Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony Bu Yıl Yeni Bir Astro Bot Oyunu Yayınlayabilir

 
 
Astro Bot hayranları için şu anda güzel bir haber ortaya çıktı. Sony tarafından sunulan serinin yeni oyunu bu yıl içerisinde gelebilir. Bunlar şu anda tamamen iddiadan ibaret ancak elimizde birkaç detay daha bulunuyor.
 
Astro Bot'un yeni oyunu beklentiler arasında
 
 
 
Ortaya çıkan detaylara göre ve geçtiğimiz gün yapılan açıklamada Nisan ayından başlayıp Mart 2025'ten sonra erecek olan bir sonraki mali yıl içerisinde, bildiğiniz üzere God of War ve Spider-Man gibi büyük serilerin oyunlarının gelmeyeceği belirtildi. Giant Bomb muhabiri Jeff Grubb bu doğrulamaların ardından Astro Bot serisinin yeni oyununun geleceğini bildirdi  ve çeşitli duyumlar aldığını aktardı.
 
Jeff Grubb ayrıca şunları belirtti: "Rise of the Ronin oyununun geleceğini zaten biliyorsunuz. Ancak bunun dışında,God of War ve Spider-Man gibi büyük çaplı yapımların gelmeyecek. Bu sefer gözler arka planda kalmış serilerde olacak."
 
Astro serisinin son oyunu 3 boyutlu bir platform deneyimi sunan ve 2020 yılında yayınlanan Astro's Playroom'du. Bu serinin elbette kendine göre bir hayran kitlesi bulunuyor. Hayranlar ise bu serinin yeni oyunlarını şu anda beklemeye koyulabilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun geliştirme stüdyo firma sony
Avatar: The Last Airbender Evreninde Geçen Çok Oyunculu Proje Yolda! Alan Wake 2 Remedy'nin En Hızlı Satan Oyunu Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Chosen_One

18.2.2024 11:28:49

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Artık şu Sony ve Xbox konsol piyasasından çekilmeli, zaten istese firmalar tüm oyunları direk PC ye çıkarabiliyor, konsol konusunda özel oyun olarak sadece devam etmesi gereken Nintendo
Playstation Sony’ye çok büyük paralar kazandırıyor, neden ‘’Bu kadar para kazandığımız yeter, artık kazanmayalım’’ desinler?

BSC Misafiri

17.2.2024 13:03:46

0
gülünç

BSC Misafiri

16.2.2024 12:23:19

0
İnşallah vr için de çıkar.

BSC Misafiri

16.2.2024 12:23:10

0
Artık şu Sony ve Xbox konsol piyasasından çekilmeli, zaten istese firmalar tüm oyunları direk PC ye çıkarabiliyor, konsol konusunda özel oyun olarak sadece devam etmesi gereken Nintendo
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız