Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony Bağımsız Yapımcılara Verdiği Önemi Arttırıyor

Sony destek verirse bağımsız yapımcılar The Witness gibi oyunları PS4'e getireceklerdir

     Hiç kuşkusuz PC platformu şu an için bağımsız yapımcıların evi durumda bulunuyor; çünkü uzun prosedürler ve yayıncıların isteklerinden kurtulmanın başka yolu yoktu. Konsol firmaları da son dönemlerde bağımsız yapımcılara yeni imkanlar sunmaya başladılar. Örneğin Nintendo, Wii U ile birlikte bağımsız yapımcılara yeni olanaklar (istedikleri fiyatı belirleme, ücretsiz yama gibi) sundu.
 
     Sony de bağımsız geliştiricilerle arasını düzeltmek istiyor. Playstation 3 ve Vita'da bağımsız yapımcılara desteği giderek arttıran Sony, Playstation 4 ile birlikte bu desteği en üst seviyeye taşımak amacında. Sony Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida'nın bu konudaki açıklamaları şu şekilde:

     "Küçük geliştiricilere inancımız tam. Onlar son derece yaratıcılar ve harika şeyler yapmak için standartların dışına çıkıyorlar. Bu nedenle bizim platformumuza gelmeleri ve yayıncılık konusunda işlerini kolaylaştırmak istiyoruz. Bağımsız geliştiricilerle konuşarak ve bizden ne yapmamızı istediklerini sorarak, bu konularda çok şey yapabileceğimizi biliyoruz"

    Bakalım Playstation 4'te bağımsız yapımlar nasıl boy gösterecekler? The Witness gibi oyunları daha fazla görmeyi kim istemez ki?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Killzone: Shadow Fall 30 fps'de Çalışıyor "Watch Dogs Her Platformda Benzer Deneyim Sunacak"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RISC64

24.2.2013 00:54:22

0
Alıntı yaparak yazdığım her mesajda hata alıyorum ve mesajım gitmiyor. Ve en kötüsü 10 dk da yazdığım 50 satırlık yazı yok olup gidiyor. bu sorun çok uzun süredir var lutfen bir el atın :(

digimon52

23.2.2013 21:27:46

0
bagamsiz yapimci olsun bende cok isderim ancak söyle bir husus var yapacaklari oyunlarda oyun icinde satacaklari para karsiligi ivir sivir olmasin. sahsi görüsüm.

rambocuk

23.2.2013 17:25:35

0
Harika olucaktır hem uygun fiyatlı hem farklı deneyimler yaşıyabiliceğimiz oyunlar gelir

aygun61

23.2.2013 16:11:01

0
Bir konsola efsane oyunlar gelirse o konsol efsane olur. Bu yüzden genellikle değişik oyunları bağımsız firmalar yaptığı için değişik oyunlar da en çok efsane olmaya yakın olan oyunlar oluyor. Sony'nin politikasını doğru buluyorum.

Stygián

23.2.2013 11:02:39

0
Arttırılsın tabi.Hatta belirli şeyler karşılığında bekirli stüdyolar kullanımlarına sunulsun.Bağımsız yapımcılar demek yaratıcılık, yeni fikirler demek.

BSC Misafiri

23.2.2013 10:36:37

+2
S.Yoshida davet etmiş; "Gel ne olursan ol, yine gel" misali. Bakalım neler olacak. Saygılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız