bir oyuna neden 1. oyunla başlanmıyorda son oyun ile başlanıyor ? Serinin son oyununu remastered olarak getirmenin mantığı nedir . Ascensionu saymıyorum zira o garip gurup bir oyundu benim için . Zaten GoW halen güzel gözüken bir oyundu sen bunun neyini Remastered yaptın da millete sundun diyoruz biz . Bizim amacımız üzüm yemek fakat bunlar zorla bağcıyı dövdürüyor . Hatta Remasted yapmışken PSP ye çıkan GoW oyunlarını da ekle pakete efsanevi bir paket olsun yine milyonlarca satar fakat SONY bizlerden farklı düşünüyor yakında GoW 2 nin Remasterdını duyurursa şaşırmam ben . Sen ne düşünüyorsun SONY haklı mı şimdi Remastered politikasında ?

cikopelo

8.8.2015 21:40:50

0
Benim gibi ps3 almayip ps4 ile konsola girisenler icin 10 numara olay bu remasteredlar. Adamlar kafanıza silah mi dayiyor alın diye istemeyen almaz. Keske MGS4 Guns Of The Patriots gelse.

Nicolae

8.8.2015 21:33:51

0
Killzone paketiyle Gran Turismo getirse fena olmaz hani

EyesNight

8.8.2015 21:25:56

0
Sony para istiyor para remastered yeter vallah yeter yeni ip duyurmaktan mı korkuyor nedir bu

YeniCherry77

8.8.2015 21:25:26

+2
Heavenly Sword gelmesini isterim.

gamerasi

8.8.2015 21:12:36

0
Şimdi bildiğiniz gibi ya da bilmeyenler için söyleyelim. Uncharted: The Nathan Drake Collection'ı Bluepoint Games yapıyor. Naughty Dog Uncharted 4 ile ilgileniyor. Burada sorun var mı ? Resistance Trilogy Remaster Motorstorm Trilogy Remaster Demon's Souls Killzone 2 INfamous 1 and 2 remasters Bunları isteyen binlerce oyuncu var. Ortada sorun yok, sorun bilgisiz oyuncu kesiminde.

_CHARLOTTE_

8.8.2015 21:03:45

0
Demon's Souls Remastered

ŞokBıçaklıZed

8.8.2015 20:51:45

+1
Ps4 beni ilgilendirmiyor ama vita beni sıkmaya başladı artık killzone mercenary de adamlarla akraba olduk artık batman gow fifa 15 geriye oyun kalmadı aaa tarzı gow dediğimde psp için çıkarılmış oyunlar psn den o şekilde aldım artık vitaya da yatırım yapmalı sony vitaya da gelmeli remastered bazı oyunlar kuzu kuzu yatmaya başladı artık konsol

gamerasi

8.8.2015 20:46:44

+1
Oynamadığım bir oyunu, ya da oynayıp sevdiğim bir oyunu, daha iyi içerik ve gelişmiş görsellerle oynamak isterim. Alan memnun satan memnun. Sizi geren ne ?

BSC Misafiri

8.8.2015 20:37:39

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: Y@KI$IKLII Neyin tartışmasını yapıyorsunuz arkadaşlar.. ?! Ben Remasterad çıkmasını destekliyorum ve çıkmayada devam edecek.. Beğenmeyen varsa çıkan oyunları almaz olur biter bu kadar basit.. Buraya PC ile Xbox One oyuncuları gelmesin kapı orda bi zahmet buyrun çıkın.. Meyve veren ağaç taşlanırmış misali Sony'e taş atmayın buyrun defolabilirsiniz arkadaşlar =)
Sony koyunlarla guru duyuyor.
Dostum mesele alıp almamak değil sonuçta remasted havadan inme gelmiyor bi zaman alıyor oyun stüdyosunun,onla uğraşacağına yeni ip ler çıkarsınlar kardeşim yeteri kadar oynadık playstation 3 de oynamayanlarda bi zahmet ps3 alsın yada net üzerinden oynama servisi gaika mıdır ne var orda oynasın(tamam geriye uyumluluk olması imkansız ama dediğim gibi now servisi var),sony giddikçe saçmalamaya başladı

emrahcey

8.8.2015 20:24:28

0
Sevindirici bir haber , 2015 yılında playstation 4'e özel çıkan oyunlar ... The Order: 1886, Blood Bourne,God of War III Remastered,Until Dawn,Everybody’s Gone to the Rapture , Yıl 2016 gösterdiğinde oyun sayısı yine 2015 benzeri olacak gibi... Bu yüzden sevindirici bir haber hiç olmazsa PS3'ün efsane oyunlarının remastered olarak yayınlanması...

İdrak İstimlak

8.8.2015 20:20:01

+3
Yeni nesil oyunların yaninda gelse sorun yok ama ortada adam gibi yeni nesil exc. oyun da yok. Elestirenler bu noktada hakli. Yalniz geriye donuk uyumluluk xbox ta oldugu gibi gelemez. Xbox 360 ta x86 tabanli, xbox one da x86 tabanli olmasina ragmen tam destek verilememesi gibi bir durum olmasina ragmen PS3 ile PS4 un fakli mimarilerine ragmen böyle bir beklentiye girmek yanlis olur.

beşiktaşk07bjk

8.8.2015 20:08:56

+1
sağolsunlar ps4 ü olmayanlar, ps4 oyuncularını düşünüyor :)) çok naziksiniz. bütün dertleri şu resimdeki gibi kaliteli exclusive oyunlarını oynayamamaları , ah canlarım :(

aLdacTrack

8.8.2015 20:06:56

+1
quote:

Orijinalden alıntı: NoxchiBorz Yap Heavy Rain'i al paramı ;)
Heavy Rain ve Beyond Two Souls'un önümüzdeki dönemlerde Ps4'e geleceğini Sony duyurmuştu hocam :)

psxsp

8.8.2015 19:59:13

-1
kusura bakmayın ama bu oyun siteleri ve isimin vermicem diğer sitenın cok fonboy editörler mecut buda söz düellasına millet cekiyor relax editörler relax bazi videolara bakıyorum editörler ps4 övüyor ama diğer konsolları cok fena kötülüyor bunu farkettım sen bi oyun editörsun ve donanım editörüsün ps4 ve xbox bi oyun konsolu xbox ülkemize resmi olrak yenı girenbi konsol xbox konsolu sadece oyun konsolundan ziyade tam bir eğlence konsolu olmus ülkemizde bazı uygulamalar desteklenmıyor bu sene xbox oyunlar ps4 oyunlarına karsı daha fazla oyun cıkartıyor ve 2016 senesinede bazı oyunları acıkladılar BSC EKİBİNE İYİ CALISMALAR sizlerede iyi eğlenceler

qqqqrpppp

8.8.2015 19:56:47

0
tek isteğim rockstar bulaşmasın şu remastered furyasına.sadece para say ve yeni oyun çıkar rockstar bu halinle aşığım sana :D de bully 2 ya da rdr 3 ü duyur artık :S

# Ace #

8.8.2015 19:53:31

+1
Siren, Mgs 4, Demon's Souls, Heavenly Sword vs. gelecek oyunlar bunlar ise gözüm kapalı evet, destekliyorum. Onun haricinde para tuzağı.

B.M.W

8.8.2015 19:48:07

0
Gerçek bir remastered istiyorsa Crash Bandicoot serisine yapsın

orangeblu

8.8.2015 19:46:54

0
quote:

Orijinalden alıntı: moirathia Arkadaşlar olaya bu kadar acımasız niye bakıyoruz ? Örnek veriyorum ben x360'tan ps4'e geçtim. Last of Us oynamamıştım. Şu anda yeni çıkan aaa bir oyun raflarda 250? iken god of war remastered 130? civarlarında çıktı. Adamlar daha düşük fiyatlardan çok sevilen oyunları yeni nesilde yakalasın insanlar diye çıkartıyorlar. EA GAMES in dlc politikasının tam bir sorgunculuk olduğuna hem fikiriz. Bu bir yolma taktiği fakat last of us gibi efsane bir projenin ps4 te olması niye rahatsız etsin ki oynayan almayacak zaten. Bırakın oynamamışlar da oynasın.
Remastered adıyla yeniden çıkaracağına geriye uyumluluk yapsın microsoft gibi. E taibi öyle yapsalar nasıl fazla para kazanacaklar demi. Xbox one sahipleri bu sistem sayesinde 15-20 liraya oyunu edinip oynayabilecekken ps4 sahipleri remastered saçmalığına 150 lira veriyor. Kusura bakmasınlar ama bu sony'nin paragözlüğünü gösterir. Üstelik her oyunu da oynayamıyoruz. Hangi oyun çıkarsa o oynanabiliyor. Mesela xbox one sahipleri rdr oynayabilecekken ps4 sahipleri oynayamayacak. He bunları xbox'ı övmek için söylemiyorum çünkü ps4 sahibiyim ve xbox one'ım yok. Ama acı gerçekler bunlar malesef.

Quirah

8.8.2015 19:43:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely

Demek istediğim başka bir konsoldan gelmiş veya sıfırdan konsol almış kişiler içindi ama zaten Ps NOW'da da bu özellik var diye biliyorum ben, yanlışsam düzeltin lütfen.
http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Sony_PS4e_Geriye_Uyumluluk_Ozelligi_Getirmeyi_Dusunmuyor-79228.htm Farkı burada anlatmıştım zamanında

stun

8.8.2015 19:43:03

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son Oha adam remastered oyunun fiyati 130 TL diye sevinmis. Kardes biz Witcher, MGS gibi oyunlari 90 TL'ye aliyoruz. Nerenin koyunusun sen?
ben senin burda konsolcu oldugunu biliyorum.. sonra yeni ekran kartı falan aldın.. yazıp durdun .. ekran kartı aldım vs vs :D böyle bir u dönüşü yoktu .. bir kaç sene öncesiydi heralde :D remastered oyunların gelmesi bence gram sorun teşkıl etmıyor.. oynamayan insana o oyun yeni bir oyun aslında.. şimdi rdr gelse yeni nesle.. oynamış olan herkeste gider alır oyunu.. yeni exclusive bizde istiyoruz..e3 tekı duyuruları da gördük.. sony last guardian' la horizon u duyurdu.. uc4 oynanış videosunu da gördük.. last of us 2 nin yolda oldugunu biliyoruz.. sony her zaman exc tarafında çok çabaladı.. the order hayal kırıklıgı olsada bloodborne konsol sattıran bir oyundu..

StrangerLovely

8.8.2015 19:40:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: Quirah
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely

İyi güzel de kardeşim geriye uyumluluk zaten PS Now ile gelecek ki onlar da bedava değil zaten, Microsoft bedava mı verecek ki x360 oyunlarını da o koyunluk olmayacak? Kafanız güzelmiş gerçekten.
Eğer oyuna Xbox 360'ta sahipseniz Xbox One'da oynamak için para vermeyeceksiniz. Olayın kazancı bu işte niye bedava oyun dağıtılsın?
Demek istediğim başka bir konsoldan gelmiş veya sıfırdan konsol almış kişiler içindi ama zaten Ps NOW'da da bu özellik var diye biliyorum ben, yanlışsam düzeltin lütfen.

The_Rahip

8.8.2015 19:37:36

0
Geri uyum diyecegim ama "Psn ID ve bolge degisiminde" server gider diyen bir Yoshida ile zor be.

HaLoPlgr

8.8.2015 19:27:09

+2
Yap Heavy Rain'i al paramı ;)

Return to Monke

8.8.2015 19:25:25

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

Microsoft'un Oyunlarıda bana hiç mi hiç hitap edmiyor ScaleBound combo'lu skilli dövüş bekliyorum ama yok diğer oyunları zaten fasafiso . (Quantum Break Hariç) Nintendo, NX konsolu umarım iyi oyunlar ve geriye uyumlu çıkar da onu alırım .
Nintendo NX ile guzel isler yaparsa. Ne Sony ne de Microsoft onun gazabina karsi gelemez...

TheHobits67

8.8.2015 19:25:16

0
quote:

Orjinalden alıntı: Bloodborne
quote:

Orijinalden alıntı: beşiktaşk07bjk Red Dead Redemption remastered bomba olurdu. Rockstarla bi anlaşma yapsa Sony
pc cikler bunu beğenmedi
Aynen :D

mementopolis

8.8.2015 19:21:09

+1
quote:

Orijinalden alıntı: xbox360fanboy

2015 yılıjn sony fazla oyun cıkmıyor ama xbox maşallah döktürdü :D
Microsoft'un Oyunlarıda bana hiç mi hiç hitap edmiyor ScaleBound combo'lu skilli dövüş bekliyorum ama yok diğer oyunları zaten fasafiso . (Quantum Break Hariç) Nintendo, NX konsolu umarım iyi oyunlar ve geriye uyumlu çıkar da onu alırım .

BSC Misafiri

8.8.2015 18:59:56

0
En azından gt 6 remaster getirin kaz a söyleyin yapsın gt7 2017 e anca gelir(her ne kadar 2017 yi bulmaz demiş olsa da kimse kazunoriye inanmaz)

BSC Misafiri

8.8.2015 18:59:14

0
Remaster oyun diğer platformlardaki oyuncuları çekiyor. PS4 alan biri Uncharted collection Uncharted 4 herşeyi ister. Neden istemesin? 720p PS3 masrafı yapmaktan kurtarıyor. Çoğu kişinin tek konsolu var... Türündeki rakipsiz bir oyunu daha iyi grafiklerle 1080p 60 FPS tekrar oynamak isteyenler de var. Microsoft ve birçok firma da Remaster oyun yapıyor hiçbiri Sony kadar başarılı olamıyor. PS excleri daha iyi. Xbox'ın geri uyumluluğu her oyuna destek vermiyor ve stabil değil. Mass effect combat sırasında 9-10 FPS ye düşüyor...

BSC Misafiri

8.8.2015 18:58:54

0
crash bandicoot bekliyoruz

BSC Misafiri

8.8.2015 18:58:49

+1
Ps4 ü remasted çöplüğüne döndürecen madem sony ,60 milyon ps3 kullanıcısı neden ps3 bırakıp ps4 alsın ki.

psxsp

8.8.2015 18:58:18

-1
quote:

Orjinalden alıntı: mementopolis Söylenecek laf yok . Okadar Oyun Stüdyosu var hala Remastared çıkartıyor bizim Sony. Talep var ki hala son gaz devam ediyorlar. Ne zaman hangi exc oyunu çıkacak onura bilmiyorum . Ertelene, ertelene bir hal olduk.
2015 yılıjn sony fazla oyun cıkmıyor ama xbox maşallah döktürdü :D

psxsp

8.8.2015 18:53:50

0
sony sony sony ciler yeni oyununuz god of war 1 rmd:D 10 $ 50 $kakalıyorlar hadi hayırlısı

Return to Monke

8.8.2015 18:47:50

+1
Kimse uzerine alinmasin ama kaziklanmayi cok isteyen o kadar insan var ki... Sony'yi sonuna kadar destekliyorum,ben de olsam bunlara acimam cikarin ulan paralarinizi Ahh kapitalizm sen nerelere kurbansin Senin kulun kolen olacak insanlar cokmus be...

the clicker1

8.8.2015 18:38:23

+1
Microsoft gibi geriye uyumluluk getirmek zor geliyor böyle eski oyunları azıcık patlatıp millete geçirmek daha karlı

dingo egret!

8.8.2015 18:37:50

0
Heavenly sword müthiş olabilir.

dark dragon

8.8.2015 18:34:52

+1
Sony yanlış yapıyor, xbox geriye uyumluluk açmış hatta eski oyunları bedavaya veriyor. Mesela Fallout 4 alana Fallout 3 vermeleri gibi. Sony eski oyunları 1080 p yaparak 40-50 dolardan itekleme peşinde.

Y@KI$IKLII

8.8.2015 18:32:46

+1
Neyin tartışmasını yapıyorsunuz arkadaşlar.. ?! Ben Remasterad çıkmasını destekliyorum ve çıkmayada devam edecek.. Beğenmeyen varsa çıkan oyunları almaz olur biter bu kadar basit.. Buraya PC ile Xbox One oyuncuları gelmesin kapı orda bi zahmet buyrun çıkın.. Meyve veren ağaç taşlanırmış misali Sony'e taş atmayın buyrun defolabilirsiniz arkadaşlar =)

PHO3N1X

8.8.2015 18:29:38

-1
2 konsolda çöpleştikçe çöpleşiyor,XBOX adam gibi eşit veya daha iyi donanımla gelse şuan bunlarda böyle at koşturmayacaklardı.Şuan konsolumu satmakla en doğrusunu yaptığımı bir kez daha anladım.

Persona_Non_Grata

8.8.2015 18:27:00

-5
quote:

Orijinalden alıntı: beşiktaşk07bjk Red Dead Redemption remastered bomba olurdu. Rockstarla bi anlaşma yapsa Sony
pc cikler bunu beğenmedi

TaKo

8.8.2015 18:26:49

0
20-30 dolar gibi uygun fiyattan verseler ses çıkarmayacak kimse.

moirathia

8.8.2015 18:26:11

0
Wayward son ben 130 tl diye sevinmedim. Son çıkan aaa oyunlarıyla aynı fiyattan koymuyorlar. Niyetleri ortada anlamında söyledim onu. He bu arada ben de oyun takas ediyorum ya da amerikadan gamestop tan alıyorum fakat 90 tl ye witcher iyiymiş. Suriyeden eşeklerle mi getiriyorlar ? 50$ sıfırı.

aterikasedi

8.8.2015 18:17:44

+1
Resident Evil 3 Driver 1 ve 2 Crash Bandicoot Twisted Metal Vigilante 8 Ace Combat Bunların remastered ya da remake sürümleri fena olmaz.

psxsp

8.8.2015 18:10:46

-1
xbox one geriye uyuluğu cok güzel bu sene ve 2016 senesi xbox olcak show time

psxsp

8.8.2015 18:09:37

-3
xbox bunu begendi bide xbox laf atarsıznı :D

BSC Misafiri

8.8.2015 18:07:27

0
Final Fantasy serisi başta olmak üzere tüm sevilen oyunların remastered yapılmasından yanayım. Ps classics oyunlarını da görmek istiyoruz ps4 te ayrıca.

michael01

8.8.2015 18:05:53

0
red dead redemption rockstar'da ama remastered gelse fena olmaz. Crash Team Racing gelse 10 numara olur.Ön siparişi direk geçerim

popkolik25

8.8.2015 18:03:30

+1
Bunun yerine geriye uyumluluk getirse daha kullanıcı dostu olmaz mı?

Return to Monke

8.8.2015 18:03:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: michael01

40 dolar :)
Hadi ya bir yerde kavga vardi 60 dolar diye demek ki yanlis oyun

There goes your life

8.8.2015 18:02:04

0
10 numara haber.

michael01

8.8.2015 18:00:22

0
quote:

Orjinalden alıntı: Doctor Strange Bakariz tabi. Xbox One 'da Microsoft'un bu isi nasil daha iyi ve OYUNCU DOSTU sekilde yapabileceklerini gorduk. Last of Us'u Last Of Us 2 cikarken sana bedava olarak verseler daha iyi olmaz mi? Ya da God Of War serisini God Of War 4 cikarken sana ekstra olarak verseler? Adamlar satacaklari kadar satmis. Simdi onu bedavaya vermek varken oyunculari kaziklamakla mesguller. Ayrica 130 tl hic te uygun degil. Uygun diyecek kadar dustu mu bu piyasalar inanamiyorum tabi. Ayrica GoW 3 Remastered 60 dolar degil miydi? Nasil 130'a satiliyor ilginc Bunu sony turkiye'ye sormali...
40 dolar :)

kankhy

8.8.2015 17:58:06

+2
quote:

Orijinalden alıntı: beşiktaşk07bjk Red Dead Redemption remastered bomba olurdu. Rockstarla bi anlaşma yapsa Sony
Bunu yazmak icin girmistim, önceki nesilde oynayamadıgım nadir oyunlardan kendileri, ps4 e gelmesi efsane olur

Hoid

8.8.2015 17:57:18

+1
MicroSoft dan örnek alsınlarda Gears of War a yaptıkları gibi tüm oyunların bulunduğu bir paket getirselerdi GoW a süper olurdu pakete Ascension da dahil olmalıydı . Fakat gel gelelim SONY anlaşılan tüm oyunları tek tek getirme peşinde buda kullanıcıya değer vermediklerini gösteriyor . Eğer Uncharted da yaptıkları gibi yapacaklarsa bir seriyi komple tek paket halinde getireceklerse kimsenin bir şey diyeceğini sanmıyorum . Dediğim gibi madem GoW u tekrar getiriyorsun 1. oyunla başla buna son oyunla başlamanın hiç bir manası yok , utanç verici . - Atmanızın sebebini de bir yazın bakalım hangi söylediğim yanlışmış görelim ya da doğruları okuyunca canınız mı yandı

Return to Monke

8.8.2015 17:56:44

0
Bakariz tabi. Xbox One 'da Microsoft'un bu isi nasil daha iyi ve OYUNCU DOSTU sekilde yapabileceklerini gorduk. Last of Us'u Last Of Us 2 cikarken sana bedava olarak verseler daha iyi olmaz mi? Ya da God Of War serisini God Of War 4 cikarken sana ekstra olarak verseler? Adamlar satacaklari kadar satmis. Simdi onu bedavaya vermek varken oyunculari kaziklamakla mesguller. Ayrica 130 tl hic te uygun degil. Uygun diyecek kadar dustu mu bu piyasalar inanamiyorum tabi. Ayrica GoW 3 Remastered 60 dolar degil miydi? Nasil 130'a satiliyor ilginc Bunu sony turkiye'ye sormali... Edit: Bedava da vermesinler hadi bari 10-20 dolar olsun Ya da Plus oyunu olarak versinler... Ben Sony boyle devam ettigi surece almayacagim. Konsolda sadece remastered seriler var. Bence suan tartismasiz Xbox One iyi. Hem Live anlaminda da buyuk bir artisi var

mementopolis

8.8.2015 17:52:23

+1
quote:

Orijinalden alıntı: moirathia Arkadaşlar olaya bu kadar acımasız niye bakıyoruz ? Örnek veriyorum ben x360'tan ps4'e geçtim. Last of Us oynamamıştım. Şu anda yeni çıkan aaa bir oyun raflarda 250? iken god of war remastered 130? civarlarında çıktı. Adamlar daha düşük fiyatlardan çok sevilen oyunları yeni nesilde yakalasın insanlar diye çıkartıyorlar. EA GAMES in dlc politikasının tam bir sorgunculuk olduğuna hem fikiriz. Bu bir yolma taktiği fakat last of us gibi efsane bir projenin ps4 te olması niye rahatsız etsin ki oynayan almayacak zaten. Bırakın oynamamışlar da oynasın.
Benim acımdan sorun yok oynamayanlar için fakat artık Remastared değil biraZda yeni ip ve yeni oyun çıkartsın artık. Biz eski serileri zaten oynamış kitle olarak.

beşiktaşk07bjk

8.8.2015 17:49:54

+2
Red Dead Redemption remastered bomba olurdu. Rockstarla bi anlaşma yapsa Sony

krojmedre

8.8.2015 17:49:20

-1
Drive Club ve Knack gibi iki rezil exc. oyun çıkartacaklarına, remastered oyun çıkartmalarını tercih ederim.

mementopolis

8.8.2015 17:47:57

0
Söylenecek laf yok . Okadar Oyun Stüdyosu var hala Remastared çıkartıyor bizim Sony. Talep var ki hala son gaz devam ediyorlar. Ne zaman hangi exc oyunu çıkacak onura bilmiyorum . Ertelene, ertelene bir hal olduk.

weNM

8.8.2015 17:34:48

-4
Adamlar sömürecek başka bir kapı buldu, kapatır mı hiç. Konsol geleli 3 yıl oldu, Sony hala oyun remaster ediyor. O remaster ekibiyle 2 tane yeni oyun çıkarmıştılar ama daha pahalı tabi onlar için ^^ Bari PS3'te aynı oyuna sahip olanlara ücretsiz oyunu verseler. hahahahaha PS4 fanboyları nasılda insnanları downvoteluyor ama :DDD Ula sizin hakkınızı savunuyoruz yine yaranamıyoruz be

Megathrone26

8.8.2015 17:28:21

+9
E tabi en az maliyetle en çok geliri elde ettiği için normal

moirathia

8.8.2015 17:24:43

+23
Arkadaşlar olaya bu kadar acımasız niye bakıyoruz ? Örnek veriyorum ben x360'tan ps4'e geçtim. Last of Us oynamamıştım. Şu anda yeni çıkan aaa bir oyun raflarda 250? iken god of war remastered 130? civarlarında çıktı. Adamlar daha düşük fiyatlardan çok sevilen oyunları yeni nesilde yakalasın insanlar diye çıkartıyorlar. EA GAMES in dlc politikasının tam bir sorgunculuk olduğuna hem fikiriz. Bu bir yolma taktiği fakat last of us gibi efsane bir projenin ps4 te olması niye rahatsız etsin ki oynayan almayacak zaten. Bırakın oynamamışlar da oynasın.

psxsp

8.8.2015 17:19:12

+3
mıcrosoft bunu begendi

obantr

8.8.2015 17:18:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: EmuMaster Kaz yolunacak yerden remastered esirgenmez. Ondan sonra exc oyun bidi bidi.
Helal, -IGN Süpersin 10/10

tan12tirus

8.8.2015 17:14:07

+18
Remasterstation 4

EmuMaster

8.8.2015 17:12:33

+1
Kaz yolunacak yerden remastered esirgenmez. Ondan sonra exc oyun bidi bidi.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız