Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gelecekte Super Meat Boy 2'yi Görebiliriz


    Bağımsız oyun yapımcılığının önünü açan projelerden Super Meat Boy, iki kişilik bir ekip tarafından geliştirilmişti. Zamanında Microsoft'la sorunlar yaşayan Team Meat'in bu projesi, bağımsız oyunlar üzerine kurulu film Indie Game: The Movie'de de yerini almıştı. Zorluğuyla beraber oyunculara klavye ve gamepad parçalatan Super Meat Boy'un devamıyla ilgili seneler sonra bir açıklama yapıldı.
 
    Game Informer'a konuşan iki kişilik Team Meat ekibinin üyeleri, Meat Boy'un geleceğinin düşünüldüğünü ve mobil platform oyunu Super Meat Boy Forever'ın ardından ikinci bir oyunu görebileceğimize değindiler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Super Meat Boy platform team meat pc bağımsız ps4 xbox 360 ps vita
Crackdown 3'ün Yıkılabilir Oyun Alanı Sadece Multiplayer Modunda Olacak Sony Daha Fazla Remastered Oyun Sunmak İstiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

EnemyDestroyeD

10.8.2015 10:09:57

0
klavyeyi kırmıştım bu oyun yüzünden

porsux

9.8.2015 13:17:49

0
gelmesin lüfen şu tipe bak gülen kırmızı et kafa... ne acılar çektirdi bana hele o karanlık dünyalar yok mu .d bitanesindede i wanna be the guy daki veled oluyorduk en çok orda zorlanmıştım..

2K

9.8.2015 02:21:21

0
Oynarken dilimi ısırdığım, zorluğuna gıcık olduğum bir oyundu ama her bölümü geçtiğimde yaşadığım his için oynamayı bırakmazdım. Çok güzel bir oyundu ve içerik olarak da doluydu sürekli updateler ile yeni bölümler ekleniyordu zaten takıntılıysanız yok yara bantlarını da toplayayım her şeyi %100 yapayım takıntılarınız varsa yıllarca oynayın zaten estetiği sayesinde baymayan bir oyundu.

qwenwol

9.8.2015 00:21:38

0
Dark Souls nasıl bir akım çıkardıysa zorlukla beraber Super Meat Boy da zorluğun zirve yaptığı bir oyundur.Bu arada oyun zorluk olarak Dark Souls dan daha beter..Fakat her bölümü bitirince acı ve zevki aynı anda tadıyorusunuz :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Meat Boy ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız