Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic the Hedhehog 4: Episode 2 Yanlışlıkla Açıldı

Episode 2'nin fiyatı 15$
 
     Sonic the Hedgehog 4: Episode 2, önümüzdeki ay çıkışını yapacak ama bazı şanslı oyuncular oyunun PC sürümünü Steam üzerinden erkenden oynama fırsatını buldu. Steam'de oyun bilinmeyen bir nedenle halka açıldı ve fark edilinceye kadar oyuncular indirip bir kaç saat oynama şansı yakaladı.
 
     Yanlışlıkla açıldığı düşünülen Sonic 4: Episode 2, önceki oyunun çizgisinden ilerleyerek hayranlarını memnun etmeyi planlıyor. Oynama fırsatı bulan oyunculardan biri oynamayla yetinmeyerek videolarını çekerek YouTube'a yüklemiş. Hatta öyle bir oynamış ki neredeyse oyun bitecekmiş. Kendisinin yayınladığı oynanış görüntülerinden ilkini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Geri kalan bölümleri merak ediyorsanız oyuncunun kanalına göz atabilirsiniz (Dikkat, tüm bölümleri görmek sürpriz olmaktan çıkacaktır).
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sonic Project Needlemouse Sonic the Hedgehog 4 PS3 Xbox 360 Dimps iPhoneSonic Project Needlemouse Sonic the Hedgehog 4 PS3 Xbox 360 Dimps iPhone Episode 2
Mario Tennis Open'da Teniscinizi Kişiselleştirin Prototype 2'nin İkinci DLC'si Şu Tarihte Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic the Hedgehog 4 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız