Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SnowRunner'ın İkinci DLC'si Explore & Expand 16 Kasım'da Çıkıyor

Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Saber Interactive, off-road ve kamyon simülasyonu SnowRunner'ın ikinci indirilebilir içerik sezonu Explore & Expand'in 16 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC'de Epic Games Store için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Kanada'nın Yukon bölgesinden iki büyük harita, her zamankinden daha yaratıcı oynanış olanakları sunacak yeni görevler, Caterpillar TH357 ve Caterpillar 770G dahil olmak üzere üç yeni araç, yeni kargo ve yeni araç kaplamaları içerecek.
 
Search & Recover'dan sonra Explore & Expand, Season Pass'in ikinci indirilebilir içeriği. İki tane daha planlanıyor. Her biri ayrı olarak da alınabilir.

16 Kasım'da ayrıca tüm oyuncular için ücretsiz içerikler de geliyor. İki yeni deneme, yeni Xtreme kargo, yeni özelleştirme seçenekleri ve mevcut Alaska ve Taymyr haritaları için yeni görevler eklenecek.

Explore & Expand ekran görüntüleri:
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer SnowRunner Focus Home Interactive Saber Interactive MudRunner'ın devam oyunu off-road
Fortnite'a Aylık Abonelik Gelebilir Retro FPS Oyunu Prodeus Steam'de Erken Erişime Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SnowRunner
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız